Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
megállt

-
törölt tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
elég nagy baj
vissza kell rakjam ez előző romot, mert ez így nagyon nem tetszik -
moli.hu
őstag
Tudtok olyan appot, ami ha nem nyulok a gephez egy ideig, lesotetiti a kepernyot (NEM kikapcsolja)? Majd ha ujra hozzanyulok a erintokepernyohoz (barmelyik appban), akkor visszavilagositja? Tehat pont ugy, mint a laptopoknal. A keyword a dim volna, a marketen nem talaltam ilyet. (meg mielott: nem ejszaka sotetit es nem egy szurke overlay-t rajzol.)
-
Koppy96
tag
Lehet, hogy random dolog
Egyik G3S-en van Gorilla Glass, másikon nincs 
-
kolakola
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkumulátor menü nrm FC-zett, modt vagyok 16%-nál.
-
törölt tag
[link]itt is szerepel a listán
-
moli.hu
őstag
válasz
üzenetére
nekem is defy + volt előtte és szerintem is gorilla a kijelző
nekem is volt defy-m elotte, szerintem NEM gorilla a kijelzo.
pontosan olyan az a video, mint ahogy a filmekben repulnek az emberek. Csak az latszik, hogy sniccernek kinezo targyat mozgatnak a kijelzo folott. Azt mar nem tudni, hogy mennyire eles a sniccer, hogy van-e az elen egy muanyagbevonat, hogy eleri-e a kijelzot. Eleve a videon G3-ak vannak, nem G3S-ek, lehet koltsegtakarekossagbol azota nincs gorilla. Es mi van, ha a videora kulon preparalt keszuleket hasznaltak.
En nem hiszek a buvesztrukkoknek, en a sajat szememnek hiszek. A sajat szemem azt latta, hogy 2 het (!!!!!!) hasznalat utan mar karcos lett. Es nem hasznaltam sniccert..... Ez kurvara nem gorilla.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
bocs nem láttam, nem frissült még
-
törölt tag
felraktam az új romot(android_v4.2.1_V6_eng.scm.1369275596.zip)
a google kereső widgetet nem lehet eltávolítani a képernyőről? -
fuze
őstag
Elfogyott a türelmem és a csodálatos dispute-omba megírtam, hogy küldje vissza a pénzemet. Remélem megkapom, mert ha nem akkor ezek után biztosan genyák lesznek velem a garanciáztatással.
-
rick009
tag
ha kérdezik a képernyőt, ezt szoktam ajánlani videónak...
http://youtu.be/_QE8zZT5qbE -
IV. Béla
tag
válasz
üzenetére
szerintem gorilla lesz ez. a defy+ is gorillával készült és az ujjamon lévő zsírt ugyanúgy kezeli, mint a G3S kijelzője (nem tudom máshogan fogalmazni: matt hatású), nem törik meg a fény az ujjlenyomatoknál. ugyanakkor van a családban gorilla nélküli telefon, azokon az ujjlenyomatok alatt megtörik a fény, ott szinte olvashatatlan kijelző.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
CoolBoy323
nagyúr
Viber nalatok mukodik rendesen? En nem kapok meg semmit rajta... Vagyis nem mindent...

-
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Felraktam az új romot hajnalban, cpuspy fent volt előzőleg is, de most felraktam a batterystatsot is.
Figyelni fogom, hogy mi, hogy eszi az akkut, de bízom benne, hogy az új rom megoldja a problémát. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gulupeti
üzenetére
Betterbatterystat vagy hasonlo progival nezzetek meg hogy mi tartja ebren, cpuspy megmondja milyen frekiken mennyit ment a teló Valami ébren tartja, egy progi amit felraktál rá. Ha csak morogsz, nem fog kiderülni, tenni kéne érte...
-
kolakola
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem működik az Akkumulátor menü, bár még csak 58%-nál járok az első indítás óta. 30% körül is megnézem majd, hogy elkezd-e FC-zni.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Install zip from sd card?
A mostani rendszer mentése elkészült, ezután kell ilyen wipe-olásokat csinálnom, mielőtt felrakom a másik romot vagy mehet egyből az install?A méretétől én is féltem először, de már nincs vele bajom, megszoktam.
Farmernadrágban még én sem próbáltam, de talán nem lesz baj.
Azzal a készenléttel én is kiegyeznék...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Amit te magyarítottál az az új ugye? Azt is CWM-ből kell?
Valami biztosan beragadt, először nálam is 2 napot ment, de 2 napja ez van, amivel fárasztok itt mindenkit.Amúgy a telefon nekem is veszettül tetszik és mindenki másnak is tetszett, fontolgatják a külföldi telefonvásárlást!

-
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Csak ahogy láttam a minin csak fekete van az antelife on van szürke is a T-s procis modellből.
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az antelife is szar gari tekintetében? Onnan gondoltam rendelni.
-
aut119
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
hoppá, akkor ezt most benéztem??? gari érvényesítésre remélem nem fog sor kerülni, ennek érdekében én annyit teszek, hogy az eredeti rom-ot használom, nekem ez is teljesen jó:-) nekem tényleg gyorsan megjött a masina, de ha van velük rossz tapasztalat, akkor jó, ha a többiek is tudják.
-
aut119
csendes tag
sziasztok,
látom, majd mindenki a minidealen vette a telót. én közvetlenül a gyártótól itt: [link]
rendeléstől számított 2 hét múlva jött meg, eredeti ára ugyanannyi volt, mint máshol, de adnak 5 usd kedvezményt. eddig teljesen korrekt a telő, egyedül a közelségérzékelő lassú. -
Én is belépek a G3S népes táborába, röviden tetszik a telefon.
Galaxy Mini-t váltott, hát ahhoz képest hatalmas nagy(akkora, mint a casio számológépem
), de nekem megfelelő nagyságú. Megy minden rendesen. Gyönyörű a képe, mind a 2 sim kártyát kezeli.Összességében jó vétel volt.

- A Minideales gyári rom 90% körül magyar, vannak benne érdekes/kimaradt fordítások..
- A kamerával lőttem pár fotót, egész jó!
(galaxy minihez képest)
- Fényerő kevés
- A rezgőmotor gyenge
- Hangszóró halk meg zajosA hozzá vett tok(katt) műbőr, a nagy minőség sehol sincs, már pár nap használat után elkezdett a varrás mentén bomlani! Meg nem is úgy néz ki, mint a képen szerepel...
Kérnék egy kis segítséget/ötletet!

A GPS-t még nem sikerült tesztelni, mivel sehol nem találtam hozzá a telefonon alkalmazást, esetleg valami ötlet?
Hívást kezdeményezni csak az elsődleges kártyáról sikerült, a másodlagosról nem ment(pár próbálkozás után feladtam)...
Be van állítva, hogy csak a telefonra elmentett névjegyeket jelenítse meg a telefonkönyvben, de mindig bedobálja a telefonon és mind2 sim-en levő névjegyeket... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Most működik, pedig semmit nem csináltam... lehet hogy 30% körüli töltöttségnél meghal az app... érdekes jelenség, de nem számottevő!
Valaki írta korábban, h "eláll" a fém és a kijelző nála! Rajta van a hozzá adott fólia? Mert elég vastag darab, és érezhető ha úgy simogatja az ember (de nem kell ott simogatni, és nincs gond
)
Mellesleg szerintem elég gyenge minőségű fólia
-
kmisi99
addikt
Én is észrevettem, hogy lehet néha kamuznak. Volt eddig 4 valógi gorillás telóm 3 samsung meg egy LG köztük 1db GG2 Azokat ha kopogtattam valódi kemény üveget éreztem és simán erősen ütögettem akár kézzel is éreztem, hogy masszív mindet de pl egy lenovo a660 on ami elvileg gorillás én tökre puhának plasztiknak érzem a kijelzőjét.
-
CoolBoy323
nagyúr
Az "en romomban" az akkumulator menupont a beallitasoknal mukodik nalatok?
Nekem FCzik, pedig ugy remlik, mar hasznaltam

-
IV. Béla
tag
előfordulhat az is, hogy a kínai gyártók nagyvonalúan bánnak az elnevezésekkel.
például retina kijelző elnevezést használnak, pedig azt a kifejezést - ha minden igaz - az apple levédette. ugyanakkor az is előfordulhat, hogy van vmi kínai strapabíró üveg, amit gorilla glass-nak neveztek el (hirtelen jobb nem jutván eszükbe).
a gorilla weboldalán például a lenovo sincs fent a mobiljaival, pedig aztán több készülékükön is (pl.: a660) reklámozzák a gorilla glasst. -
moli.hu
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
tudom, irtam is, hogy rossz a hivatalos adat. nem kell lemerni, mar megtettem. igaz, hogy "1 meres nem meres".
@CippyO: megneztem ujra, ertem, mit mondasz. Az egesz felso resz fem 2mm vastagon, nem tudom, ez hogy bambultam be az elobb. Mindenesetre kopik, de vegulis ha puha fem, az is kophat, lehet, hogy ha nem is fel ev, de 2 ev mulva tok sima lesz az eleje, azert kicsit megnyugodtam.
-
CippyO
tag
érdekes amit írsz a szálcsiszolt fémről, mert nálam egyértelműen látszik az illesztés mindenhol, és a fém részen sem látok kopást sehol, pedig én is közel 1 hónapja nyúzom. közelebbről megvizsgálva, látszik, hogy a fényes rész van visszacsiszolva, mert nem is egyenletes a végeinél, látszik hogy van pár mélyebb "árok" a csiszolásban..
a kijelző szerintem sem gorilla glass, mint említettem, nokia n8 után érezhetően gyengébb a karcállósága. a corning válaszát majd írd meg itt is, érdekel...

OTG hivatalosan sem támogatott.
-
moli.hu
őstag
immar 3 hete vagyok G3S-tulajdonos, az elmult plusz 11 nap tapasztalatai:
Az ajandek szilikon tok pont ott nem ved, ahol kellene: a éleknél hatul elvekonyodik es emiatt a sarkoknal bekemenyedik, rugalmatlanna valik az anyag. Marpedig egy teglatest 99%, hogy a sarkaira esik a formabol adodoan. Valaki talalt masik tokot hozza?
Jol latom, hogy a keszulek elolapjan levo szalcsiszolt fem az valojaban festek? Mert nekem a sarkoknal kopik. Es alaposabban megnezve nem is latok illesztest az oldalso muanyag es az elolapi "fem" kozott. Vajon hogy fog ez kinezni fel ev mulva? Csalodas.
2 het utan vettem eszre az elso karcokat a kijelzon, pedig en extrem modon vigyazok a keszulekeimre, ez a maximalista mentalitas talan a hozzaszolasaimbol is erezheto. 2 apro karcot talaltam, azonnal fel is raktam az ajandekba kapott foliat. A folia kicsit ront az erintes erzekenysegen, de nem nagyon. A kijelzon se latok nagy romlast, tovabbra is szep. Az erintes erzete viszont hatarozottan rosszabb, nagyobb a folia ellenallasa, mint az erintokepernyoe volt. De a lenyeg: ez kurvara nem Gorilla Glass. Es nem is Corning Fit. Siman be van hazudva annak, mert hat hogyan is bizonyithatnad, ez nem egy merheto egzakt dolog. Irok egy emailt a Corningnak, hatha tudjak.
A kozelseg-erzekelo problemajara nem talaltam meg megoldast. Ez a problema szerintem azert nem jott elo az elozo telefonomnal, mert itt az erzekelo a jobb oldalt van, es en jobb kezben tartva kicsit eltartom a telefon aljat (jobb oldalat) a fejemtol, a tetejevel (bal oldalaval) erintem a fulem. Balkezeseknek ez nem fog elojonni.
Az USB-OTG nalatok se megy?
Ha valaki tudja az akku pontos tipusszamat, kerem, irja meg.
Antutu Tester akku eredmeny: 804. Nalatok?
A gps coldfix utan a hotfix ideje vagy 5 masodperc. Volt, hogy lakason belul az ablaktol 2 meterre is latott 3 muholdat (amik eleg laposan voltak hozzam kepest). Nem csinaltam semmilyen gps-javitast.
tolvaj! letesztelte 900mhz-es vodafone 3g-n a telefont, mukodott. Magyarul a G3S felirhato a videki-vodafone kompatibilis listaba.
A topikban utobbi idoben tortent rom-problemakat olvasva orulok, hogy ugy dontottem, hogy meg varok a rom-cserevel. Sok erthetetlen hibat hozhat fel, peldaul eldobja a mobilhalozatot, amirol azt hiheted, hogy hardverhiba. Ez egy friss keszuleknel szerencsetlen, mert a vegen meg visszakuldod kinaba, mikor csak te cseszted el a romolassal.
Az Android 4.3-ban megoldott, de nalunk meg jelentkezo idovel lassulo hattertar-kezelesre (ssd trim) talaltam egy appot.
Hatra van meg: akkutoltes idejenek merese, akkumerites egyeb appokkal.
@CoolBoy323: az 1.hsz-ben hibasak a fizikai meretek.
-
cerkas
csendes tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi!
Gondolkodom a vételén, de akkor még nem árt, ha várok egy kicsit . . . -
cerkas
csendes tag
Hali!
Az újabb mtk6589t verzióhoz van már korrekt, magyar nyelvű rom?
-
CoolBoy323
nagyúr
Frissült az 1. hozzászólás és a téma összefoglaló!!!
-
kolakola
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Tegnap este felpattintottam, de még nem volt túl sok időm tesztelgetni.
Egyenlőre minden frankón működik, nincs vele különösebb gond.
Köszönet a magyarításért
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Maximum1
üzenetére
Szerkesztettem közben, nem figyelted

Tessék akkor, újra:
Antutu, belakva, Kingston C10-es kártyával:
12770
RAM: 2315
Cpu int 3422
Cpu float 2554
2d 603
3d 3149
db 550
sd w 88
sd r 89és több mint egy napja nem volt reboot sem...
szóval ettől valamivel több lehet a szűz, de ez csak e-penis

vagy futtassam addig, amíg nem kapok 14k-t?

másodjára futtatva kevesebb lett: 12537 (3d: 2830)
de nem fogom többször
harmadjára majd több lesz megint... ismerem már ezt a drága antutut
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem számít semmit, csak ki kéne szűrni lassan melyik az a rom ami a legjobb a vason.
A proci meg egy próbálkozás volt, de szép lett volna.... -
Ezért is állok értetlenül az egész előtt. Így lenne a normális ahogy nálad is van, meg nálam is volt, egészen tegnap előttig. Egyszer csak azt vettem észre, hogy merül és merül a készülék, ami azóta is tart...
Reggel bekapcsoltam a netes simet is, eljöttem dolgozni 1 óra alatt merült 10-12%-ot a telefon, borzalmas..
Egyébként csak 24 alkalmazás van nálam telepítve. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Maximum1
üzenetére
Már tele van pakolva, így nem lenne releváns a teszt, hisz a szűz romok mindig többet kapnak!
Meg amúgy mit számít 1k összpont ide-oda?
A rom nem az újhoz van, 1000%!
Szép is lenne, ha 1,5ön menne a procim, de sajnos nem, maradt az 1,2
Antutu, belakva, Kingston C10-es kártyával:
12770
RAM: 2315
Cpu int 3422
Cpu float 2554
2d 603
3d 3149
db 550
sd w 88
sd r 89 -
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lefuttatnád az antutut az általad honosított romon?
Összehasonlítani a minis-rommal.
Még azt nézd már meg lécci a procid mennyin megy ezzel a rommal, mert szerintem ezt a romot az új g3s-hez adták ki, ami a T-s procis.Mindenkinek:
Sajna nekem ez az egy telefonom van, semmi más, így nem tudok segíteni a próbálgatásokban, tesztelésekben, de nem jó ezt olvasni ami most itt zajlik..... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ekrisztian
üzenetére
ez az IMEI gond azoknak érdekes, akik nem minitől vették, hanem a közkinccsé tett minis romot rakják fel, "bekkápolják"!
én a legfrissebbet használom, a bootanimáció annyira hidegen hagy... havonta egyszer látom

amúgy ki lehet cserélni
nekem azért jön be ez a rom, mert egyrészt friss, szóval valamivel biztos jobb, mint a korábbi, másrészt nem a számomra undorító LEWA szarságokkal van tele, hanem mondhatni stock droid!
és mivel magyarítottam, így magyar is, szóval pörfikt
számomra!!!@apeelme: akkor megy privi, ott beszéljünk tovább

-
apeelme
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Érdekes... Ha te is napi szinten 30-40db privátot, és kb. ugyanennyi emailt kapnál hogy "mikor? hogyan? miért? és különben is..." valószínűleg másképp állnál a dolgokhoz.
-
ekrisztian
őstag
Front van?

Én, ha van időm kipróbálok minden...
Imei problémába nem ütköztem, Jiayu.es rom a maga hányadék bootanimjével, nem érdekel,még a gyári romba is beletették..minek?
Mivel Minideal-től kapatam a készüléket, így nem láttam értelmét, egy másik Minis rom kipróbálásának.
Ugyanakkor nagy köszönet mindenkinek, aki CWM és ROM terén bármelyik topic készülékéhez, adja az idejét és tudását!
-
moli.hu
őstag
válasz
gulupeti
üzenetére
nekem 4%-ot merult az akku ma ejszaka (mondjuk keveset alszok) wifivel, 80 installalt appal - ami a szamok kijelzese miatt lehet, hogy valojaban 3.1%, ugye..
@apeelme: megertelek, nekem se jelzett vissza senki a fenymeresre es a tobbi kerdesemre, pedig igy haladna elore a kozosseg.
-
CoolBoy323
nagyúr
azért ne b.ssza már meg, 2 napja derült ki kb ez a hiba, és nem volt még időm átjavítani, javíttatni! Ezért ne kövezz már meg

Ha ennyire durcás, leb.szós kedvedben vagy, akkor miért nem javíttattad át Te??
Nekem sem jelzett vissza senki a friss rom magyarítására, mégsem duzzogok, letojom, aki akarja használja, aki nem, az nem, ilyen egyszerű!
Nekem attól nem lesz se rosszabb, se kevesebb

A lényeg: modik elé küldve a frissített (nem végleges még!!) összefoglaló, Te pedig ne duzzogj, segítsd tovább a közösséget a szakértelmeddel!!!

-
apeelme
addikt
Egyszerűen nincs értelme, mert NINCS visszajelzés. Készülék nélkül csinálom NEKTEK...feleslegesen. A Téma összefoglaló több helyen is hibás/hiányos, még mindig ott van a rossz minideal-es rom, és nincs felhívva a userek figyelme hogy mire vigyázzanak. Úgy látszik itt az a fontos hogy ki mikor rendelte, mikor érkezik, és milyen gondja/baja van.
Akinek nem inge nem veszi magára.

Elmondanám hogy mindenféle kötelezettség nélkül egy ilyen rom ellenőrzése: CWM backup jelenlegi rendszerről -> wipe-ok -> új rom fel, hibajavítást ellenőríz -> visszajelez -> CWM-ből restore, mindez nagyon maximum 10 perc.

-
Továbbra is értetlenül állok az abnormálisan nagy akku merülés előtt:
- 2. internetes sim éjszakára kikapcsolva
- 3g a telefonálós kártyán kikapcsolva
- auto brightness program leszedve
- wifi folyamatosan megyMáskor egy éjszaka alatt, úgy, hogy ment a wifi, 3g bekapcsolva, pedig nálunk nincs is, egy ettől hosszabb éjszaka alatt 8-10%-ot ha merült a telefon.
Most meg 5 és háromnegyed óra alatt merült a telefon 35%-ot úgy, hogy hozzá sem nyúltam, vicc...
Múlt szerda óta van meg a telefon, az első néhány napban ugye jóval többet is nyomogattam, programok telepítése, internet, játék és reggel nyolctól este nyolcig kb 50%-ra ha merült.Érthetetlen és idegesítő, ha nem rakom fel melóhelyen számítógépre tölteni a telefont, akkor egy napot sem bír ki szerintem. Az első pár napban meg lazán elment kettőt.
-
apeelme
addikt
Minideal ROM - IMEI hiba mentes
MD5: 74290ab792eb6a6d9fe7b250d853c336Telepítése:
- Ellenőrízd a csomag sértetlenségét letöltés után (MD5)
- Csomagold ki a letöltött fájlban lévő könyvtárt annak tartalmával együtt az SD kártya /clockworkmod/backup könyvtárába (2013-06-26.08.44.17)
- Szükség esetén csinálj teljes backup-ot a jelenlegi rendszeredről
- Indítsd el CWM-et és a backup and restore - restore menüpont használatával állítsd vissza a korábban kicsomagolt mentést (2013-06-26.08.44.17)És ez volt a második, egyben utolsó javítás/módosítás amit ebben a topicban G3S ügyben eszközöltem.

-
cellpeti
nagyúr
üdv!
az összes progi G3-nak írja a telót. Nálatok is?
Most futattam egy Antutu-t és 12994 pontot kaptam. CPU: 6109 GPU: 3718 RAM: 2459 I/O: 708
-
törölt tag
az original rommal 2866
a mini-vel 3276<memory>2309</memory><integer>3386</integer><float>2556</float><score2d>617</score2d><score3d>2866</score3d><database>550</database><sdwrite>150</sdwrite><sdread>114</sdread><score>12548</score><date>2013-07-28 18:06</date><cpu>1209 MHz (x4)</cpu><model>JY-G3</model><version>4.2.1</version>
<memory>2317</memory><integer>3425</integer><float>2562</float><score2d>648</score2d><score3d>3276</score3d><database>555</database><sdwrite>150</sdwrite><sdread>117</sdread><score>13050</score><date>2013-08-01 22:33</date><cpu>1209 MHz (x4)</cpu><model>JY-G3</model><version>4.2.1</version>
-
törölt tag
Több alkalommal futtattam az AnTuTu-t nem volt számottevő különbség, viszont amikor felraktam a Minideal-es romot változott az eredmény.
az első az original rom , a második kép a minideal-es

-
CippyO
tag
-
dlaccc
aktív tag
Hol lehetne valami tuti jó tokot venni a telóra? Sajna amit adtak hozzá az ilyen barnás színű.. nem igazán tetszik. Rendeltem íbéjen feketét.. az meg ki van nyújtva vagyis gyűrve.. eláll a két szélén a telcsitő -.-" Valami csukható is jó de gumis is mindegy csak jó legyen rá.
-
tihibaby
senior tag
Modern Combat 4,Real Racing 2-3,Dead Trigger,Asphalt 7,GTA 3,Vice City,Max Payne,Mass Effect,Dead Space mennek símán.
N.O.V.A.,GT Racing,szerintem menne,(utóbbi biztos,megy is egy darabig)de mivel nem vásárolt,hanem "virágbolti",verzió,licensz hibával előbb-utóbb kilép,N.O.V.A. pedig a töltőképernyőn megáll,vagy dettó licenchibával kilép.
Ezeket próbáltam a komolyabbak közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vissza kell rakjam ez előző romot, mert ez így nagyon nem tetszik
Egyik G3S-en van Gorilla Glass, másikon nincs 

Köszönjük

és