Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfalcon96
aktív tag
Szerintetek ez a füles [link] működne G3S-el?
-
-
Chronos6
tag
Sajnos megrepedt a hátsó kamera üvege, kedves barátném ráült. Ötlet hogy tudnám javítani? Minideal-en azt mondták nem tudnak új üveget küldeni.
-
törölt tag
kicsit "leült" a topik

-
cellpeti
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nem rossz az az OS, csak nekünk fura, akik Windowshoz vagyunk szokva
iOS pl nekem teljesen bejött, csak tényleg drága az iPhone. Attól, hogy egyre fejlesztenek, nem biztos, hogy rosszabb -
tom81042
tag
Idealis esetben semmilyen, de ezt webshopja valogatja. A legtobb esetben, ha paypallal fizetted akkor tobb mint valoszinu hogy ha lemondasz rola es visszakuldik, akkor ahogy megkapjak ingyen ujrakuldik. (ujabb 2-3 het alatt, es nincs garancia hogy ezuttal nem fogjak megallitani)
Ez azert van, mert sok orszagba ha megallitjak a vamon, akkor egyszeruen nem engedik be, mert nem eu szabvanyoknak megfelelo, ha fizetnel vamot, akkor se kapod meg... Talan a G4 topicba volt ilyen, nemetorszagi rendelesnel.
Es ugye ilyenkor ervenyes a legtobb webshop altal igert reship policy, olyasmi mint a refund, nem sajat hibadbol nem erkezett meg a csomag, elveszett, lejott rola a cim es visszament a feladonak, visszaforditottak a hataron mert gyanus, stb, barmi oka lehet.De tutira nem fog leallni vitatkozni veled a kinai, mert neki goze nincs hogy te mondtal le rola mert soher vagy, vagy a vamon visszakuldtek mert gyanus, tiltott, akarmi. A magyar postaimport amit kikuld level, azt bescannelve el kell kuldeni nekik es ennyi, szo nelkul kuldik ujra.
Foleg hogy a legtobb ember inkabb kifizeti a rohadt 12 ezret, csak legyen mar a kezebe a telo, minthogy varjon meg 3 hetet

-
tom81042
tag
válasz
lexter00
üzenetére
igen, nagyon hatareset....
Azt nem ertem amugy hogy miert ilyen fontos a vastagsag? En tok leszarom milyen vastag, ha mondjuk 4.5 col kijelzo alatt meg folott pont annyival kisebb lenne, tolem lehetne akar masfelszer ilyen vastag is.
Mint sok telonak az extended batteryja hatlappal durvan megvastagitja, cserebe sok + aksiidoert.
-
tom81042
tag
Igen, de altalaban a nagyobb kijelzonel nagyobb maga a telefon is.
Nyilvan ha ugyanekkora maradna a telo, de novekedne a hasznos "kijelzo" terulet, akkor nem zavarna, de ha fel inch-el nagyobb lenne a kepernyo es hozza a telo is akkor mar igen.De akkor ezekszerint az 5 colosak se nagyobbak semmivel? A lenovo p780 amit neztem rohadt nagynak tunt.
-
lexter00
őstag
-
lexter00
őstag
válasz
SamWarrick
üzenetére
Még nem került a rendszerbe úgyhogy nyugi.
Vám+áfa : Hát mostanában elég sok csomag felakad rajta,imádkozz hogy a tied ne akadjon fel -
SamWarrick
csendes tag
Üdv!
Aug. 29.-én rendeltem Minideal-ről egy Jiayu G3T-t, rakszámos levélként jön, ma kaptam levelet, hogy postázták. A gond az, hogy a rakszámot nem találja a Singapore Post követője. Lehetséges hogy még nem került be a rendszerükbe?
Még egy kérdés, mennyi az esély rá, hogy átcsúszik a vámon plusz költség nélkül?
Köszönöm!
-
CoolBoy323
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
nekem most azt dobta ki, hogy kevés a RAM, tisztítsak

iOS 512MB ramon 1000x jobban ment a game.

-
cellpeti
nagyúr
Nekem sokszor beakad valamelyik irányba

-
cellpeti
nagyúr
nagyon fura a RR3at telón tolni.
iPad2n sokkal élvezetesebb volt

-
tfalcon96
aktív tag
Én hülye, tmallboxon is van csak én még G3S néven kerestem. Tehát 4x1,5 Ghz-s változatot már átkeresztelték G3T-re. Ott most 2 akkuval küldik, egyik 2750 mah, a másik 3000 mah.
-
-
zsocy
őstag
válasz
tom81042
üzenetére
Tudom hogy mindenkinek egyedi hogy melyik méret zavaró már, de az hogy 4.5 vagy 5 colos a kijelző nem igazán befolyásolja a teló külső méreteit ezen a szinten.
Kollégáim 5 colosat vettek, ha melléteszem az enyém kb. ugyanakkora, kicsit vastagabb. Az S3 még nagyobb is picit nála, csak azt lekerekítették, nem annyira feltűnő.
A külső méret amit érzel, nem a kijelző
-
tom81042
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Gondolom mert ilyen tejesitmenyt nem lehet belezsufolni kisebb telefonba.
En is utalom hogy ilyen boszme nagy tepsi, 3.5 - 4 colos telo bovel eleg lenne. A 4.5 mar nagyon, nagyon a hatareset ha az ember zsebben akarja hordani, es mikor leulok valahova igy is vigyazni kell hogy ne nyomodjon nagyon meg, el kell forditani a zsebben kicsit.
Az 5 colos mar tutira nem ferne bele, azt mar mashogy kene tartani, ovtaskaban vagy nyakbaakasztosan

-
lexter00
őstag
válasz
moli.hu
üzenetére
Ez csak egy rutin kikerlős email,nem akarnak adatokat kiadni és kész,szerintem a honlapon csak azok vannak feltüntetve akik külön fizetnek érte hogy lássa az user hogy igen ez tényleg majomüveges.
A Corning biztos tudja hogy kinek mit és mennyit szállít csak nem érdeke ezt mindenkinek világgá kürtölni.
De mióta is hírdeti a Jiayu magáról hogy Gorillás?Kb 1éve?Ennyi idő alatt a Corning biztos lépett volna ha tényleg csak visszélnek a nevével. -
Kornel
veterán
válasz
rakpartiroka
üzenetére
lehet, de fórumokon azt olvastam, hogy már a szoftveres optimalizációnál járnak, úgyhogy bármikor piacra kerülhet. aztán vagy igaz, vagy nem

-
tfalcon96
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Tmallbox-on sajnos nincs.
-
cellpeti
nagyúr
Jó lesz ez az S1, csak minek ilyen aszott nagy kikelző? 4.3“ is elég lenne.
-
pivot
csendes tag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Hát...valójában még nem ex, hiszen a telóm még mindig (újra) kínában van, így aktívan használom a wave-emet, sőt,...a badadroid project már finisben van, így lehet hogy megér egy próbát még az is
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez igaz is, meg nem is.

Ugyanolyan technológiájú akkuból csak nagyobb geometriai méretű lehet nagyobb kapacitású.
Kapacitást meg úgy lehet növelni, hogy kisebb és több elektródát használnak és párhuzamosan kötve csökken a belső ellenállása. Ezáltal nagyobb lesz a kapacitás.
De akkor a sima G3S-hez se ekkora batár nagy akku lenne.
-
Drizzt D
tag
sziasztok,
Ahogy olvasom a fórumot a GPS-e a G3S-nek teljesen rendben van.
Azért kérdezném, mert ez lenne a kritikus faktor, hogy szerváljak-e egy ilyen telefont. (A jelenlegi G3--mamon rettenetes a GPS igy tervezem továbbadni.)Meg tudnátok erősiteni kérlek, hogy ennek azért jobb a GPS-e, gyorsabban és pontosabban talál-e jelet.
Ha esetleg valaki használja ingress-hez a telefont, akkor egy extra megerősitést külön megköszönnék.
-
Kornel
veterán
azért ez a videó már elég komoly.
ha ezt is kibírja, akkor vagy tényleg GG, vagy a legjobb műanyag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Kérdezzük meg Rawulf ot hogy kérdezze meg a kínai barátját valóban úgy van-é,
hogy a T-set augusztus eleje , valahanyadika utáni "batch"-okban szállítják 3000 mAh-os akksival!Én várok jövő hét vége tájára egy huszadika után rendelt és lazán később feladott T-set , majd jelzem ide hogy mekkora akksi..
A gorilla üveg "fílingjé"-vel kapcsolatban töprengtem még hogy vajhh lehet -é valakinek attól komolyabb üveges fílingje hogy elsőgenerációs GG-t kocogtat míg kevésbbé üveges fílingje ha második generációs GG-t kocogtat (amely GG már véknyabb). Ezt is érdemes fontolgatni ha a Corning üveggyár még nem határolódott el explicit módon még el a JiaYu gyár állításaitól (t.i. hogy GG-vel szállítja az úgy megjelölt termékeit..)
-
lexter00
őstag
telóm akksija Én nem kértem külön erősebb akumlátort eleve ezzel küldték,meg is lepődtem egy kicsit.
-
Kornel
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
szerintem 1-2 het es lesz eleg keszlet.
-
tfalcon96
aktív tag
Ha szeretném elkerülni a minideal-t, akkor szerintetek honnan vegyem a G3S-t. aliexpressen most van a T-s változat 2 akksival 195 USD-ért [link]. Ha innen venném, akkor hogy menne a garanciáztatás?
-
Kornel
veterán
láttátok már a Jiayu S1-et?
nem tudom mennyi fognak kérni érte, de nekem kell egy...
kinek kell egy eladó G3S?
out of stock...
viszont csak 280 dollár lenne? annyiért ez best buy! -
Kornel
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
ok... en irok nekik egy emailt!
megkerdezem toluk, hogy a jiayu hivatalos honlapjan kozolt adatok megfelelnek-e a valosagnak... (corning gorila glass2) -
moli.hu
őstag
válasz
üzenetére
egyelore csak egy ennyit:
Corning® Gorilla® Glass is featured on millions of the world’s coolest smart phones, tablets, and PCs.
Because of a non-disclosure clauses in some our customer contracts we cannot identify all the devices that feature Corning® Gorilla® Glass, so we encourage you to contact the manufacturer of your device. If you would like to know which devices do use Gorilla Glass or learn more, you can visit our website at www.CorningGorillaGlass.com.ugyhogy megint elkuldtem a kerdesem nekik atfogalmazva, erre meg nem valaszoltak.
@kornelka: en inkabb arra batoritanalak, hogy igenis ird meg nekik azt az emailt, mert ha latjak, hogy 20 ember erdeklodik a jiayu ceg felol, egyszer csak hajlandoak lesznek tisztazni a dolgokat.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Ezt próbáld meg, talán segít: Increase LED camera flash.
Én nem próbáltam. -
Kornel
veterán
mondjuk nekem fólia van rajta, így vettem, de asszony wave2-je tuti GG, ez meg nem tudom.
még mindig kíváncsi vagyok a corning válaszára
és igen, abban jó a villanó, itt meg zseblámpának max. elmegy, hogy ne ess hanyatt éjszaka a lépcsőn
(#1609) Zsolt_72 : sry tudom, hogy off volt, de szerintem van rá szükség, most is volt rajta egy vírus... avastot raktam fel amúgy.
-
pivot
csendes tag
válasz
kmisi99
üzenetére
csatlakozom (bár már korábban is megtettem) a "fanyalgók" táborához... szubjektív (de tapasztalaton alapuló) véleményem hogy ez nagyságrenddel gagyibb "üveg" mint ami a negyedik éves SS Wave-em SAmoled-jét védi. Persze ettől ez még jó telefon, főleg ennyi pénzért, de hogy nem fog kibìrni három évet olyan állapotban mint a Wave-em az biztos! Ráadásul abban a led-villanó is közelít a vaku kategóriához.
-
Kornel
veterán
ez nagyon off sry, de androidra ki melyik virusirtot ajanlja?
-
cellpeti
nagyúr
aki 2 akksit kapott az váltogattja?

-
Kornel
veterán
engem is érdekelne a corning válasza.
másold már be légy szíves!
most gondolkoztam rajta, hogy én is írok nekik emailt, de így elég ha bemásolod a választ
-
poperator
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem 20.-án egy G3S -t.
A küldemény státusza:2013.08.27 19:22
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.08.30 12:01
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure2013.08.30 13:19
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearanceHa jól gondolom akkor nem uszom meg az áfá-t és vámot?
PO
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ma kapott a teló egy pofont egy radiátortól
...természetesen nem direkt. Hátlap kicsit megkarcolódott, de nem törött el hála isten.Amúgy nekem most 20óránál tart 35%on bekapcsolt wifivel és Automata fényerővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

iOS pl nekem teljesen bejött, csak tényleg drága az iPhone. Attól, hogy egyre fejlesztenek, nem biztos, hogy rosszabb

és nem is sokkal drágább, mint az a túlhypeolt megrágott alma-család...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)