Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismadar12
lelkes újonc
válasz
DiszNóÓl #2898 üzenetére
Mondjuk az első lekörözésnél ahogy én látom hozzád sem ért, hanem az iRacing netkód volt szar (szokás szerint). Második lekörözésnél szerintem is inkább Pénzes volt a hibás, de rögtön mondta is, hogy elbaszta nem jól mérte fel mert még nem szokta meg a jobb kormányos autót. Én úgylátom, ő azért jobban elismeri, ha hibázik nem úgy mint a Balazsin kolléga.
-
biker
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #2893 üzenetére
Az első tereléssel mi baja van? ő is így védené az ívet. nem volt mellette, az elől lévő joga az ívet meghatározni, ennyi. Az hogy őméltóságának nem tetszik? Hát pontlesz....
igen, ott neki kell figyelni, még ha ez fel is háborítjaA sikánnál csúnyát kapott, de a terelés az 100% hibátlan volt, és pont az ilyenekkel van a bajom. Beképzelt majom, és rosszul látja az esetek nagy részét
A sikánosnál 1:53:00-tól elemezgeti, ő ment neki elsőre a 76-osnak, ő utána ráhúzta bala-ra. Azt se húznám 100% a másikra
-
biker
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #2893 üzenetére
ha mindig ártatlanul benne vagy egy balhéban, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, mennyire látod a pályán történteket... Mert lehet hogy 80%-a elkerülhető lett volna.
Tipikus példája, mint amikor azzal jönnek egyes versenyzők, hogy az incidens pontok miatti DQ milyen szar, mert kipontozódik úgy, hogy mindig ő az ártatlan, mások lökik meg. Namost ha valaki úgy vezet, hogy 15x belekeveredik "vétlenül" valamibe, ott szerinted nincsenek bajok? Mert szerintem vannak, nem lát előre, csak a saját és max egy autót lát, nem tudja hol vannak mások, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest