- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
-Rolika-
senior tag
Egy kalappal.
Én az elején féltem ettől a pályától. Túl sok, túl hosszú egyenes. Az ember bealszik mire a végére érUtoljára még Motorsport 7-ben mentem a pályán és ott sem volt a kedvenc, de azt kell mondjam, hogy megszerettem az utóbbi pár napban.
Ezt link sikerült összehoznom az előbb -
f3rdzs0
senior tag
Köszönöm! Szerencsére azóta 3x annyi SR-t veszítettem random előttem kipörgő (és a féket nem ismerő) sofőröknek köszönhetően. Emiatt mégjobb ez az érzés így utólag visszatekintve.
Amúgy tényleg, utolsó körben a mögöttem levő simán hozott rajtam egy másodpercet mert már kanyarodni nem mertem
Amúgy a kék zászlózás esetén nem kell, hogy átadja a helyét, a sporting code szerint csak "illik". Mondjuk ha kb légüres térben létezik, akkor nem értem minek kell erőltetni a versenyzősdit én se. Főleg hogy a legtöbb esetben szimplán nem tudom, hogy hülyék és belém fognak jönni, vagy csak versenyezni akarnak (ha mindketten légüres térben vagyunk, akkor fun tud lenni).
Szerintem ilyenkor ha nagyon tré a dolog, akkor blocking miatt esélyesebb, hogy kap büntit, mintha simán versenyeznétek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- SzoftverPremium.hu
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest