- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Keeperv85 #1557 üzenetére
Ennyire nem durva. A fehér szín pl tökéletesen fehér. A szürke picit sárgás. Alapból fel se tűnik annyit látok, hogy más a színárnyalat. Olyasmi ez mint az égőknél a legtöbb telefon cold white "hidegek a színek" míg ez inkább warm white sokkal természetesebbnek tűnik.
-
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #1329 üzenetére
Az a baj hogy hozzánemértők "csinálják"...nem tudja szétbontani a boot.img-t (sem) és fogalma sincs hogy init.rc-ben ugyanez a hatása (pl. minfree). Ehelyett beleraknak parasztvakító bughalmaz app-okat/script-eket, amivel plusz ram-ot fogyasztanak és csak van, effektív haszna nincs.
Nem titok egyébként miket futtat feleslegesen/értelmetlenül, resize.sh-val az élen ami akkora baromság hogy már fáj:
resize.sh
#!/system/bin/sh
dd if=/system/etc/init.d/files/EBR2 of=/dev/ebr2 bs=4096;
dd if=/system/etc/init.d/files/EBR1 of=/dev/ebr1 bs=4096;ram_manager
#!/system/bin/sh
# Ram manager by Slaid480#Full memory fix and management
# ADJ Values
echo "0,1,3,5,7,15" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj;
# Minfree Values
echo "2560,4096,6144,12288,14336,18432" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree;09sdcardspeedfix
link(#1330) wwenigma : aztán már miért kéne rom-ot forgatni hozzá?
(#1331) Keeperv85 : Nem, nem...még az eredeti CWM zip-ben nincs külön EBR...mert akkora lúzer hogy csak ezt képes bemásolni egy XDA-s tutorial alapján...update-script-et önmagától nem tud írni...ahol legalább csak egyszer futna le...
És igen, egyértelműen farokhosszabítás...meg jól hangzik a changelog-ban...vagy mi?
-
CippyO
tag
válasz
Keeperv85 #1262 üzenetére
nah, majd jövő héten olyan képet kaptok tőlem, hogy csak na..
azon majd nézegethetitek a hasonlóságokat...
ámbár úgy rémlik, hogy láttam egy szintén kínai telót, ami előbb volt mint a g3, és szinte ugyan úgy nézett ki, csak full alu háza volt, ilyen unibody alu hátlappal mindennel.. az istennek nem találom most sehol...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Keeperv85 #1092 üzenetére
Hát azt meg hogyan kell?
Én megnézném szívesen pl. hogy van -e a régi (12november, még mt6620-as) G3 és az új
(1,2MHz-s) G3S ilyen lcd paramétereit tekntve is különbség bennük.Szívesen kideríteném hogy megváltozott e az lcd a termékfejlesztés során!
Egyébként egy a képernyőhosszon túlnyúló listán (a Settings alatt a csengőhangok választásánál)
én tapasztaltam egyszer-kétszer full lilaságot - a jiayu.es ről származó spanyol 003 as rom alatt:
Játszik ez a jelenség ebben az lcd kérdésben vagy emitt más magyarázat van, guru uram? -
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #1092 üzenetére
Semmi ilyenről nincs szó szerintem...eddig 2 embernek jelentkezett villódzás után az inverz kép...ami úgy is maradt.
(#1093) : iSiS : A két kernel NEM ugyanaz, hiába egyezik a főverzió (3.4.5) és a user/host páros.
De látom itt is jól össze van keverve pár dolog...hozzák a formájukat. Május végi kernel build egy július végi android build alatt, és egy június eleji kernel build, május közepi android build alatt...wow.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest