- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
válasz
apeelme #1487 üzenetére
Hat en olvastam sokat, de ez valahogy elkerulte a figyelmem. Mindenesetre koszi, most epp itt ujraindulgat elottem, majd kiderul mi lesz.
Amugy nagyon durva, mert flash-elni se lehet igy, nincs ra annyi ido mert leall, majd ujraindul. Ha nem javul meg, akkor valami tenyleg hozzaerto ember kell, vagy visszakuldeni gariba, mert igazabol a hang le + power utan bejovo kinai factory mode-al se lehet semmit kezdeni, hiaba resetelem az eMMC -t vagy miaz, az sem segit.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1355 üzenetére
Visszatértem, (Szemerkélt az eső amikor nekiindultunk Szondi György halálának helyszínére ezért sem vittem magammal pedig pl. gps-tesztre alkalmas is lehetett volna..Később klassz idő lett friss széllel) kb. du.hat óra körül a müveletsort végrehajtottam. A lilulás nem jelentkezik eddig a korábban tapasztalt szituációkban listákon, meg sehol..A megfigyelést folytatom
(Valóban okozhatta esetleg az init.d app-ban lefutó scriptek valamelyike a dolgot?
)
-
törölt tag
válasz
apeelme #1355 üzenetére
már ezt is említettem, akinek nem inge nem veszi magára
a témát részemről lezártnak tekintem, mert már ezt is említettem nem megyek bele gyerekes vitákba a semmiről
én csak szóltam, hogy "egy-két nagy ember" észbe kaphatna nem beszólogatni kellene, hanem segíteni
sok kérdést tettek fel az előző oldalakon(egyszerű, hétköznapi kérdéseket) sokat még csak válaszra sem méltattak mert fontosabb volt a rivalizálás és az egymás ba......a
erre merészeltem reagálni én a kis újonc -
törölt tag
válasz
apeelme #1353 üzenetére
én is csak ennyit tudok mondani
"Kár hogy csak ennyi infó szűrtél le az egészből"
mint említettem én csak "újonc" vagyok, de ti ettől függetlenül viselkedhetnétek "rangotokhoz" méltóan
nem okoskodok, nem b...k senkit, próbálok tanulni az itt lévő emberektől
de mint említettem egy-két "nagy ember" eddig itt még csak a billentyűzetet koptatta és csak kötözködött az érdemi segítség és munka helyett, akinek nem inge...... -
Ed3r_X_
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
apeelme #1342 üzenetére
1G ram, van mit zabáltatni de mind1, szakértő ranggal hogy is vitatkozhatnék...
Minden ertek magasabb a gyárinál azaz hamarabb kezd el háttérmemóriát felszabaditani ami az esetleges lagolást kerüli el erosebb multitaskingnál. (tul kesei memszabaditas) Igaz van 1G ram benne de zabaltatjak ezekkel a scriptekkel szoval valamit valamiert.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #1332 üzenetére
Ja, hát igen. Vak vezet világtalant... Megint az XDA-ról vett ötletek, amit nem értenek, de kell.
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan a viharból van valakinek Kínában teljes forrása, mert nem egy esetben kerül elő olyan rom (pl. a Haier w910-esre egy 4.1-es), amit biztosan nem lehet nélküle megoldani....
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1311 üzenetére
Van. Én a gyárival kaptam Jiayu-launcherrel (ugye lewa az..) és a Minideal-est használom (belakva meg "bázis"-ként
) előbb amit még a hibás imei-jü CWM backupból raktam anno fel (és helyesre visszaírtam a jó imei-met) és aztán az általad javítottat. Ezekkel nincs ilyen a kijelzővel megjelenítéssel kapcsolatos hibajelenségem - pl. lilulás vagy csíkozás.
A lilulás csakis a jiayu.es-ről származó romoknál fordul fordult elő (többszöri újraindítás után is)
Az init.d app a 003-as és az azutáni jiayu.es rom telepítésével kerül rá a rendszerre, én egyelőre blokkolom
a SuperSU-val (ami rákérdez hogy akarom-e jogosítani). -
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #1239 üzenetére
Persze. És te menj fel érte Pestre, aztán te vidd is haza. Közben pedig figyelj, mert ha tégla lesz valami miatt véletlen is, akkor kinyithatod a bukszát... Na nem.
Az meg a másik dolog, hogy egyedül viszed az egész topicot és nemhogy segítene a "nagyérdemű", inkább jól alád tesznek azzal, hogy hitegetik a felhasználókat képtelenebbnél képtelenebb mesékkel... Ismerjük már ezt, nemde?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #1232 üzenetére
Igen, tudom. Említette, hogy a G3-ra írt bináris van használatban jelenleg is. Szerintem a forgatott képhez nem feltétlen kell módosított graphics.c, mert ugye van egy ilyen alap funkció a CWM alatt. Én viszont megszívtam a Haier W910-esre próbálkozással, mert ott csont rózsaszín a kép...
Persze: tesztkészülék nélkül nem nagyon megy...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #1228 üzenetére
Jogos. Ki is ment a fejemből.
Amúgy: tudomásom szerint a te forrásodból fut ez a flipped verziós reco leportolva ide is. Azt nem feltételezem, hogy te nem próbáltad újra lefordítani, de cappa72 fórumtársunk kissé elakadt vele.
Nem jó az alap, forgatásra írt parancs a Boardconfig.mk-ba vagy nem néztétek teszt készülék híján?
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1123 üzenetére
Noshát ha reprodukálni tudom akkor szólok...(Most nem is az a 003-as spanyol van fönn, de legkésőbb holnap újra előveszem ezt a romot)
Ugye nyilván ha screenshot nem tartalmazná (akkor out-of-box lefotóznám) akkor hardwer,
ha meg az az "hangfföl+bekapcs" elkapja akkor valahol szoftver... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1114 üzenetére
Jelentem jelentkeztem
"lilulásreporttal":
Egy a képernyőhosszon túlnyúló listán (a Settings alatt a csengőhangok választásánál)
én tapasztaltam egyszer-kétszer full lilaságot - a jiayu.es ről származó spanyol 003 as rom alattCoolBoy323 még nem tróbálta ki.
-
nimfas
addikt
válasz
apeelme #1114 üzenetére
Fasza lesz ha aszzony kedden rendelt 3gs T-s 1,5 Ghz-es telója is ilyen lilulós lesz... asszem rendelhetem a hamvasztást magamnak
Item No. Posting Date Status Date Status Description
RF1123123xxxxSG - 14-08-2013 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Ez így normális?
Épp most néztem meg hogy áll a csomag... és a fentit kaptam rá....Előre is köszönöm...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
apeelme #1087 üzenetére
Nem kedves okoskodó, örülök hogy talalkozunk itt is. Szerinted akkor a töltő miatt hibasodik meg a kijelzo? Ott miert nem szoltal be mikort az a tényleg nonszensz dolgot ecsetelték?
Ennek legalabb van alapja. Amugy ez is android és a kicsi kinaiak olyan kijelzővel dolgoznak ami a kezük közé kerül... csoda ha nincs normalisan esetleg lekezelve kernelbe?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1007 üzenetére
Lenne egy majdnem adhoc tecnikai kérdésem egy épelméjű szakértőhöz,
Hányszor és mikor végez ez a zsájü-gyár féle lewa lancser imei tolvajlást: Ha valaki még az imei átírós
--tehát az apeelme javítása előtti-- cwm-backupos MiniDeal-es romot rakta fól akkkor megrabolják
ab start de azután már vége, vagypedig ha én helyreraktam imei-backupból a számot az is megy ki a lancser nyitotta hátsóajtón?? Sőt hogyan aktív a leva lancser olyan esetben ha stock android lancserre vagy MIHome -ra váltottam közben...? -
törölt tag
én csak mint lehetőséget vázoltam fel, hogy léteznek ilyen programok
mivel a címtáramat, naptárbejegyzéseimet és az appokat a google fiók(és a play) szinkronizálja nem is nagyon van másra szükségem
csak az sms-eket szoktam elmenteni az SMS Backup & Restore progival, ez eddig nem okozott galibát -
CoolBoy323
nagyúr
azért ne b.ssza már meg, 2 napja derült ki kb ez a hiba, és nem volt még időm átjavítani, javíttatni! Ezért ne kövezz már meg
Ha ennyire durcás, leb.szós kedvedben vagy, akkor miért nem javíttattad át Te??
Nekem sem jelzett vissza senki a friss rom magyarítására, mégsem duzzogok, letojom, aki akarja használja, aki nem, az nem, ilyen egyszerű!
Nekem attól nem lesz se rosszabb, se kevesebb
A lényeg: modik elé küldve a frissített (nem végleges még!!) összefoglaló, Te pedig ne duzzogj, segítsd tovább a közösséget a szakértelmeddel!!!
-
M3oH
addikt
CSekkoltam en is igy hirtelen ezt IMEI dolgot. Eloveszem dobozt, es a sz@r is meghult bennem hirtelen, teljesen mas a dobozon es gari levelen levo szam, mint amit a MTK DT ir. Ezt, mondom hogyan? Kivettem az akksit es az alatta levo szam mar egyezik
Sztem, minidealnel pottyet osszecserelgetik a dobozokat. AMugy halozattal nekem is van nemi gondom. Bekapcsolas utan, manualiasan ki es be kell kapcsolnom a kartyat, es utana keri csak PINt. De, amugy utana semmi gond vele.
-
ÁrPi2
senior tag
Szia épelme, lenne egy kérdésem, lehetséges e hogy azok a G3S-ek akik Minideal-es romot egy a topikban belinkelt CWM-es backup-ból használnak,
azért veszítik el a mobil hálózatot , mert az IMEI-jük felülíródott a közreadott backupban esetleg
tárolt IMEI-vel? Vagy ilyesmi backup-restore során tutira kiküszöbölődik?Pl.szerintem djula esete:
"Van egy G3S-em, ami eldobálja a mobil hálózatot. Piros x jelenik meg a sim jelén, mindkét slotban ezt csinálja és két különböző simmel is kipróbáltam."..és pivot
Én a Minideal-es romot cwm-ből Restore-ral felrakva tapasztaltam az IMEI változást..
(A MobileUncleTools mtk-engineer-mode segítségével be tudom írni az akku alatt
olvasható IMEI-met, de ugye...)Asszem ez a kommentem Sztorno
-
tihibaby
senior tag
Mióta ott van az összefoglalóban,hogy így kell felrakni,és én is így raktam fel.
Te csináltál már ilyet?
Ne szívassátok már szegény srácot,mert a sok bába közt már elvész a gyerek....
Tényleg így van jó lenne átolvasni a téma összefoglalóját,és nem hülyeségeket írni.
Még egyszer:a minideal-es .zip-et nem update-ként,hanem restore-ként kell felrakni,és egyből magyarul kommunikál.
A Simi-San félét update.zip-ként kell feltenni,de nekem az kínaiul jelentkezett,be,ráadásul a feldobált állandóan egy hibaüzenetet (mint kiderült a billentyűzettel kapcsolatban,de természetesen azt is kínaiul),nem volt egyszerű emlékezetből megtalálni a nyelvi beállítások menüpontot.
Igaz utána frankón magyar lesz az is. -
moli.hu
őstag
nagyon is, en is hasonlokepp gondoltam ("hany kulonbozo erteket irhatunk be ide. Nem tudom, erre van-e specifikalt ertek (pl config_autoBrightnessLevels?)")
akkor a hianyzo adat:
<integer-array name="config_autoBrightnessLevels">
<item>16</item>
<item>32</item>
<item>50</item>
<item>100</item>
<item>140</item>
<item>180</item>
<item>240</item>
<item>300</item>
<item>600</item>
<item>1000</item>
<item>2000</item>
<item>3000</item>
<item>4000</item>
<item>8000</item>
<item>10000</item>
</integer-array>
Tehat:
16 30
32 40
50 50
100 60
140 70
180 80
240 102
300 102
600 102
1000 102
2000 102
3000 180
4000 200
8000 210
10000 230
255@benjoe1: anno, mikor irtad, utanaolvastam ennek a gravityboxnak, ugy lattam, hogy ahhoz szet kell cseszni a gyari rendszer, en ezzel meg varni szeretnek vagy 1 evet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Witcher topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest