- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kildor
csendes tag
válasz
tom81042 #2004 üzenetére
A telefonalas utani keses valoszinu abbol akad, hogy a kozelsegerzekelo jelenek a feldolgozasa ugy van megoldva, hogy csak akkor adja vissza a fenyt, ha egy bizonyos ido eltelt, igy ne legyenek fals jelzesek.
A BB-men sokszor telefonalas kozben a fulemmel maszkaltam a menuben, mert ott nem volt ilyen ido, vagy legalabbis nagyon rovid. Igy engem a telefonalas utani ido annyira nem zavar.
-
gulupeti
senior tag
válasz
tom81042 #1864 üzenetére
Kínaiul jön be igen, ezt nem írtam, szerintem nem nehéz átállítani. Az általad említett problémával nem találkoztam. Egyáltalán nem volt nálam semmiféle fc-zés. Nem tudom, hogy mitől lehet ez. Sajnos ilyen szinten nem értek az android mélylélektanához.
A wipe törléseket megcsináltad mielőtt felraktad az új romot? -
svgyula
addikt
válasz
tom81042 #1806 üzenetére
Szia!
Egyszer be kellene menned a tecso hátsó felére hogy ott milyen műszaki cuccot adnak a dolgozóknak és mennyiért.
Ha kijön egy új termék vagy sokat bevállalt az a bolt és nincs meg a forgalma akkor simán ár alatt is adja a dolgokat mert az egy kereskedelmi fogás. Ha valahol nagyon olcsón találsz valamilyen terméket akkor oda máskor is visszamész főleg akkor ha az akció csak egy-két napig van akkor már ezért is sűrűbben látogatod és biztosan találsz valamit. Na ez neki plusz forgalom vagy vevőcsábításnak szokták hívni. Amúgy ha egy termék kereslete visszaesik akkor ott a végletekig akcióznak azért, hogy megszabaduljanak a terméktől. Van még egy olyan rész is amikor azokat a darabokat akciózzák amiket újracsomagolnak vagy visszaküldtek esetleg javított (remélem az enyém nem az lesz) persze ha észreveszi az ember akkor reklamál! ha megjött úgy is beszámolok róla! -
törölt tag
válasz
tom81042 #1806 üzenetére
1. Már megint előjött az ocsmány stílus, minek kellett a mondanivalódba a f... szó?
2. Ki a f... érdekel, hogy mennyibe kerül ez a sz.., nem lehetne értelmes dolgokról fórumozni?
napok óta elérhető az official rom arról nem beszél senki, csak arról, hogy mennyibe kerülhet és mennyiért készítik a telót, hát ki a g.... érdekel ez? -
moli.hu
őstag
válasz
tom81042 #1798 üzenetére
anyagkoltsege mondjuk 60 dollar es 40 a munkadij, bar kinaban nem lennek meglepve a 90-10-en sem
aha..
a Moto X előállítási költsége 221 dollár lehet, melyből 209 dollár a tiszta anyagköltség, a maradék 12 dollár pedig a gyártási költség. Ez talán nem tűnik olyan soknak, de pontosan 5 dollárral magasabb, mint amennyit az Apple fizet az iPhone 5 után.
Vagyis az iphone5 szerelesi koltsege a vagy mittomen 3 lepcsos minosegellenorzessel egyutt 7 USD. A jiayu-t tuti nem minosegellenorzik annyira, az lehet vagy 5 USD. -
törölt tag
válasz
tom81042 #1777 üzenetére
a "retek" home gombbal soha nem volt gond, ha jól emlékszem mindig te említed ezt a problémát
a 002-es rom-mal semmi gond sincs tök jól működik minden(beleértve a GPS kapcsolatot a hárombetűs navigációval, netkapcsolat nélkül is)
szerintem venned kellene egy ájfónnyolcast vagy kilencest és biztos tuti lenne mindenbiztos az is 42-be kerül
-
-
zsocy
őstag
válasz
tom81042 #1660 üzenetére
Tudom hogy mindenkinek egyedi hogy melyik méret zavaró már, de az hogy 4.5 vagy 5 colos a kijelző nem igazán befolyásolja a teló külső méreteit ezen a szinten.
Kollégáim 5 colosat vettek, ha melléteszem az enyém kb. ugyanakkora, kicsit vastagabb. Az S3 még nagyobb is picit nála, csak azt lekerekítették, nem annyira feltűnő.
A külső méret amit érzel, nem a kijelző -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tom81042 #1493 üzenetére
Figyelj oda a nyelvedre amig egy moderátor észre nem veszi...
ekrisztian: tisztában vagy vele hogy micsánol a hogyishíjják, init.d, hogy igy kijelented, az a baja? Amugy az init.d az lehetőséget ad scriptek futtatására inditasnal, szoval maximum valamelyik script okozhatta, maga za init.d nem. És mivel korábban mar irtak hogy milyen scriptek futnak le, abbol a listabol valaszthatsz.
-
Turbobacsi
senior tag
-
apeelme
addikt
válasz
tom81042 #1486 üzenetére
G3, G3N, és G3S esetében is el lett már mondva párszor hogy NE használd a ROMban a gyári adatvisszaállítást mert bootloopba kerül a készülék. De az is le lett írva hogy ha ez megtörténik akkor hagyni kell "pörögni", mert egy kis idő után helyre áll a rend. Ez lehet 5-10 perc is...
Persze nyugodtan be lehetne illeszteni Témaösszefoglaló-ba, mert a keresőt úgysem használja senki... mert minek? Nem mintha a Témaösszefoglalót bárki nezegetné.
A stílusod pedig fenomenális, gratulálok! -
tom81042
tag
válasz
tom81042 #1485 üzenetére
Az mondjuk fincsi, hogy egy sima reset-nel a rom szetbassza az egesz CWM-et, elvileg (egy idealis vilagban) oda koze nem lenne semmit irni olvasni, ezert is mer az ember batran kiserletezni mindenfele rommal, mert nem nagyon lehet elbaszni, legrosszabb esetben telo toltore, powergomb+ hang fel, es ott CWM-bol lehet mokolni, pl backupot visszahuzni.
De persze ez kurvara nem igy van, vigyazzatok, mert siman elbaszodhat a CWM is!
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tom81042 #1071 üzenetére
Ez a telefon ROM hiba, nekem tökéletesen mukodik az opció, NEM oldja ki a kijelzőt! De irj viber supportnak hogy ezzel a teloval ilyen problemad van, segiteni fognak,.
Amugy meg gondolkodj már ember! Mire van a viber? Üzenetvalto alkalmazas. Akkor a gmail is ilyen f0s mert az is mindig megy.... jézusom.
-
tom81042
tag
válasz
tom81042 #1049 üzenetére
Ja nem beszelve arrol hogy ha ez nem lenne gorilla glass, akkor nagyon hamar futotuzkent elterjedne a hir, es mindenki azonnal paypal dispute-ot kerne, hiszen ez egyertelmu sima atveres lenne: nem azt kaptad amit vettel, ergo siman paypal buying protection mukodne ra, es valszeg full tele lenne irva minden forum ezzel, es a kutya se venne tobbe G3-at
-
benjoe1
aktív tag
válasz
tom81042 #1024 üzenetére
Szerintem is nagyon hasznos ez a GravityBox, és a fejlesztő naponta foglalkozik vele, szinte hetente új fícsör!
(#1027) tom81042
Én Apex-et használtam, aztán áttértem a Nova-ra (mindkettő a fizetős legújabb), és utóbbi gyorsabbnak tűnik (itt is többen azt írták, ha rákeresel), nincs laggolás csak néha ha az alkalmazásoknál átváltok a Modulokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest