Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

-
törölt tag
Karácsonyi meglepetés Spanyol Barátainktól, magyar nyelv is benne van.
(- Android 4.2.2)
[G3S.XPERIA 4.2.2]
Ha egy ¡gracias(köszönöm) belefér az oldalon megtehetitek
-
sicc33
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
gydavidka
csendes tag
válasz
manhelm
üzenetére
Megoldódott a problémád? Sajnos nekem is pont ugyanezek jönnek elő (lapozás közben megáll a kijelző, lezárt állapotból nem lehet feloldani...) és eddig nem jutottam semmire. Tettem fel új ROM-ot is de az sem segített. Valaki másnak esetleg ötlete? Egyelőre nem akarom még földhöz csapni a telefont, de sajnos így tényleg használhatatlan...
-
qad
senior tag
Boldog Karácsonyt minden Jiayus tulajnak.
-
callvote
senior tag

-
rakpartiroka
tag
Boldog Karacsonyt Pajtasok!
-
andyTM
őstag
callvote - tudom, de azzal voltak problémáim, ezzel csak az akksi ikon, de már túl tettem magam rajta.
sicc33 - mert be van állítva a megjelenésnél az email címek is, állítsd be a névjegytárat is.
- mint látod az én zárképernyőm más mint a tiéd
-
andyTM
őstag
- megjelent a [ KitRom v2 [4.2.1] ]
-
Terentius
őstag
Sziasztok.Ajánlott telefon a Jiayu G3S?Mivel itt tulajok vannak,ezért kérdezem.Olvastam régebben bugokról,képernyő problémákról stb.
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Van valaki akinek a Stanner 1.5 újraindul?
Nekem mostanában ezt kezdte el, reboot után belemegyek az értesítés menübe és ezután újra indul.
Van valakinek erre ötlete?
Tudtok javasolni olyan helyet ahonnan tört játékokat alkalmazásokat lehet leszedni.
Köszi,
SIM
-
andyTM
őstag
Miksa1 mindenképp flashtool-os visszaállítást javasolnám, mivel - nagy valószínűséggel - a boot logód is átíródott, mint sokaknak, akik a spanyol romok alapjaira építkezett romokat próbálják.
-
andyTM
őstag

(- ezt anno az lg-nél használtam, mert ott nem működtek a hardver-gombok; csak parancssorból lehetett recoverybe lépni)
sicc33 - ha nem használsz külön zárképernyő programot, akkor annak is ugyanolyannak kellene lennie; ha viszont használsz, akkor egyértelműen arra a programra is rá kell "húznod". Amint egy témát változtatsz és abban van külön betűtípus, akkor ugyanúgy átírja azt is; ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.
-
sicc33
aktív tag
andyTM: kipróbáltam a leírásodnak megfelelően. Mindenhol megváltozott a betűtípus, csak a feloldóképernyőé nem. Az melyik app?
-
andyTM
őstag
[JiayuAIO], mivel még nincs stock recovery-m, ennek hiányában minden működik.
-
andyTM
őstag
- ahogy KurtCobain kolléga is írja... ; de hogy ténylegesen válaszoljak, az AIO-ban lévő az nem települ a telóra, csak egy parancsot ad adb-n keresztül.
(nem teljes az AIO csomag, csak összedobtam; és csak azért, hogy lehessen recoverybe indítani, ha az telepítve van; majd egyszer készre csinálom, de addig csak a 6-os működik) -
callvote
senior tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
tudom hogy megszünt..de a customize az arra jo hogy átird egyedire...
a régi zip teljesen kiszedte onnan és még azon kivül is át tudtam irni ha akartam...én nem átirni akarom hanem levenni onnan teljesen mint a régebbi mijáunál
-
Miksa1
csendes tag
Halli, láttam azt az AIO linket, ahol mellesleg találtam cwm recovery-t is. Az a rendes gyári CWM? Csak mert én továbbra is küzdök a napi 4 lefagyással/újraindulással, és visszaküldeném, de nem merem rajtahagyni a Stanner 1.5-t nehogy azt mondják a gari. Szal, ha azt felteszem, az visszarakja a gyári CWMet?
Én marha elkutyultam vhova a gyári backup-omat. Tudjátok, h hol találhatok G3T-hez mentett gyári backupot? 1000 köszi,
Miksa -
callvote
senior tag
hol találom MIUI-hoz azt a kis javitócsomagot(ZIP) amit ha feltelepitek eltünteti a hálozati neveket a felső sávból?
egyszer már megvolt de az istenért nem találom most :/ -
qad
senior tag
Tudna valaki dobni 1 másik linket stanner romal kapcsolatban? Upo oldaláról nem engedi letölteni az 1,3 - 1,4 -1,5 myversion modokat, pedig a kitkatre és az 1,5 hun modra kattintva engedi a letöltést.
-
andyTM
őstag
- wipe cache/dalvik cache, aztán mehet egy reboot; egy esélyt adj neki; ha nem megy, akkor ugyanígy visszamész reco-ba - a systemet is törlöd - és tolsz egy újat rá.
- elsőként mindenképp sim nélkül indítsd...tihibaby: nem tudom, hogy lényeges-e, hogy melyiket rakja fel az user, de valószínű, - hogyha már odaírták. Akinek ilyen problémája van, az úgyis addig fogja pakolgatni, amíg jó nem lesz.
-
qad
senior tag
andyTM !!!!!!!!! istenkirálycsászár vagy!!!!! Már kajakra elkönyveltem hogy megy a levesbe ( posta csingcsungba...) erre visszahoztad a halálból, elsőre be bootolt és már a recoveryben vagyok. Már csak 1 kérdés, ezek után merre- mit merjek nyomkodni? TWRP-t használom ( igaz ez lett volna a második alkalom) de eddig csak romot telepítettem.
Amikor kinyúlt akkor a wipe után a restore opciót választottam ki, fájl kikeresése után reboot előtt még kérdezte hogy supersut dobj-e fel ( mert állítólag nem látja) és toltam neki 1 igent. Mit rontottam el? Próbáljak-e új romot feltenni vagy nézzem meg hogy betölt-e az oprendszer hibátlanul vagy egyből rom telepítéssel kezdjek?
Köszönöm a türelmedet.
-
tihibaby
senior tag
És vajh melyiket?
A legalsó passzolhat a Stanner-hez?
Mert nem szeretném újrarakni a telómat egy félre sikerült próba miatt.
Valaki próbálta már egyáltalán?Az egyik hozzászólás nem túl bíztató:
"Már telepítette, és most ez végzetes! Nem működik a nagyítás dupla kattintással. K fel ....... lehet rosszabb, ha tudta, hogyan megtudja, hogyan lehet megjavítani! hehe" (google fordító) -
hedlund87
csendes tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Nekem nem fagy az az új progi.
-
callvote
senior tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
De semmivel nem erősebb csak a benyát eszi

-
ruszi_tomi
aktív tag
Csajszim kap egy S 4 mini-t karácsonyra, még csak kíváncsiságból nyomkodtam meg, hát öööö, jó is, szép is, de az a Touchwiz felület............ Hát a Miui-hoz képest számomra így elsőre használhatatlan. Mondom ezt majd 3 évnyi Samu Wave+Bada rabság után. Bár biztos velem van a baj!!!! Vagy csak az irigység beszél belőlem!!!

-
callvote
senior tag
válasz
üzenetére
ja nincs miért,de könnyebb felvennem pl igy a kimaradsz 10-20 perceket mintha emiatt le kéne töltenem az egész műsort mindenféle oldalakrol

mondjuk nekem nem emiatt nem jön be a miui..hanem tul sokat zabál..
jobban fogja a telefont pl ha benchmarkot csinálok,kisebb értéket ad mindenre mint pl a mostani stannerrel
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Dehogy baj, miért is lenne az.Köszönöm.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
üzenetére
Megjelent igen, DE amit linkeltél Changelog,az nem a Jiayu-ra van. Sajnos tized ennyi újdonság jutott nekünk, EGYENLŐRE. Kb. 2-3 hét csúszásban van a Jaiyu ez ügyben. Ez nem a fejlesztő hibája, ennyi idő kell és kész.
Nem tudom volt-e már róla szó, de most már az OTA-s frissítés is működik.A 3.12.20.-ról, pár szó:
Nekem kicsit mintha lassabb lenne, javítva van a biztonsági központ végre, ill bekerült egy új /talán/ média lejátszó, de pontosan nem tudom,mivel a feltételek elfogadása közben megfagy :S.
Óvatosan,sztem ez nem annyira stabil még,én pl megbántam hogy hamar frissítettem. 1-2 alkalmazásnak irreálisan megnőtt a betöltési ideje.Ui.: Rem nem baj hogy kicsit pontosítottam.

-
callvote
senior tag
tihi.. az 1.2 megy nálam is, az 1.3 nekem sem volt jó..az sztem apk hiba

elvileg lesz 4.4 a jövö évben ,de én nem hiszek már ezekben..ha lesz lesz,ha nem nem...
amugy nem kell annyira remegni a 4.4ért..semmi egetverő ujdonság nem lesz benne
-
Henker2
addikt
Lehet volt már szó róla, de szerintetek lesz 4.4-es KitKat a telónkra?
-
tihibaby
senior tag
válasz
callvote
üzenetére
Közben megoldódott,az 1.2-es apk elindult,megy.
Az 1.3-as nem akart indulni.
Nekem sincs amúgy eddig semmi gondom hál'istennek se ilyen,sem más aspektusban....általában.
G3S Stanner 1.5.
Ill.de mégis,nagy ritkán nálam is elöfordul a szellemkéz effektus,ha erre lenne megoldás,maradéktalanul elégedett lennék a telefonnal.
-
callvote
senior tag
válasz
tihibaby
üzenetére
nem irtam át

engem nem érdekel a google play,
általában ezeket szokták módositani:
ro.product.brand=
ro.product.model=
ro.product.device=
ro.product.name=
ro.product.board=
ro.product.manufacturer=
ro.product.locale.region=az egyenlő után be lehet irni más tipusokat, most példának mondjuk samsungot vettem elő :
ro.product.model=GT-I9100
ro.product.brand=Samsung
ro.product.name=GT-I9100
ro.product.device=GT-I9100
ro.product.board=GT-I9100
ro.product.manufacturer=Samsung
ro.product.locale.region=USde sok tipussal meg lehet csinálni,mármint hogy annak lássa a telefont a play

hozzáteszem nekem kompatibilitási hibám sosem volt ezzel a telóval

ja aztán mentés,ujrainditás..ezután már a playnak samsungot kellene látnia..ha mégsem akkor recoveryben wipe cache és ujrainditás

és ha a gta-t akarod feltenni akkor legyen 2,4 giga helyed a kártyán mert annyit foglal a játék

-
qad
senior tag
Sim kártyát visszatettem a régi telóba és ott hibátlanul működik. Recovery módban nyomtam neki 1 restoret és újraindítás után megállt mint a huzat. Jiayu.es logó után kifagy és csak aksi kivétel után lehet újraindítani és azóta a recoverybe sem tudok belépni. Gondoltam nem töltötte fel rendesen az aksiját ezért éjjel feltoltam a töltőre de 1 szemernyit sem töltött rajta ( legalábbis a kijelző szerint). Utána próbálkoztam még azzal hogy aksit kiveszem és hagyom hátha boot loop amit látok de szerintem ez már nem az..... Menthető még vagy tégla lett?
Most nézem csak boot loop lesz a carosnál, mert ha 5 másodpercig nyomva tartom a kikapcsoló gombot akkor sikerül leallítani.... Na de hogyan tovább?
-
callvote
senior tag
feltettem én is a san andreast
full beállitáson akadásmentesen szakít 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fűnyíró topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Te milyet használsz?

, megy vissza a AOSPv1

de majdnem full
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)