- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
kispal87 #9829 üzenetére
Köszi, ki lesz próbálva. És az érintő gombok alsó részén középen, vagy valamelyik szélén, sarkán inkább? Bár már úton van az utódja, de egy próbát teszünk vele. Ma csináltam egy gyári visszaállítást is, tyúklábas nyelven indult, szóval a sok kínai szar azért uralkodik benne
-
Zoll21
tag
válasz
kispal87 #9826 üzenetére
Sziasztok gyors segítség kellene öcsőmnek van egy jiayu g6h telőja, és nem akar beengedni semmilyen simet, mert beírjuk a sim jelszót és visszadobja hibaüzenettel, és kéri megint a sim kódot. telenoros a sim másikkal is ezt csinálja, másik foglalatban is, azóta mióta hazajött a koliból wifit érzékelt otthon azóta, most a miui 5.6.24 van rajta?? gyorsan kellene segítség
mit tudok csinálni? -
kispal87
aktív tag
válasz
kispal87 #9679 üzenetére
Sajna már nem tudtam szerkeszteni.
Flexy90 drive-ja itt is megvan a jiayu driver pack és regisztrálni sem kell. -
matthewKER
tag
válasz
kispal87 #9378 üzenetére
Igen valószínűleg megoldja a problémát, mert NVRAM Warning esetén állandóan más a telefon MAC-címe. Viszont ezt csinálta mindegyik ROM-mal? Mert nekem egy ROM-csere megoldotta a MAC cím problémát és visszaállt az eredetire, bár én nem formáztam le így a telefont egyszer sem.
Egyébként az első 6 karakter: 00:08:22 -
kispal87
aktív tag
válasz
kispal87 #9376 üzenetére
SN&IMEI write tool-al sikerült az imei számot "fixálnom". Most már reset után is megmarad!
Ezzel a progival a wifi mac címét is át lehet írni.
Arra gondoltam ha így írnám be a telóba akkor talán elmúlna az NVRAM WARNING: Err = 0x10 hiba a wifi csatlakozások közül.
Valaki legyen szíves írja meg a telefon wifi mac címének első 6 karakterét (azért mert az a gyártót jelöli). Előre is köszi. -
matthewKER
tag
válasz
kispal87 #8853 üzenetére
Rájöttem mi volt a baj. Az SD-t leformáztam ezzel a rommal és úgy nézz ki ezért nem ment. CWM alól újraformázva megy minden. Fura, mert az SW10 rommal leformázott SD kártyával ment a KurtCobain féle Jellybean szépen, de visszarakva az SW10 még mindig nem volt jó, és csak a CWM alóli formázás segített.
Szóval senkinek sem ajánlom az SW10 alóli formázást... -
KurtCobain
őstag
-
benjoe1
aktív tag
válasz
kispal87 #7622 üzenetére
Én is nézegettem már, hogy ki kéne próbálni (talán a hétvégén). Rádiót, Bt-t nem használom úgy se.
Lenne pár kérdésem:
- Mobilnet megy rendesen?
- GPS-el mi a helyzet, hogy működik? Mert azt olvastam, hogy nincs EPO és az első fixálás lassú, de utána mi a helyzet?
- Akku használat milyen, nincs drasztikus probléma vele?
- Automatikus fényerő működik jól?
- Hangerő probléma nincs, hallanak jól és te is?
- 2G részével nincsenek gondok? SIM kártyát nem dobálja el? Térerő jó gyári ROM-hoz képest?
- Az említett fényképező milyen képeket csinál a gyári ROM-hoz képest?
- Külső szoftverek jól futnak, nincsenek fagyások, döcögések, fc-k?
- Nincs felesleges melegedése a készüléknek? -
-
Brain75
senior tag
válasz
kispal87 #7196 üzenetére
Nekem nem volt fent gravity box még amikor ezt írta.
És nekem a Lewa írta ezt.Más: MIUI kérdés.
Hogyan lehet beállítani azt hogy az alapértelmezett mobil internet kapcsolat a 2-es kártyán maradjon nekem?
Mindig visszaáll az 1-es kártyára és a notification menüben ha benyomom az adatkapcsolatot akkor azt akarja bekapcsolni de azon nincs mobilnet.
-
petya_86
csendes tag
válasz
kispal87 #5618 üzenetére
Annyira megleptél a "csak a felső fém részt tettem vissza vele" mondatoddal, hogy kíváncsiságból felpattintottam egy pillanat alatt a körmömmel.
Természetesen vissza már nem tudtam rakni.
Mivel csak Palmatex cipőragasztót találtam itthon (azt írja, hogy ami fémre is jó), így megragasztottam azzal. Remélem a helyén marad. -
callvote
senior tag
válasz
kispal87 #4287 üzenetére
amugy nem értem hogy ennek is mi köze volt ehhez,miért dobta igy el a beállitásokat és a te ötleteddel miért lett jó....
régi telefonommal is eljátszotta ezt,azon is next volt,de nem jutott volna eszembe hogy törlöm lentröl és ujra visszateszem és ez bármiben is befolyásolja a névjegyek rendezését .. :/ -
törölt tag
válasz
kispal87 #2548 üzenetére
A contact patch, ha jól emlékszem a hosszú nevek két sorba töréséért lenne felelős.
Ilyen formán
Megnéztem a Rom-ot, jót töltöttem fel az Upoé Hu az enyém Hun végződésű, tényleg nagyon pici a méretkülönbség.Az pedig a jBart beállításai miatt lehetett.
Akkor nem a Rom hanem a patch volt a hibás. -
törölt tag
válasz
kispal87 #2532 üzenetére
A contact blank sreen patch annyit javít, hogy bejövő hívásnál teljes képernyőn jelenik meg végre a hívókép.
De néhány hsz-el ezelőtt leírtam az összes javítást a Stanner modban.[link]
Tedd fel amit tegnap linkeltem Stanner 1.4-et, újrafordítattam a legújabb Jbart-tal más mérete lett mint az Upóénak és teljesen magyar benne minden(pontosabban 99%-os, de úgy kell keresni azt a néhány angol dolgot, szinte nem észrevehető).[link]
A három wipe mindenképpen legyen meg, a Rom felrakása előtt. -
imisz
tag
válasz
kispal87 #2361 üzenetére
Én a malleshop-ról rendeltem, 177dollárért+2 dollár postaköltségért és 8 munkanap alatt (10 nap) ideért. Gyárilag 3000mA-es akksival fekete szilikon tokkal és egy kijelző védő fóliával együtt kaptam, de ezeket sehol nem kértem külön. Akksi 2 napot bír nagyon aktív használattal, intenzív 6-7 órás használat esetén megy le estére 20-25%-ra (BT és wifi állandóan be van kapcsolva rajta)
-
JeffDebr
tag
válasz
kispal87 #2361 üzenetére
akkor ezért van az a kavarodás, h akár egy leíráson belül 2féle akksit írnak?
TMALLBOX -nál 2akksival adják 195$ -ért igaz magyar nyelv nélkül.
játszani nem fogok a telóval, netre, videónézésre, zenehallgatásra kellene.
kell a 4mag nekem? vagy elég lesz a 2magos?
nagyon megfeküdne a Jelly Bean 2maggal??? -
törölt tag
válasz
kispal87 #2090 üzenetére
gapps az szerintem google aplication lesz.
A Photo Sphere ről ezt írja a googlehoto Sphere módban lefényképezheti a világot maga körül: teljesen magával ragadó, 360 fokos felvételeket és széles látószögű festői képeket készíthet még arról is, ami Ön felett és alatt van.
Tehát ez benne van a kamera funkciói között.
A face ezek szerint pedig az arcfelismerő szintén kamera funkció, a mosoly felismerés mellett.
Ez is benne van.
A jiayu.es romok pedig (még régebben írta valaki, talán coolboy) "hivatalosnak" tekinthető romok, állítólag a kici kínaiak nem nagyon foglalkoznak az frissítésekkel, így ezt a jiayu.es csinálja helyettük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest