Hirdetés
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Megjött a teló srácok!
Eddig szuperisztikus!
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki ilyet tervez venni! A ROm cseréjéig nem tudtam eljutni, de holnap meglesz! Nem gondoltam volna, hogy alapból nincs benne magyar nyelv. Na de nem baj
-
KurtCobain
őstag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
A pillanatragasztót inkább hanyagold... inkább 2 oldalú ragasztóval próbálkozz.
-
törölt tag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Egy kis segítség a szereléshez.
[How to replace the touchscreen and display Jiayu G3 G3S, G3T] -
andyTM
őstag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
- benne van a rizikó..., sajnos ragasztott, de ha óvatos vagy és fokozatosan csinálod, megoldható. A megoldás a szétszedéshez az előzőekben belinkelt "szerelőcsarnok"-fotókon van

-
rakpartiroka
tag
Szedte mar szet valaki a telefont? Idegesit a kijelzo huppogas. Nyilvan segitene nehany csepp pill. ragaszto, de ha nem tul bonyolult, akkor szetszednem
-
paca5
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a telefonom :-) G3T(mtk6589t)
Geekbuyingról rendeltem november 04-én és 25-én vettem át a postán... Vámkezelést megúsztam :-), gondolom a "postai levélként" való feladásnak és a ráírt " ajándék 20$ alatti ár"-nak köszönhetően..Kijelzője briliáns, akksija brutál erős, wifi úgyszintén, illetve nálam a Stanner 1,5 Rommal a GPS-is nagyon gyorsan fog jelet (panelban szobán belül veszi a holdakat, pár másodperc alatt )
Mindenkinek aki ezzel a telóval szemezget, csak ajánlani tudom....
Ui: Elkövettem egy nagy hibát a CWM-ben nem mentettem le az eredeti kínai Geekbuyingos Romot, akinek az megvan megtenné, hogy átadja nekem....
-
agoka07
senior tag
Üdv, csatlakozom a körhöz, az országban van a készülékem.

-
djula
aktív tag
Innen töltsd le a V5 3.11.16 FULL ROM -ot, aztán a V5 3.11.23 Update (from 3.11.16) -t.
Valószínűleg csak az updatet próbáltad feltenni. -
krics
aktív tag
szevasztopol, ma jott meg cimbimnek a g3t, osztatlan memoriaval, twrp mentes utan gondoltuk felteszunk egy itt belinkelt miui-t (miui_iq446_stas2z_3.11.23_5195e61290_4.2.zip) , de bootloopba kerult a telo, ezert visszatettem a gyari romrol keszult mentest. Esetleg rossz rom lehetett ez, vagy valami az osztatlan memoria miatt ment felre? Bocsi a visszaolvasas hianya miatt. Koszi
-
lexter00
őstag
Mindenkit zavar ha rezzen egyet a telefon hívásfelvételkor?Nekem pedig tetszik.
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Valaki meg tudná nekem nézni, hogy a fényképezőn a 8mpixelt át lehet-e állítani kisebbre?
Xperia ray-nél vettem észre, hogy a 8mp-t 2mp-re állítva is ugyanolyan képeket készít, csak átskálázza 8-ra a 2-t, ha arra állítom. Vagy ha a 8-ast PS-ben lezsugorítom, akkor is ugyanazt a minőséget kapom, mint a 2-es beállításokkal.
-
: iSiS :
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem lesz 1xü,de +oldható! Pü-ment..!
-
sicc33
aktív tag
Akkor xposed framework apk feltelepít, majd Graviti box CWM-ből, ha jól gondolom. Ott pedig az amit írtál. Van esetleg arra mód, hogy felerősítsük a rádió részt? Ugyanis még azt vettem észre, hogy ahol a Huawei Y300-nak van térereje a G3T már feladta
. Sajna ha ezt nem lehet mennie kell tovább. Pedig tetszik a készülék. Mondjuk nálunk elég sokat bajlódok a térerőhiánnyal és független a szolgáltatótól. ZTE Blade se volt valami fényes odahaza. -
válasz
middleway
üzenetére
Most vagy a Stanner hibája vagy kezd egyre súlyosabb állapotba kerülni a kijelzőm.
Most már nem csak holtterek vannak az érzékelésben, hanem öntudat is? 
Elvileg le van mentve az eredeti rom, visszateszem és megy vissza Mini-nek ha minden igaz.

Remélem nem javítják, hanem cserélek a telefont, vagy legalább a kijelzőt és a csúnya karcomat elfelejthetem.
-
middleway
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez az ún. Skynet-szindróma, ahogy egy kolléga már leírta korábban, ergo az érintő öntudatra ébredése
Még senki nem tudja, hogy ez mitől van, van akinél romcsere megoldja a problémát, de van amikor az sem segít igazán. -
sicc33
aktív tag
Gravity Box-al van valakinek tapasztalata a készüléken (G3T). Szeretném kikapcsolni azt a funkciót, hogy hivásfelépüléskor rezegjen egyet a telefon. Engem idegesít. Úgy olvastam abban van erre lehetőség. Kaphatnék hozzá valamiféle útmutatót?
-
Nem tudom, hogy ez Stanner hiba, vagy kezd a kijelzőm megbolondulni, de van amikor leveszem a képernyőzárt, és egyszerűen rángatózik a kép jobbra balra. Azt se tudom hova tenni, hogy van amikor teljesen nem reagál semmit a kijelző, miután a felső gombbal kikapcsoltam és bekapcsoltam meg működik...
-
Optimusx
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Rendben.. Hát remélem nekem kedvezően fog végződni.. Egy kicsit már így többe került mint terveztem a mobil. (áfa) Nem szeretnék még külön aksit is venni hozzá. Majd írok ha visszaírt.
-
Optimusx
tag
Következőképpen alakult a helyzetem. Küldtem egy e-mailt a minidealnek, hogy valami gond van az aksival túl gyorsan merül.. Válaszoltak az mondja sok app van rajta.. csináljak factory resetet.... küldök neki képeket az aksi merüléséről meg arról, hogy nem futott egy alkalmazás sem, de még mindig azt a választ kaptam, hogy biztos sok az alkalmazás rajta... 3.-jára is írtam és akkor már a válasz az lett, hogy jelenleg nem tudunk küldeni extra battery-t, ha tudsz vegyél az országodban és kifizetjük. Erre mit reagáljak? Most ha rendelek e-bayről jiayu g3s-hez akksit azt ők hogy fogják kifizetni nekem?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
lexter00
őstag
válasz
sexymusprime
üzenetére
Minek rá fólia?Nagyon jól véd a Gorilla(márha tényleg az) rajta.1-2 karctól meg nem áll meg a világ

-
rakpartiroka
tag
válasz
sexymusprime
üzenetére
A szivarvany a fenytoresnek koszonheto. Mint egy prizma. Kell rendelni 10 foliat es cserelni, mint az alsogatyat

-
sexymusprime
tag
nem tudom másnak mik a tapasztalatok a minidealtől kapott fóliával kapcsolatban, de nálam egy hónap után furcsa szivárvány színű karcolmányok lettek rajta, amit nem látni, ha nem tudod hogy hol keresd, de ha egyszer észreveszed, akkor aránylag idegesítő :/ (nincs külön tokom hozzá, csak a szilikon a hátulján, és a fólia elől, de olyan zsebben hordom, ahol csak a bérlettokom van, szóval sok veszélynek nincs kitéve)
majd otthon próbálok képet csinálni róla, ha netán egyedi probléma, bár nehéz elképzelni :| -
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszönöm válaszod!

-
Henker2
addikt
Most úgy látom, megint nem a topik témájával kezdünk itt foglalkozni
-
tboy72
aktív tag
Tegnap megérkezett a keresztlányomnak rendelt fekete G3T!
Nekem szürke G3S-em van, háát feketében is mocskos jól néz ki!
Főleg úgy, hogy az enyémhez rendelt sötétszürke hátlapot ráraktam, mivel az elején lévő eloxált fém is inkább sötétszörke mint fekete!
Laza 3 óra alatt romot mentettem, felraktam az 1.5-ös Stannert, és belaktuk a telót a kiscsajjal együtt, valamint elmagyarázgattam neki mik a különbségek a régi SE X8-ához képest.
3000 Mah-os akksival jött, az enyémmel összehasonlítva, mintha egy kicsit nehezebb lenne!! (remélem mert több anyag van benne)
A kicikínai kifelejtette a töltőfejet belőle (már egyezkedem vele) illetve sem szilikontokot, sem képernyővédő fóliát nem kaptunk hozzá. (még szerencse, hogy magamnak bespájzoltam mindenből)
Viszont A rendszer összehasonlítva az enyémmel ugyanolyan gyors, semmi különbséget nem éreztem közte. Valószínüleg a játékok terén jobban teljesít majd, ennek a hugi biztos örül majd, én meg max mérgesmadarakat játszom, ha éppen nagyon unatkozom.Szóval összegzésképp.
Ez is egy nagyon jó teló! -
Vicu21
tag
Sziasztok,
reggel pofára esett a telefonom, bepókhálósodott
viszont működik 
honnan érdemes rendelni hozzá érintőképernyőt? -
rakpartiroka
tag
Sracok! Rendeltem valami mast is gyorsba, szoval vamon van. Mi az ugymenet? Hivnak majd telefonon, hogy suhantsam a paypal visszaigazolast?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Henker2
üzenetére
Persze, hogy használhatod! Sőt ezeket a kínai vackokat nem is szoktuk ajánlani amit a telefonhoz adnak. (Persze már minden kínai, de azért a neves gyártók odafigyelnek a kiegészítők minőségére is)
Úgy kell tölteni a telefont ahogy az átlag emberek, este feldug - reggel lehúz

-
andyTM
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
- az előd (G3) köré is felépült egy közösség, többen foglalkoztak/nak romok magyarításával; [apeelme] csinált hozzá teljesen átdolgozott romot, mint ahogyan itt a négymagosnál is; bármi gondod van/lenne itt meg tudod beszélni, mindig eléred a legfrissebb romokat, patcheket, scripteket, témákat. Bizonyára a Xiaocai X9 is egy jó telefon, de szerintem kevés a köré sorakozó felhasználó; ez szerintem mindenképp döntő lehet egy új telefon beszerzésénél. (- én legalábbis elsősorban ezeket vettem figyelembe )
-
Alteus
csendes tag
válasz
Henker2
üzenetére
Én megnéztem a hozzá adott töltőn, hogy mit ad le (output: 5V & 1A), találtam itthon egy ugyanilyet, azt használom azóta is. A Galaxy 3-nak nem tudom, milyen a töltője, de a lényeg, hogy ha kisebb az áramerősség, akkor nem fogja ugyanolyan gyorsan tölteni, ha nagyobb, akkor túlmelegedhet az akksi, extrém esetben sérülhet is.
-
Henker2
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a régebbi Samsung Galaxy 3-hoz kapott hálózati töltővel használhatom-e majd a telót?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Bati0501
üzenetére
Én úgy tudom ha már egyszer fizettél, nem kell még 1x ugyan azért a termékért fizetned, de ez másik topik..
Legyen meg a vámhatározat amit anno kaptál a telefonról, illetve nyomkövetve kell neked is feladnod a csomagot. Meg kell majd adni ilyen esetben a NAV-nak, azt a TR számot amivel te küldted ki, meg azt amivel hozzád érkezik, illetve csatolni kell a NAVtól kapott levelet, így elvileg rendben lesz.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Henker2
üzenetére
A telefon hosszú távra is megvehető szerintem, ha hibás akkor az úgyis előjön az elején.
Én is alacsonynak tartom az áfás árat 47ért, ha csak nem akar rajta semmit sem keresni az eladó. Viszont az jobban eltudom képzelni, hogy csak átcsúszott a vámon, ami akkor lehet gáz, ha tényleg vissza kell küldeni gariba, és visszafele jövet meg megfogják, mert akkor fizethet az ember ugyan úgy.
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Szemezek egy ilyen telefonnal, de nem tudom, hogy ezt éri meg, vagy inkább a Xiaocai X9-et. Esetleg van itt olyan, akinek mindkettő volt már a kezében? Az érdekel, hogy melyik *érződik* jobbnak? Jobban összeszereltnek (illesztések)?
Thx

-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Rákérdeztem az úriembernél a garira. Várom válaszát
-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
aliexpress-es rendelés

-
lexter00
őstag
Stanner 1.5-öt akarnám felrakni de a Cappa féle CWM hibár ir ki és nem rakja fel.Mivel lehet felrakni?
Henker2 : 4Z ezer és áfás? Azt nagggyon kétlem.Tuti hogy nincs vámolva.
-
Bembee12
aktív tag
Akkor lehet, hogy enyémben jó a GPS?
Nem konfiguráltam egyáltalán... Gyári minideal-es rom. Hardreset-eltem rögtön amint megkaptam.
#3504:
Nekem ebből semelyik hiba nem jött elő.
Érintő teljesen jó nem púpos, nem lötyög...
Térerő full(T-mobile), nem rosszabb sehol mint a Note-om(t-mobile)
Note-hoz viszonyítva inkább fehéres színe van, fekete talán a Note-nak jobb.
Gps tökéletes net és wifi nélkül lásd #3496
Kamera... Na itt a gyengepont...
-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Kéztől venném ennyiért és új, múlt héten vámolták a motyót, már Mo.-on van. Ez a 47 már az áfás ár.
Még csak most néztem, hogy milyen vastag a teló. Nem zavar senkit a vastagsága?
-
rakpartiroka
tag
Na megyek a gyerekert a suliba, riado lefujva

-
rakpartiroka
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Ibsen Peer Gyntjeben paradesan alakitott Igo Eva. Kedvelem a szinesznot

-
-
Henker2
addikt
Milyen áron lehet megkapni most a Jiayu G3T-t? 47-ért megéri postával együtt?
-
KurtCobain
őstag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Nincs mit.

És nem leb@szásból írunk ilyet.. Emlékszem egy esetre, amikor azért figyelmeztettek, vagy tiltottak ki kis időre valakit, mert benyomott egy screenshot-ot az app-jeiről és ott volt közte a -tudjukmi-. -
törölt tag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
szerintem már csak te nem tudtad, hogy miről van szó

-
rakpartiroka
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Naaaa! Koszi! Legalabb tudom, mirol van szo. Jobb gps vetelert a bal heremet is odaadnam, hat ezert a nagy kivancsisag.
-
KurtCobain
őstag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Itt viszont írja, és elég szigorúan veszik...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12
üzenetére
Nekem ki kellett mennem
az erkélyre. Odabent vaksi volt perceken át, kint ismét indítva a "GPS Test"-et 25-30 másodperc alatt 9 in view , 7 in use, 3-5 méter pontosság.
A többit (szabad ram) megerősítem. Nekem amúgy az előző device-m az ős G3 volt, az se látott holdat bent.
-
sicc33
aktív tag
A stanner ROM-ban ha az oldalsó gombokkal állítom a hengerőt, nem ad hangot (pittyegés). Ez a ROM sajátja? Nem találtam beállítási lehetőséget rás sehol sem.
-
törölt tag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Szerintem olvasd el a Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) - Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban
részt és akkor talán megérted.
Megsúgom ezzel kellett volna kezdeni amikor regisztráltál
[ÁSZF] -
KurtCobain
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
Első felére a Dual SIM-es topic-ban már válaszoltam.
Hibák (amik előfordultak és emlékszem rájuk
, de nem általános hibák!):
- kijelző színei átmentek inverzbe (sima G3S-nél, több embernél előfordult, egy hibás minideal-es széria volt itt)
- érintő nincs rendesen leragasztva, 1-2 helyen felpúposodik, volt akinél lötyögött
- alul-felül a fémbetét pár embernél leesett, szintén rosszul ragasztották
- "Skynet-szindróma": érintőképernyő öntudatára ébredt
- volt egy pár embernek térerő problémája isAmi általános hiba:
- hátlap viszonylag gyorsan kopik
(?) kijelző sárgásabb árnyalatú, de ezt inkább nem nevezem hibánakÉs ugye a kamera-GPS kombó, ami egyik MTK telónak sem az erőssége.
Így leírva tényleg szarul hangzik
, de egyébként bármelyik típusnál előfordulhatnak hibás példányok... még a nagyoknál is. -
tihibaby
senior tag
válasz
Optimusx
üzenetére
De elég egyszer,csak mikor akksit cserélek,és a pótakksit benne hagyom a telóban egy darabig,utána meg szoktam újra futtatni.
Természetesen egy akksival elég egyszer megcsinálni.
Asszem a battery stats file-t írja újra.
Nekem bevált,régebben nekem is csinált olyat,hogy lemerült fél óra alatt full tele állapotról 70%-ra. -
Henker2
addikt
Szerintetek ez a Jiayu G3T hosszabb távra is működőképes teló lehet? Mert én 2-3 évre szoktam venni egy telót!
Illetve ténylegesen feltárt hibái mik vannak a telónak? Ami általánosnak nevezhető! Vagyis már több készüléknél is előfordult
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Pedig mindenhol kerestem. Akkor leszedem a Gravity-t és az Xposed-et
. Sajna ha ezt nem lehet mennie kell tovább. Pedig tetszik a készülék. Mondjuk nálunk elég sokat bajlódok a térerőhiánnyal és független a szolgáltatótól. ZTE Blade se volt valami fényes odahaza.