Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Erősen gondolkozom ezen a telefonon. Vannak típushibák? Mivel Kínai, és nehézkes a garancia, ez érdekelne, nem akarok olyat venni, ami tudottan szériahibás. Köszönöm a válaszokat.

-
cellpeti
nagyúr
ugye én tegnap szenvedtem fel a minideal magyarított romját, de nekem nem dobja el a hálózatot...eddig
-
M3oH
addikt
CSekkoltam en is igy hirtelen ezt IMEI dolgot. Eloveszem dobozt, es a sz@r is meghult bennem hirtelen, teljesen mas a dobozon es gari levelen levo szam, mint amit a MTK DT ir. Ezt, mondom hogyan? Kivettem az akksit es az alatta levo szam mar egyezik
Sztem, minidealnel pottyet osszecserelgetik a dobozokat. AMugy halozattal nekem is van nemi gondom. Bekapcsolas utan, manualiasan ki es be kell kapcsolnom a kartyat, es utana keri csak PINt. De, amugy utana semmi gond vele. -
Flexy90
senior tag
Minideal-en írták el, vagy a régebbi verzió tényleg csak 2Mpixeles előlapi kamerával van szerelve?
Gyártó oldala -
ÁrPi2
senior tag
Szia épelme, lenne egy kérdésem, lehetséges e hogy azok a G3S-ek akik Minideal-es romot egy a topikban belinkelt CWM-es backup-ból használnak,
azért veszítik el a mobil hálózatot , mert az IMEI-jük felülíródott a közreadott backupban esetleg
tárolt IMEI-vel? Vagy ilyesmi backup-restore során tutira kiküszöbölődik?Pl.szerintem djula esete:
"Van egy G3S-em, ami eldobálja a mobil hálózatot. Piros x jelenik meg a sim jelén, mindkét slotban ezt csinálja és két különböző simmel is kipróbáltam."..és pivot
Én a Minideal-es romot cwm-ből Restore-ral felrakva tapasztaltam az IMEI változást..
(A MobileUncleTools mtk-engineer-mode segítségével be tudom írni az akku alatt
olvasható IMEI-met, de ugye...)Asszem ez a kommentem Sztorno

-
apeelme
addikt
Pont erre ment rá a mai napom nagy része. A kérdés jó, és érdekes hogy csak most vetette fel valaki.
Igen, sajnos a rom "készítője" itt hibázott..de nagyot. Aki felrakta restore-al ezt a rom-ot annak annak nagy valószínűséggel megváltozott az IMEI-je, s bár az IMEI sosem a filerendszerben van jelen (NVRAM terület) ennek ellenére egy ú.n. "biztonsági mentés"-ként mégis megjelenik amely - általam nem ismert időközönként - vissza is íródik szükség esetén...ugyanis látok erre vonatkozó service-eket.Teendők:
Akinek van mentése az IMEI-jéről az egyszerűen másolja be egy root képes fájlkezelővel a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/ könyvtárba a már korábban lementett MPOB_001 fájlját és írassa felül, majd állítsa be a fájl jogoultságait: 0660 vagy rw-rw----VAGY
Az ismert módon MobileUncle Tools-al.
VAGY
Google segítségével egyéb más módon.
Megpróbálom kiszedni a minideal-es backup-ból ezt a részt és feltöltöm...csak jó lenne ha valaki tesztelné is majd.
-
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Amúgy nekem egy részről baromira bejön ez a hihetetlenül laza fejlesztés. Gondolnak egyet és beletesznek valami izmosabbat és onnantól úgy gyártják tovább. Csak a másik része nem tetszik, hogy amikor megveszem és egy hónap múlva majdnem ugyanannyi pénzért egy picivel jobbat kapok
. Remélem tényleg csak a proci lett erősebb, mert ha más is az már tényleg mérgesítene.ja meg ezzel megnehezítik a romfőzők dolgát is.
-
exact6
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ejj tényleg... máshogy kellett volna rákeresnem.

-
exact6
tag
Úgy nézem frissítették a G3S modellt. Egyedül annyiban tér el az előzőtől, hogy ebben már az erősebb, 1.5Ghz-es MTK6589T-s proci van. A hivatalos oldalon már le is cserélték a régit és Minideal-en is megjelent az új változat (viszont egyelőre magyar nyelv nélkül, de szerintem hamarosan lesz rá).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tihibaby
üzenetére
Sziasztok
A Minideal-es rom (amit valahol a topikban linkelve találtam) az egy CWM backup és abból
Restore-ral lehet felpakolni, de
Én most hétvégén azt tapasztaltam egy sim-kártyával még nem felszerelt g3s-nél amire ezt rátettem, hogy
az IMEI-t átírta (gondolom a CWM lemetette a rom közreadójának IMEI-jét is és az állítódott be az én készülékemre) Lehetséges ez? Úgyértem más tapasztalt ilyet?A MobiUncleTools-ban van erre orvoslás, de még nem csináltam meg..Megoldja elvileg?
Nincs-é esetleg hálózat-eldobálási panasza a magyarított-MinidealROM közreadójának ilyen kényes esetekben???
-
KTU
addikt
semmi

őőő, izé, most olvastam vissza

-
fuze
őstag
Jó ötlet volt megsürgetnem őket a PP refundal. Most már náluk van a csomag (remélem nem kamuznak) Elküldik javításra a gyártónak még ma. Annyira nem bánom a dolgot, mert 15 napot jósolt nekem a javítási időre és ha visszakapták akkor újra jön a tracking number. Ha zsír új cseretelefont kapnék megint félhetnék valamilyen meghibásodástól. De így csak panelt cserélnek ha jól sejtem.
-
pivot
csendes tag
Egyébként én nem vagyok elájulva az akksitól...amióta itt netezgetek (kb. 20 perc) már 12%-ot esett!!! Valami eszi az akksit? Mit kell beállítani hogy takarékosabb legyen?
-
djula
aktív tag
-
pivot
csendes tag
De alapból megy a pin-kérés? Mert nálam is csak úgy kérte újra ha pl. telefonálni akartam. Hiába unlockoltam a beállításoknál. Egyébként ilyen sűrűn nem csinálja, sőt (kopp-kopp) mostanában észre sem veszem, ha néha látom is hogy lelockolt, már csatlakozik is újra, szal nem zavaró...
-
Flexy90
senior tag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Basszus én a jövőbe látok

Attól féltem, hogy drágábban adják majd, de +3200Ft-ért(+$14) simán megéri, főleg ha jól sejtem hogy a régit már nem is fogják gyártani. És már "In stock"!

Fogyasztásban nem hiszem, hogy sokat számít ha nem izzasztod meg, akkor az órajel sem lesz maxon, de ha kell, akkor meg több a tartalék.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Chronos6
üzenetére
En pl le is fogom venni a proci 7-800MHzre, ugy is gyors lesz kelloen, de energiatakarekosabb!
De a GPU orajele is emelve van... az lehet erdekes a "kockaknak"
Ha 2GB ram lenne az upgrade, akkor ugy mar gondolkodoba esnek, h megerne e... de biztos draga lenne nagyon...
Meg ha marineninek kereke volna es aramszedoje, o lenne a villamos

-
Chronos6
tag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Magasabb órajel = több hőtermelés és több fogyasztás. Kell ez nekünk? Ahogy értelmeztem a proci kellően gyors már most is, GPU nem egy atomerőmű, de elég.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Azta!!
Aug 4-en lesz elvileg elerheto. Kivancsi vagyok ra...
-
itaroli
tag
Jó reggelt PH!
Na voltam egy reggeli bringakörön, és teszteltem ezt-azt:
Videót elfelejtettem

Képek:
Amit tudni kell: alig tudtam megállni a lábamon a szél miatt, nem vagyok fényképész, a képek úgy készültek, hogy elindítottam a gyári kamera appot és fényképeztem.
Előlapi:

Így a képek után arra a következtetésre jutottam, hogy meg kellett volna törölnöm a kamera üvegét

Mindjárt csinálok itthon képeket.GPS:
Előző hozzászólásomra hivatkozva, még mindig nagyon jó, de most már van róla kép:Jó, hegyen szabad ég alatt, de akkor is...

Képernyőkép: power+hangle, amíg meg nem jelenik.Akksi:
100%-ról indultam, 2 óra gps trackelés, fényképezgettem, itthon még fél óra bluetooth és wifi egyszerre, és 89%-on volt. Ez ráadásul ez a "teteje" az akksinak, az alsóbb tartományokban egyre lassabban merülnek.
-
djula
aktív tag
Van egy G3S-em, ami eldobálja a mobil hálózatot. Piros x jelenik meg a sim jelén, mindkét slotban ezt csinálja és két különböző simmel is kipróbáltam.
Lehet ezzel valamit tenni, vagy visszaküldés?
Minideal volt egyébként.
Visszaküldésnél mire kell figyelni, hogyan kell? -
törölt tag
nincs valaki közöttetek Dunaújváros közelében, aki segítene nekem a minideal-es rom felrakásában?
-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
G4-nél sem volt névváltás, valószínűleg jobban megéri beletenni az újabb SoC-ot, mint csökkenteni az árat.
szerk.: De azt nem mondták, hogy megszűnik a sima 6589-el szerelt, vagy igen

-
Flexy90
senior tag
Lehet tudni, hogy meddig lehet még kapni ezt a telót? Esetleg van hír arról h "upgrade"-elik mint a G4-et?
(Turbo proci, a többi marad, de "régi"/magasabb árat kap) -
apeelme
addikt
Lemódosítottam a Gyári magyarított Simi-San rom-ot hogy ne kínai nyelvvel induljon nektek, azért jó lenne ha valaki tesztelné és visszajelezne.
LETÖLTÉS
MD5: f33f2115f389c45e2399b5b10af8b7a6Telepítése CWM-ből a szükséges formázások után, az install zip from sdcard - choose zip from sdcard menüpontból!
-
apeelme
addikt
válasz
tihibaby
üzenetére
Tehát nem tudod megmutatni...gondoltam.
Meglepődtem volna ha a hivatalos 6.0.2.8-as forrásban eddig számomra ismeretlen commitok jelentek volna meg úgy, hogy ez a branch már nincs is fejlesztve.
Sosem lehetett ZIP-ből restore-olni CWM-ben!(#449) tihibaby : Most már csak az a kérdés hogy mit is raktál fel?

-
tihibaby
senior tag
Mióta ott van az összefoglalóban,hogy így kell felrakni,és én is így raktam fel.
Te csináltál már ilyet?
Ne szívassátok már szegény srácot,mert a sok bába közt már elvész a gyerek....
Tényleg így van jó lenne átolvasni a téma összefoglalóját,és nem hülyeségeket írni.
Még egyszer:a minideal-es .zip-et nem update-ként,hanem restore-ként kell felrakni,és egyből magyarul kommunikál.
A Simi-San félét update.zip-ként kell feltenni,de nekem az kínaiul jelentkezett,be,ráadásul a feldobált állandóan egy hibaüzenetet (mint kiderült a billentyűzettel kapcsolatban,de természetesen azt is kínaiul),nem volt egyszerű emlékezetből megtalálni a nyelvi beállítások menüpontot.
Igaz utána frankón magyar lesz az is. -
apeelme
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Ha ezt a ZIP-et választod akkor csomagold ki a benne lévő mappát (2013-06-26.08.44.17) annak teljes tartalmával az SD-n lévő clockworkmod mappába (itt találod a te korábban készített backup-od is), majd CWM elindít, backup/restore - restore és kiválasztott az újonnan bemásolt (2013-06-26.08.44.17) mentést és állítsd vissza! Figyelj mert mindent FELÜLÍR/TÖRÖL!
Ha ezt a ZIP-et választod akkor letöltés után a ZIP SD-re másol - célszerű a gyökérbe -, CWM elindít, csinálj wipe data/factory reset-t, és a mount and storage alól format system-et (!Ezzel mindent törölsz a készülékről!), majd a CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!
Célszerű lenne a Téma összefoglalóval foglalkozni...

-
apeelme
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
"csináltam már Update ZIP-et is" - ajjajjj...nem hiszem hogy tudsz olyat. Ha az IMG-t tetted fel a gyökérbe akkor CWM em fogja látni. CWM zip-ből dolgozik, nulláról megírni egy update.zip-et pedig még nekem is nagy meló.
(#435) cellpeti : nem akarlak bántani de miért gondolod azt hogy ha egy AVI-t átnevezel MP3-ra akkor az máris MP3 fájl lesz????
ÉS miből gondolod hogy egy IMG-t átnevezve ZIP-re az egyből ZIP lesz? -
Na megérkezett Épségben a telefonom G3S, pár nap használat után majd mondom mik a tapasztalatok röviden... (gondolkozok egy cikk írásában is Logout-ra)
-
Koppy96
tag
Lehet, hogy hülye a kérdés, de hogy lehet ilyen olcsó ez a telefon ?

Az itthon ismertebb márkájú, hasonló hardverrel rendelkező telefonok kb 3-4x ennyibe kerülnek.
-
cellpeti
nagyúr
A gyökèrbe raktam
-
Maximum1
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Mobiluncletools telepíted, utána belépsz a "Recovery update" pontra itt megmutatod neki ezt.
Újraindul, bedob a recoverybe.
A Recovery főmenüjéből ki kell választani az "Install from zip file"-t, majd az "Choose zip file from SD card"-ot itt keresd ki a romot amit a kártyára tettél, rányom és vársz. -
tboy72
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Üdv a csapatban! A Minidealról nyugodtan rendelhetsz, megbízható. Van már jópár rom, ami magyarul is tud szinte 100%-ig, nyugodtan lehet őket használni, illetve a rootolás, kb 2 perc. Üdv!
-
cellpeti
nagyúr
feltettem a rom ZIP file-ját, de nem látja a teló
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy én is belépek a G3S felhasználók népes táborába.

A minideal-től rendelhetek nyugodtan?
A paypal fizetést úgy is elfogadják ha a PP felhasználómra utalok, ergo nincs mögé bedrótozva kártya? Csak a pénz levehetősége számít gondolom

Akkor itt ahogy látom alapból rootolják. Remélem. Továbbá nagyon remélem, hogy ténlyeg 4.2.1-gyel illetve minden támogatott nyelven jön. Elég nekem az angol is, sőt azt jobban is szeretem, nem kell magyar, csak kínaiul nem értek.

Üdv. core2
-
tihibaby
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Hát kérlek szépen arra valamelyik fórumban linkeltek(talán a dual simes totyikban),egy cn app remover .zip nevű cuccot,ugyancsak recoveryből kell megfuttatni,de most melózok,nem találom a linket,ha valaki tudja,linkelje már be legyen szíves.
Ha nem találod meg este majd utánanézek,másnem elküldöm egy email-ben a .zip-et. -
tihibaby
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Olvasd el amit beers linkelt,majd utána a lényeg:
Letöltöd a Cappa72 féle az összefoglalóban linkelt cwm .img,és a minideal-es rom .zip file-okat,ezeket felrakod az sd kártyádra.Letöltöd a mobiluncle tools-t a telefonodra,és megnyitod,először egy IMEI backup biztos ami tuti,majd utána recovery update,újraindul a teló,fejjel lefele,nem kell megijedni.
Csinálsz a recoveryben az. eredeti romról először is egy backupot,majd kiválasztod a recoveryben a restore menüpontot(hangerőgombokkal navigálsz,bekapcs gombbal okézol)és onnan teszed fel a minideales zip-et.
Zanzásítva ennyi.
Remélem sikerül!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
tihibaby
üzenetére
atom kezdő vagyok a témában.
Most ez a módszer is jó akkor?
Na és akkor jöjjön a CWM,most hogy már rootolt a telónk.
Ehhez szükség lesz a play store-ból letölthető Mobileuncle Mtk Tools progira a telefonra
ERRETelepitsük fel a telefonra.
Szükség lesz még a CWM-re ami egyetlen img kiterjesztésű fájl:Ha letöltöttük,másoljuk fel az sd kártyánkra a főkönytárba.
Inditsuk el a programunkat a telefonon.
Nyomjunk a Recovery Update gombra.Ekkor a progi megkeresi az img fájlokat.Legelöl lesz a mienk.
Nyomjunk rá,majd 2 ablak jön egymás után,mindkettőn nyomjunk ok-t és a telefon a CWM-el indul újra
meg ok, hogy a CWM-et felrakom, de utánna hogy megy fel az új rom?
-
tihibaby
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Az első ugye csak akkor kell ha valami gebasz van,elvileg az van rajta eleve.
A Simi-San féle tényleg magyar,de kínaiul fog kezdeni,nem egyszerű megtalálni
sok "tyúkláb" között a nyelvbeállítást,igaz utána tényleg magyar lesz.
A minideal-es szerintem ugyanez,csak eleve magyarul kezd kommunikálni,ergo egyszerűbb vele az élet.
Lewa félét nem próbáltam,de gyanús hogy a többi is a Lewa félén alapul,mert a memkártyára rátesz egy Lewa mappát,amit ha letörölsz,újra kreálja.
Nekem a mindeales bevált,teljesen magyar,de ezt cwm alatt kell felrakni asszem a refresh menüpont alól,de le van írva a mikéntje ott,ahonnan ezeket a romokat kiollóztad. -
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkor lehet jobb lenne egy refund + megrendelem újra

-
CoolBoy323
nagyúr
180$ mininél a telefon!

-
cellpeti
nagyúr
ezek közül melyiket érdemes felrakni?
Egyelőre elérhető romok:
● Gyári a needrom-ról (regisztráció szükséges a letöltéshez)
● Gyári magyarított Simi-San jóvoltából
● LEWA
● Minideal (tartalmazz a magyar nyelvet) -
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Van rá 4 napjuk ha jól számolom. Ha addigra nem lesz náluk, akkor kipróbálom a PP refundot.
-
fuze
őstag
Részletek a beszélgetésből:
"I didn't like to start PP refund."
"ok my friend ,i will pick up it very soon'"
Kicsit ilyen érzésem van: Nyugi haver hűtsd le magad

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ad4mantit3
üzenetére
lsd az értesítőn
-
ad4mantit3
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mennyire délután?
-
cellpeti
nagyúr
udv
megjott a telo, de a menu kinai, mindjart megcsinalom. Brutal nagy. Meg nem nyomkodtam sokat, de majd delutan

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sztem, minidealnel pottyet osszecserelgetik a dobozokat. AMugy halozattal nekem is van nemi gondom. Bekapcsolas utan, manualiasan ki es be kell kapcsolnom a kartyat, es utana keri csak PINt. De, amugy utana semmi gond vele.

. Remélem tényleg csak a proci lett erősebb, mert ha más is az már tényleg mérgesítene.
de nem hiszem, h van "kedvük" egy OTG "hardvert" belevarázsolni...

de most az a 4k nem csap falhoz