Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az óra magasságában piszkáld.
-
Terentius
őstag
Egy kérdés Uraim!
Megéri minidealről T-s verziót rendelni vagy nagy eséllyel az is hibás lesz? -
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kell lennie.
Videót is nézd meg. -
törölt tag
nekem van, de engem bosszantott, hogy mindig videó felvételt csinált a zsebemben, így kikapcsoltam

szeretem ezt a képet olyan gonosz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bocs a képért,de amikor észrevettem, hogy a kép túl nagy már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólást
nálam a 24 coloson nem is olyan nagy
de legközelebb tényleg figyelni fogok rá -
törölt tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
elmulasztott események ikon eddig is volt a középső zárképernyőn, de én erről beszélek ami ha jobbra és balra húzod úgy jön elő

-
fuze
őstag
Basszus srácok akkor most van több oldalas lock screen vagy nincs?
mert én imádom és nem szívesen válnék meg tőle, pedig fel akartam tenni a 002-t 
-
CippyO
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Boy, lehet, hogy tévedek, de mintha azt mondtad volna eddig, hogy nem próbáltad még ki a 0002-es romot, mert nem akarod úrja "belakni". vagy azóta ez már megváltozott?
amúgy nekem a gyári minideales rom van, és ott is van többlapos home scr..
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
De akkor nekem miért van?
most már nekem is így néz ki
mióta feltettem a progit 
Ez lehet ettól mert elmaradt anno a wipe dalvik cache? -
törölt tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
pedig nekem van
úgy tudom az android 4.2-ben vezették be "A képernyőzár több oldalassá vált, melyekre minialkalmazásokat lehet pakolni."
jobbra húzva a kamera jön be, balra pedig te pakolgathatsz widgeteket -
törölt tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
szerintem mindenképpen érdemes feltenni a 002-nek hívott rom-ot
-stabil
-gyorsabb mint a minideal-es [link]
-magyar nyelv integrálva (CoolBoy323)
-Stock google launcher, és a menük(végre nincs benne a lewa launcher)
-A fontosabb google alkalmazások benne vannak
-Alapból root jogokkal indul (SuperSU telepítve)
-Jiayu.es boot animáció
-tethering 4.2.1
-busybox installer
-akkumulátort is nagyon barátságosan kezeli, nálam 4-5 napig bírja
eddig nem találtam hibát benne
a rom itt található: [link]
egyéb okosság ami zavaró volt eddig:
nekem az új zárképernyő több oldalas lapozása nem jött be igazán(több alkalommal zsebből indítottam fényképezést
)
ha másnak is gondja lenne ezzel, itt a megoldás, tökéletesen működik
[link]
alkalmazás hozzá:
[link]
a főképernyőn található google search widget eltüntetése is nagyon egyszerű: beállítások/alkalmazások/összes alkalmazás/ itt megkeresed a google keresés nevezetűt és letiltod, majd a telefon újraindítása után már nem lesz a képernyőn a keresősáv -
CippyO
tag
megint próbálkoztam a kamerával, de valamiért nem vagyok elégedett... raktam egy nagyító lencsét a kamera elé, így 4-5 cm-ről lehetett vele lövöldözni. íme
nagyon szűk az "éles" tartomány ez talán a legjobban a bögölynél látszik..
-
Kornel
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
valószínű... aki még meglátta mind azt kérdezte, hogy: "mieeeez?" HTC one?
amikor meg megmondtam, hogy dzsijáú, akkor meg néztek nagyokat
-
ruszi_tomi
aktív tag
Kb 1 hete érkezett meg a minideal-es G3S-em. Azt hol tudom megnézni hogy milyen droid van rajta? Azt tudom hogy 4.2.1. Érdemes a legújabbat felrakni? Van különbség?
-
lexter00
őstag
Tényleg veszélyes gyári visszaállitást csinálni az androidból?Mert olvastam itt ilyet.Ha igen akkor milyen más mód van?
-
kmisi99
addikt
Egyébként a jiayu-t hogy kellene kiejteni rendesen? Mondanak nekem mindent dzsiádzsu meg zsájü. Melyik a rendes kiejtés tudja valami? Engem tökre zavar, hogy valakinek beszélek róla azt nem tudom megmondani a márkát.
-
CippyO
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
nah, majd jövő héten olyan képet kaptok tőlem, hogy csak na..
azon majd nézegethetitek a hasonlóságokat... 
ámbár úgy rémlik, hogy láttam egy szintén kínai telót, ami előbb volt mint a g3, és szinte ugyan úgy nézett ki, csak full alu háza volt, ilyen unibody alu hátlappal mindennel.. az istennek nem találom most sehol...

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mégse lett per belőle
Na szóval.. ezzel nem gyümölcsre célzok
De itt kissé nagyobb a hasonlóság szerintem 
-
Chronos6
tag
GPSel szenvedek, néha működik, néha pontatlan, de nagyon nehezen fixál. Próbáltam az uncle tool os reset et, de nem jobb. Van rá más megoldás?
-
nimfas
addikt
Frissült a tracking infó : dispatched.... Country code: to (Tonga) ezek vagy elkevertek vmit vagy Polinézián keresztül jön a csomag.... :-)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Holo, ADW stb...
-
zsocy
őstag
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Tudsz, csak megvariálták a hogyant. Legalábbis nekem furcsa volt hogy úgy lett mappa ha két ikont egymásra dobtam, azaz az asztalon lévő főlé vittem a másikat és mappa lett belőle.
Ha így sem megy akkor szinte bármelyik launcher tudja ezt a funkciót.
-
rakpartiroka
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Koszonom. Akkor marad igy, nem szivesen hivom ki parbajra az android hetfeju sarkanyat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
rakpartiroka
üzenetére
Használj másik launchert, ha ez a fícsör kell.
-
rakpartiroka
tag
Sracok! Erintetlen az adroid a vadiuj G3S-emen. Elotte regebbi androidot hasznaltam es .ost meglepodve latom, hogy nem tudok mappat letrehozni az alkalmazasoknak. Lama vagyok vagy tenyleg nem lehet?
-
apeelme
addikt
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
A /system/etc/install-recovery.sh fájlt töröld vagy nevezd át ha létezik, majd ezután telepítsd a cwm-et.
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Töltőt bedugtad?
"Factory mód:
Töltőre dugott telefon + hang le+power gomb!
Recovery :
Töltőre dugott telefon + hang fel+power gomb!
ROM-ok:" -
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme
üzenetére
Persze. És te menj fel érte Pestre, aztán te vidd is haza. Közben pedig figyelj, mert ha tégla lesz valami miatt véletlen is, akkor kinyithatod a bukszát... Na nem.

Az meg a másik dolog, hogy egyedül viszed az egész topicot és nemhogy segítene a "nagyérdemű", inkább jól alád tesznek azzal, hogy hitegetik a felhasználókat képtelenebbnél képtelenebb mesékkel... Ismerjük már ezt, nemde?

-
apeelme
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Éééén kérjek kölcsön????? Én kérek elnézést...erre nem gondoltam.
Nekem aztán nem érdekem hogy legyen normális CWM-etek, de egyébként sincs ember aki min.1hétre tudná nélkülözni.
Persze példaként megemlíteném hogy van/volt (és lesz) olyan topic ahol a felhasználók dobták össze egy készülék árát csak azért hogy normálisan foglalkozva legyen vele (még mielőtt...nem, nem nekem)...itt arra nem hajlandó senki hogy visszajelezzen, vagy segítséget fogadjon el. -
törölt tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
én ezt a leírást követtem, és nem volt semmi gond
[link] -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
És esetleg ötlet, vagy tanács, mit tegyek, mit ne tegyek? Miért lehet ez?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme
üzenetére
Igen, tudom. Említette, hogy a G3-ra írt bináris van használatban jelenleg is. Szerintem a forgatott képhez nem feltétlen kell módosított graphics.c, mert ugye van egy ilyen alap funkció a CWM alatt. Én viszont megszívtam a Haier W910-esre próbálkozással, mert ott csont rózsaszín a kép...
Persze: tesztkészülék nélkül nem nagyon megy... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme
üzenetére
Jogos. Ki is ment a fejemből.

Amúgy: tudomásom szerint a te forrásodból fut ez a flipped verziós reco leportolva ide is. Azt nem feltételezem, hogy te nem próbáltad újra lefordítani, de cappa72 fórumtársunk kissé elakadt vele.
Nem jó az alap, forgatásra írt parancs a Boardconfig.mk-ba vagy nem néztétek teszt készülék híján? -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Most meg egyáltalán nem jön be CWM, se kínai, se magyar................ Végképp nem értem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Akkor nem tetted fel, csupán elindítottad.

-
moli.hu
őstag
hol? wikipedia keresomezojeben.
nem vesznek el az adataid, ha lemented oket.
mkv-t fel lehet darabolni, de az 2 kulon film lesz, amit egymas utan kell lejatszanod, raadasul ezt a jovoben minden filmmel meg kell csinalnod, csak neked, magadnak, kulon, egyenkent.
ne legy olyan, mint a munkatarsam, aki minden egyes 4GB-nal nagyobb filmnel azzal, jon, hogy miert nem toltottem le szarabb minosegben (kisebb file=>kisebb bitrata) a filmet, hogy neki felferjen a tabletjere. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mi? Az 1A-es töltőáram? Nagyon csúnya lenne, ha egyáltalán azt elérné a teló!

szerk: látom közben javítva lett valami elírás...
-
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Javítottam gyorsan, mielőtt a hülyeséget sokan látják...

Sajnos az elektorinkához nincs sok közöm, geodéta vagyok... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
az nagyon sovány lenne

-
-
ruszi_tomi
aktív tag
Felraktam egy magyar CWM-et a telóra, de hangerő LE+ bekapcs gombra bejött a kínai CWM, plusz elkezdett hangosan sípolni a telefon.
Akksi ki, majd be, probléma megoldva, de attól még nincs magyar CWM-em............ -
kmisi99
addikt
Van infó arról, hogy a gyári töltő hány mA teljesítményű? Nem igazán akarom a gyárit használni kinéztem egy 1200mA-s nokia micro usb töltőt inkább azt veszem meg.
-
tom81042
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Viszonylag ritkan csinalja, es fokent akkor amikor mar keves a memoria, es sok szar van megnyitva, es gondolkodik. Probald ki hogy elinditasz minden szart, es nem visszagombozol, hanem mindig home-ot nyomsz.
-
tom81042
tag
Ja, es a masik meg a Viber, amikor uzenet jon akkor kioldja a kepernyot, es nem lehet sehogy se kikapcsolni ezt a csodalatos "feature"-t, ami alapbol benne van. Cyanogenmoddal meg tokeletesen mukodott...
-
tom81042
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Amit nagyon ki kene mar javitani az a idegesito home button bug, amikor siman ranyom az ember, akkor neha hosszu nyomasnak erzekeli. Es ahogy igy utana nezegettem, erre nincs app se meg semmi, ez valami melyebb szinten van leprogramozva...

Nekem ugye az is jo lenne ha a home gomb hosszu nyomasat at lehetne allitani, hogy az is siman a home screen-t mutassa mint a rovid nyomas, de persze nem lehet...
De ha nem lehet akkor meg legyen mar jo!Kurva idegesito hogy nem azt csinalja ez a szar amit nyomok. Ilyen erovel akkor miert nem indul el neha a google play, amikor a facebookra kattintok, ugyanaz...
-
fuze
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Addig örülj

-
-
DTomee
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Bocs de nem tudom mit értesz wipe alatt.
Kérlek világosíts fel!
A rom típusa amit feltettem: android_v4.2.1_V6_eng.scm.1369275596.zipKöszi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Oké, akkor inkább békén hagyom. Látom nincs igény rá...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De akkor nekem miért van?

azon majd nézegethetitek a hasonlóságokat... 

Na szóval.. ezzel nem gyümölcsre célzok

Persze: tesztkészülék nélkül nem nagyon megy...