Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanash
senior tag
válasz
drsanya #2564 üzenetére
Voltak már róla videók, hogy az új Ferrari irreálisan tapad. Szerintem ahhoz majd jön patch.
Jimmy YouTube -
JulesTS
addikt
válasz
drsanya #2536 üzenetére
Vasárnap este Imolában lesz az SNS liga zárófutama, ott majd tesztelhetjük a Villeneuve után, meg a Rivazza-ban a koszos pályát...
Gyakorlás:
https://youtu.be/0JdVoQRg94E
Ügyeltem is arra, hogy ha kicsúsztam ne vigyem fel a szutykot az ideális ívre... -
aktív tag
válasz
drsanya #2529 üzenetére
Viszont ahogy nézem a GTP-k elkezdtek kicsit elrugaszkodni a valóságtól. Jött pár összehasonlítás, hogy irreális tempókat lehet velük menni sebességre és köridőre is. Kíváncsi leszek hogy kezeli ezt az iRacing.
A pálya koszolódás menő, még nem tudtam kipróbálom, de várom nagyon.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
drsanya #2336 üzenetére
Ha a végéből indulsz ott azért vannak dolgok.
Én az utóbbi 2-3 hétben szinte csak boxból rajtolok, de nem akar meglenni a B. Mondjuk pont hétvégén sikerült behúzni pole-ból egy gt4 opent. A következő fixeden már nem mertem elindulni a 4 rajthelyről, inkább menten boxból. Ott ha jól emlékszem 12. lettem. 2K sof-os mezőny kb. -
anulu
félisten
válasz
drsanya #2331 üzenetére
akkor vettem le a kormányt és vágtam földhöz, mikor 2,2k SoF-nál pole-ból T3-ban pont annyira pöcköltek meg (hideg gumin ott mindig egy hangyányit liftelek, nem akarom, hogy elkezdjen a truck hátsó fele táncolni), hogy instant írtam le egy 360 fokot, 4-en csattantak belém és úgy szétment az autó, hogy a motort sem tudtam beindítani
majd lesz valami, szerintem most egy hét pihi, aztán hátha vissza tudok pattanni Arca-val Vegasban...
-
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #2331 üzenetére
Lmp3-at nagyon szeretem, egy csodás autó a maga módján, mentem vele a héten, de egy állatkert ami ott van
vak süket, és tükör nélküli gt4-ek, verstappen wannabe C licenszes 2.0sr-es vadbarmok redbull festéssel, akik garantáltan kilöknek három autót az első körben. Stb. stb. stb.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
drsanya #2305 üzenetére
Köszönöm szépen az elismerő szavakat
Egész jól sikerült ráérezni Misanora, pedig ez volt az első pálya, amihez nem találtam yt-on sem videót.
Az egész hét alatt talán ha 50 kört sikerült beletennem ebbe a pályába, de még érzem, hogy lenne benne pár tized.
Viszont így OBS-t használva már kezd kevés lenni VR-hoz a gép -
adrian360
őstag
válasz
drsanya #2257 üzenetére
grat, szép teljesítmény !
Holnap indul az új szezon, ki mit tervez ? Én megpróbálok egy teljes szezont menni open TCR-ben, meg Spec Racer Ford-ban. SRF egész jó volt azt az előző szezonban, igaz ott is legtöbbször magyar időzónában 2-3 split van, egész kultúrált a mezőny
-
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1979 üzenetére
Baromira nem, ugyanolyan random.
Pedig ez a verseny pont a frissítés után volt, amiben állítólag ezen javítottak.
Emellett a tegnapi Xfinity versenyen egyszer konkrétan nekem löktek egy autót oldalról, lepattant rólam, és forgott a fél mezőny mögöttem, az meg x0... Ki érti ezt -
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1938 üzenetére
Gratula nektek is
Mi is számolgattuk, hogy ha nem lettek volna a hibák, meg a két baleset kb. top5 vagy akár top3-ban lettünk volna.
Kétszer beleraktak az első kanyarban a gumifalba, kétszer 6+ perc javítás. Egyszer nem lett bepipálva a tankolás, körbe kellett menni másfél literrel a tankban, és újra box. Meg volt egy megcsúszás hideg gumin, box utáni első körben, ahol leszakadt a hátsó szárny, az is egy plusz kiállás volt, 1 perc javítással.
Emellett hozzátartozik hogy a hét közepén találtuk ki, hogy el kéne indulni a versenyen, a csapatból páran sosem mentek még GTP autóval, és emellett csak offline mentek pár kört gyakorlásképp, versenyben, forgalomban semennyitEhhez képest örülök hogy egyáltalán végig tudtunk menni
-
pRoject22
őstag
válasz
drsanya #1842 üzenetére
Én mosporton direkt nem mentem, az szerintem nem való 40-50-es gridnek, és igen itt van hockenheim ami egy széles nagy pálya és a sok idióta miatt nem tudsz egy jót versenyezni.
Tényleg azoknak van igaza akik szerint a népszerű szériákat mint pl a Porsche Cup, IMSA vagy GT3 hanyagolni kell mert az összes tryharded shitbag ott megy.
-
pRoject22
őstag
válasz
drsanya #1694 üzenetére
Igen, amikor 2600 iRatingnél vagyok akkor már topsplitbe tesz be de én sem szeretem, sokkal piszkosabb driverek vannak ezek között, simán kilök szándékosan akár egy pozícióért, majd most pont ez fog megszűnni mivel az új szezonnal jön az új SR rendszer, aki így szerez pozíciót az bukja majd az egész futam eredményét.
Amúgy meg ami az első körben ment ott az borzasztó, a 6000 iRatinges emberek nem tudnak egy kört megtenni tisztán, ütik verik egymást, rossz volt nézni is.
-
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1683 üzenetére
Gratula
Én kettő Ring Meistert (911 RSR GTE) mentem tegnap. Az elsőben egy kör alatt összetörtem magamat. Boxból indultam, mert épp csak hazaestem, és nem akartam a mezőny közepéről menni, de olyan lassúak voltak hátul mint a fene. Bedobtam valaki mellé a kis Karussell előtt kettővel, elfékeztem, és kiütöttem (volna) a korlátot. 27 perc javítás.
Kicsit gyakoroltam utána, és mentem egy qualit is, ami külön sessionban megy, és ha jól tudom egész hétre megmarad az időd (ez ma kiderül). 6.24.918, de kb 2.5 másodpercnyi bénázás meg hiba van benne.
Következő verseny, P5-ből indultam, előttem 3-4-5k elo-s emberek sorakoztak, mögöttem 2.5+, meg egy 6k-s srác állt.
Rajtnál két sorral hátrébb kiütötték egymást, és a mögöttem lévőktől el tudtam szakadni pár másodpercre. Az előttem lévő négyes is leszakadt rólam 2 másodpercre az első kör végére.
Volt egy vágás, 2. körben Mutkurve-ben kisodródtam, gyakorlás alatt mindig elment padlón, itt nemLe is vertem az alját a rázón/füvön, lett egy kis sérülés. 3. körben Schwedenkreuz után a féktávon elúszott a hátulja, és keresztben állva álltam meg a kanyarban. Mire elindultam utolért a 6., (a 6000elos), úgyhogy izzadtam egy sort rendesen, de le tudtam magamról szakítani a kör végére. A 4. kör küzdelmes volt, a gumik odavoltak már a csúszás miatt, de nem volt gond. Így lett a vége (is) P5
Brutálisan nehéz ezt az autót vezetni alapból, de gondoltam ha múlt héten végig tudtam vele menni Bathurston, akkor ez is menni fog
-
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1569 üzenetére
Huhh szerintem szörnyű az Acura... A váltó, és a hangja is, mint valami elcseszett fűnyíró szerintem
A Porsche se szól sokkal jobban (csak azért vettem, mert ezzel indulunk vasárnap 6 órás versenyen), viszont a fő autóm a Cadillac, na az emberes. Meg ahogy megy, az isKuplungot én is hiányolom más szériákhoz, bár a kormányon van plusz fül, de az nem olyan. A VRS kuplungja meg jó drága
-
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1524 üzenetére
Ha mellettem van valaki, nem fogom agyhalott F1 stílusban kiterelni, hagyok neki helyet. Az ha súrlódnak a GT autók, az nekem is belefér alapvetően, csak szomorú mikor arra is ad X4-et, mikor nulla sérülés van.
Sven egy vadparaszt, Pablo meg hát... érdekes egy jelenség. Múlt héten Road Atlantán alakított sokat, vannak klipek...
-
pRoject22
őstag
válasz
drsanya #1512 üzenetére
Én mondjuk eddig javarészt ESS-ben mentem ahol nagyjából már tudtam ,hogy ki az akivel lehet versenyezni és ki az akit el kell engedni mert gyökér, de az igaz ,hogy felkell magad tornázni A jogsiba és A versenyeket futni mert ott a van a legjobb esélyed és a legjobb élményed, sok 5000+ iRatinges ember van C jogsiban, nyílván megvan az oka annak is
-
pRoject22
őstag
-
-Rolika-
senior tag
válasz
drsanya #1495 üzenetére
Ja a Pro-t nem a szintre értettem(nem is tudtam, hogy van olyan)
Egyenlőre nagyon élvezem, bár túl sok időm nincs rá. Amióta elinditottam, azóta nem is játszottam mással.
Egyenlőre D-ben vagyok. Azt vettem észre, hogy ha nincs koccanás, akkor elég jól adja a pontokat. Bár ez elég ritka. -
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1471 üzenetére
Én is megyek Imsán Caddival, meg most kipróbálom a GTE-t is, ha már különálló sorozatot indítottak.
Megvettem a Porschét, gondoltam jó lesz, úgyis megy majd Ring Meisteren is egy hétig, meg szoktam szeretni a Porschékat alapvetően...
Hát kegyetlen ez az autó, Daytonán nulla aeroval... Kaptam hozzá haveromtól VRS setupot, az segített sokat, de brutál, hogy mennyire minimálisat enged csak hibázni -
András12345
aktív tag
válasz
drsanya #1422 üzenetére
Igen, egyenlőre én is erre jutottam, az egyetlen reportom után...
Az is szép volt, GT4, Nürburgring, megelőztem a csávót a sikánban, utolsó körben, belül tudott maradni, majd nem fékezett, és szándékosan nekem jött... Kiforogtunk mindketten, majd elindultunk kb. egyszerre, és még brakecheckelni is próbált a cél előtt, amit ki tudtam kerülni...Erre jött a válasz hogy vizsgálják, majd másnap, hogy értesítették a döntésről
Azóta nem foglalkoztam ezzel, de a tegnapi nagyon kiakasztott, főleg az egy hét F4 roncsderbi után, ahol 2.1 SR-t vesztettem overall... Ha így folytatom kuka az A licensz :/A spanyolok nagyon tudják mondani a magukét voice chaten is
-
pRoject22
őstag
válasz
drsanya #1401 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam a Caddy az jobb féktávon, sokkal később tudok vele fékezni mint a BMW-vel, viszont a BMW meg jobb a kanyarokban, nem is kicsit.
De amúgy én is a Caddy-vel megyek, nagyon állat, vagyis most nem mert RMA-n van a VR-om így egyelőre csak várok a csodára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest