Hirdetés
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kildor
csendes tag
elfelejtettem leírni, hogy szívás volt, hogy induláskor a PIN kódokat úgy kérte be, hogy az alsó billentyűzet sorból csak pár pixel látszott, így macerás volt úgy leütni, hogy a 0-át és az OK-ot elfogadja. Persze mindkét PIN-ben szerepelt nekem a 0 így szívhattam az ütögetéssel is.
A másik gondom vele, hogy induláskor mindenképp be akart lépni a xiaom vagy micsodába, így amíg nem léptem fel wifire nem tudtam elindítani a telot, mert nekem nem volt hajlandó kihagyni ezt a lépést, hiába nyomkodtam a Home gombot.
Persze ez az eredeti ROM hibája nem a te munkádé, de jobb ha felkészül rá, aki kipróbálja. -
kildor
csendes tag
Hát én felraktam, de nem vagyok oda érte. Nem a te munkád a probléma, mert szépen magyarul beszél, de ez az első inditás után mindenképp regisztrálja erre a xiaomira, elég idegesítő. Plusz, nekem a launcher se tetszik.
Ez volt az utolsó találkozásom a Miui rommal.De köszi a munkát!
-
andrasxx
tag
Ezek szerint akkor neked is az a baj, mint nálam volt...
Ha be volt kapcsolva a mobilnet, akkor egy idő után a telefon azon a kártyán nem volt elérhető, vodafonos mobilnet esetében piros x, t-mobil mobilnet esetében a térerő kijelzés normál értéket mutatott, de nem volt elérhető és hívást is nagyon nehezen lehetett indítani.
Ha akku kivétellel indítottam újra, akkor hibátlanul működött a telefon addig, amíg a mobinet be nem lett kapcsolva...
Próbáld meg kikapcsolni a netet és vedd ki az aksit és csak wifit kapcsold vissza.... így hibátlanul fog működni...
Nekem már nincs meg ez a telefon, eladtam olcsóbban, leírva a hibáját...
Vettem egy másik ugyan ilyet, ami hibátlanul működik -
nimfas
addikt
-
törölt tag
Csak, hogy teljes legyen a kép Miui és a Gyári(20130813-093005 ) fordítás már elkészült, bevállalom a Lewa_os_for_G3s_by_shkolian_v6-os Romot
Már 45 % tart, eddig megy simán.
Már csak az a kérdés, honnan fogom tudni, hogy sikerült és jó-e?
Vagy kidobja a program, ha nincs rendben valami? -
ÁrPi2
senior tag
Igen,
én turbósra tettem már föl simához közreadott (jiayu.es -főzésű ) romot , és az látszott pl. a CPU-Spy app-al hogy 4-5 százaléknyi időben 1,5 GHz-n is használja a cpu-t....
de a jiayu.es -en található turbós (g3qcT) verziót érdemes Jbart-tal megmagyarítani,
(ez a Jiayu app-al szedhető le, vagy bárhogy máshogyan is
)
-
wwenigma
Jómunkásember
Első körben névnapok progit letörlöd és elfelejted, még GT540em volt amikor utoljara hasznaltam de akkor is ette a telot. Facebook kliens is eszi a vasat, én mar bongeszobol hasznalom - funkcionalitasaban majdnem ugyanott van csak nem meriti a telot.
Kernel wakelocks nem tudom miert ures, ott lehetne még okosság. De gyk. 35%-ot ebren volt a telo ha jol nezem, az 4,5 óra, szoval azert merul ennyire még ha a kijelzo nem is megy.
-
zsocy
őstag
A tiéd másik procival van szerelve, elképzelhető hogy a kijelző is más mint a régebbiekben. Nem a paraméterekre hanem a gyártójára gondolok.
Az enyémen is Minideal rom van, mégsem hülyéskedik semmit a kijelzője.
Lehet hogy volt egy "hibás" szállítmány a gyárból és itt sokan kaptunk belőle...Sosem tudjuk meg.
-
CoolBoy323
nagyúr
En csak leirtam, h van meg plusz koltseg
Altalaban mind a ketto ajanlott. Mininel csak 6 ho gari van, az is bajos neha.
Tmallnal 1 ev, van pozitiv gariztatas, de nem fel evnel regebbi keszulekkel.Dontsd el Te, melyiket szeretned
Egyikkel sem jarsz rosszul, mondhatnam azt is h egyik 19 a masik 1 hijan 20
-
nimfas
addikt
Ha jól találtam meg akkor a T-s vmi turbó... emelt órajellel 1,2-1,5 továbbá a GPU 286-357, jó az értesülés?
Nem akarok hülyeséget rendelni... a posta jó a 4 USD-s posta... DHL-re nem költenék annyit
dudi: akkor a boltban csak rendelést lehet leadni rá... ergó pénz megy... telefon meg jön ha lesz? Mert az nem buli.... asszony leharapja a fejem
-
: iSiS :
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest