-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
-
törölt tag
Most nem volt kedvem foglalkozni vele, az elmúlt 8 napban volt rajta már vagy 7 féle Rom
Elmentem a CWM-el a rendszert, felrakom az újat, ha nem teszik kb 3 perc és ismét az előző "belakott" rendszert használom.
Nem nagy dolgok ezek, ezért szuper dolog ez a backup/restore funkció. -
törölt tag
Létezik Miui v5 Rom október 1.-én raktam fel a magyarított verziót, fél órát volt a telefonon így nem tudtam tesztelni.
Screenshot-ok és a Rom itt elérhető:
[link]
Nekem nagyon bejött ez a telefon, egyáltalán nincs vele semmi problémám.
A Stanner v 1.4-et használom, teljesen stabil. -
lexter00
őstag
Pesten tévedtem el a múlt héten (vidéki vagyok) hiába kérdeztem az embereket hogy merre van az arra szerintem még azt se tudták hogy ők hol vannak,és akkor jutott eszembe hogy hééé nekem van egy okos telefonom
Sima Google maps+ mobilnet bekapcsol és kb 1-2 perc után úgy fogta a jelet hogy el se engedte.
Kihúzott a bajból akkor. -
Flexy90
senior tag
Ez az EPO, 30napra előre letölti a műholdadatokat, ez arra való, hogy gyorsabban találjon pozíciót, a pontosságon nem javít.
Próbáltad amúgy mobilnet nélkül, és ugyan azt tapasztaltad, mint én? Mert ugye tudjuk, hogy a kínai telefonoknál AHS szabvány szerint gyártanak. (ahogy sikerül..) -
nimfas
addikt
Igen.... kiadok a postára még 2eFt-ot... aztán 1 hónap múlva küldenek egy másikat.... ami vagy jó vagy nem, vagy visszaküldik ezt, mert hogy nem reprodukálható a hiba (nem garis probléma), mert nem mindig csinálja....
Hát akkor inkább eladom itthon beszer. áron VÁM nélkül :-) és veszek az asszonynak vmi, mást.
Mert már megkaptam, hogy kár volt rám hallgatnia, hogy telefont Kínából.
-
gabokocka
csendes tag
A home gombot nálam is sokszor hosszan nyomásnak veszi. 002-es rom van rajta.
A GPS hol jó, hol nem, de javuló tendenciát mutat. Az #1574 nálam bevált az Endomondo javítására. Egyéb hülyeségeit a készüléknek tudtam orvosolni a GravityBox, MobileUncleTools és a fejlesztői lehetőségek menüvel.
Amivel küzdök az az akkuidő, az Android System eszi, mert valami rendszerapp túl sok full wakelockot használ. Tiltogatom le őket, és figyelek. Most csak egy napot bír ki épphogy.
szerk: Ja és egyszer pofára esett, de vajon azóta tudom benyomni a kijelző tetejét fél mm-t halk kattogással, vagy másnak is ilyen alapból? Ezen kívül nem lett fizikai baja.
-
tom81042
tag
Idealis esetben semmilyen, de ezt webshopja valogatja. A legtobb esetben, ha paypallal fizetted akkor tobb mint valoszinu hogy ha lemondasz rola es visszakuldik, akkor ahogy megkapjak ingyen ujrakuldik. (ujabb 2-3 het alatt, es nincs garancia hogy ezuttal nem fogjak megallitani)
Ez azert van, mert sok orszagba ha megallitjak a vamon, akkor egyszeruen nem engedik be, mert nem eu szabvanyoknak megfelelo, ha fizetnel vamot, akkor se kapod meg... Talan a G4 topicba volt ilyen, nemetorszagi rendelesnel.
Es ugye ilyenkor ervenyes a legtobb webshop altal igert reship policy, olyasmi mint a refund, nem sajat hibadbol nem erkezett meg a csomag, elveszett, lejott rola a cim es visszament a feladonak, visszaforditottak a hataron mert gyanus, stb, barmi oka lehet.De tutira nem fog leallni vitatkozni veled a kinai, mert neki goze nincs hogy te mondtal le rola mert soher vagy, vagy a vamon visszakuldtek mert gyanus, tiltott, akarmi. A magyar postaimport amit kikuld level, azt bescannelve el kell kuldeni nekik es ennyi, szo nelkul kuldik ujra.
Foleg hogy a legtobb ember inkabb kifizeti a rohadt 12 ezret, csak legyen mar a kezebe a telo, minthogy varjon meg 3 hetet
-
nimfas
addikt
minideal...
1.5-ös cpu... 3000 mAh akksi... a kijelző alapszíne nekem nagyon zöldes... fura a HTC mellett, ahogy alul-felül a sok hely a kijelző és a ház közt... Egyébként ennyi pénzért nagyon pöpec telefon.
A készített kép is kicsit mosottas...
Erre a félig magyar dologra van megoldás?
-
Ha nem akartos sokat vacakolni a 4GB+-os fáljok hegesztésével, akkor javaslom az alábbit:
Az SD kártyát particionáljátok két felé.
Az elsődleges partíció maradjon FAT32, a második legyen ext2 (ne ext3/4, mert azok naplózó fájlrendszerek)
Tegyétek fel a lin2sd programot, ez létrehozza a megfelelő csatolási szkriptet.
Újraindítás után már fogjátok tudni használni a 2. partíciót.(Ha valakinek van kedve, akkor megnézheti, hogy aha teljes ext2-re formázza az egész kártyát akkor a vold.fstab-ban ext2-ként csatolva a /dev/block/vold/179:97-et lehet-e használni)
-
ÁrPi2
senior tag
-
moli.hu
őstag
hol? wikipedia keresomezojeben.
nem vesznek el az adataid, ha lemented oket.
mkv-t fel lehet darabolni, de az 2 kulon film lesz, amit egymas utan kell lejatszanod, raadasul ezt a jovoben minden filmmel meg kell csinalnod, csak neked, magadnak, kulon, egyenkent.
ne legy olyan, mint a munkatarsam, aki minden egyes 4GB-nal nagyobb filmnel azzal, jon, hogy miert nem toltottem le szarabb minosegben (kisebb file=>kisebb bitrata) a filmet, hogy neki felferjen a tabletjere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest