-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
kmisi99 #5590 üzenetére
van gyárilag magyar menüs gyári rom?
melyik az?
én ugy tudtam az érintetlen telefonok csikszemű nyelven és angolul tudnak
és minden más megoldás,amitől magyar nyelven tud,az már módosítás....
de lehet hogy tévedek...
én pl miui rommal kaptam,azért magyar...de azon is cwm volt -
válasz
kmisi99 #5588 üzenetére
Csak mert eladom a telót és azt mondták ha a gyári beállítások visszaállítására mennék akkor téglázódik a teló
Nem igaz. Csak bootloop-ba kerül. Onnan is kikerül 1-20 óra múlva és megy.
A gyári recovery-t meg mut-tal fel tudod tenni úgy, ahogyan a CWM-met.
Aztán csinálhatsz gyári recovery-ből egy factory resetet és kész, gyári állíapotú a telefon.Flashtoolal gyári romot feltéve ugyanúgy gyári recovery-d lesz, alap szoftverrel.
-
pivot
csendes tag
válasz
kmisi99 #1595 üzenetére
csatlakozom (bár már korábban is megtettem) a "fanyalgók" táborához... szubjektív (de tapasztalaton alapuló) véleményem hogy ez nagyságrenddel gagyibb "üveg" mint ami a negyedik éves SS Wave-em SAmoled-jét védi. Persze ettől ez még jó telefon, főleg ennyi pénzért, de hogy nem fog kibìrni három évet olyan állapotban mint a Wave-em az biztos! Ráadásul abban a led-villanó is közelít a vaku kategóriához.
-
válasz
kmisi99 #1567 üzenetére
ugyanez a tapasztalatom nekem is, gagyi volt a matt fólia...
Egyből feltettem (1-2 hónapja) amit a minideal adott, csak tegnap cseréltem le egy nem matt típusra (10db-ot rendeltem e-bay-en) és meglepődtem hogy milyen jó ennek a telónak a kijelzője.
Én soha többet nem teszek rá matt fóliát, az biztos. -
grizlisandor
veterán
válasz
kmisi99 #1183 üzenetére
Nálam a gyári töltője tökéletesen végzi a dolgát, csak annyi volt a bibi vele, hogy az EU adapter túl széles volt(pár milliméterrel szélesebb volt a keleténél) ahhoz, hogy a konnektorba helyezzem, így meg kellett egy kicsit csiszolni az oldalát! Erősebb töltő, mint a gyári Galaxy Mini töltője, meg az mp4em töltőjénél is erősebb...
-
CoolBoy323
nagyúr
de ez nem valami stabil fogás...
Az, hogy hasonlít a HTC ONE-ra kérlek szépen annyit tesz, hogy a HTC koppintotta!!! A G3 hamarabb volt a piacon, mint a ONE!!!!! Szóvaaaaal
A kép stimmel, de a téma összefoglalóban is van kép, és a hivatalos honlapon is van jópár...
@Flexy90: 1,9MPixel a front kamera!
Vagy a T-sre gondolsz? 99,999%, hogy abban sincs újabb kamera modul! de akkora jelentősége van számodra, h 2 vagy 3 megapixeles az a pötty?@mrfrakk: én is köszönöm a tippet, kipróbálom, mert nagyon idegesít, hogy k.rva lassú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest