- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
azért nem megy kívülre, mert oda fog érkezni az autó normális esetben, oda tart az ideális ív.
Azért kell belülre vágni, mert a következő kanyar, a sikán bejárata balra kezd, ergo alávág és övé a belső ív.
Ezt zárta le a másik amikor meglátta hogy roli bevág belülre.
ez egy tipikus előzési pont lemansban. -
lukcsimre
csendes tag
Én biztos vagyok benne, hogy valami szoftveres problémám van, és leginkább a wmr-t hibáztatom, de fogalmam sincs, mihez kezdjek vele. Na meg persze az iRacing motorja se sokat segít a problémán. Nekem 90 fps után a 60 nagyon zavaró. De persze megszokás kérdése. Ha váltanék, nem a G2 miatt, hanem a szoftveres támogatás miatt. Stabil működést szeretnék élvezhető tartományban mindenféle trükközés nélkül. De tényleg szeretném hangsúlyozni, mikor jó minden, akkor nagyon jó és nagyon szép. Múltkor próbáltam a ps5 + vr + gran turismo kombót, és egy vicc ehhez képest.
-
aktív tag
Nézz rá Garage 61-re! Ingyenes telemetry tool, elég futtatni a háttérben a programot, utána pedig böngészőből (bármilyen eszközről) megnézhető az elemzésed, össze tudod hasonlítani mások körével, ha valaki megosztja, akkor setupokat is találhatsz. Én ennek alapján lövöm be mindig a szükséges üzemanyagot.
-
aktív tag
Szerintem ez többrétű kérdés. Legacyról azért nehéz nyilatkozni, mert valószínű nem mostanában volt a gumimodellje update-elve, nem tudom, hogy a Mazdáé mennyire komplex fizikát valósított meg anno.
Másfelől flat spotot az iRacing sem fizikailag sem vizuálisan nem tud, ha erre gondolsz. Azt hiszem azt egyelőre csak AMS2 implementálta.
De alapvetően egy friss autó friss gumimodellel tudja jobban enni a gumikat, ha nem szépen van használva (sok elfékezés vagy ABS), de ez 15-20 perc alatt nem igazán fog kijönni. -
anulu
félisten
főként Quest 3-ban gondolkodtam, de más is jó lehetne. báááár, nem biztos, hogy egy 100-200 körös short track futam alatt nem szédülnék el úgy durván
mod: köszi a linket. ránéztem. tényleg igaz, hogy mindennek megvan a piaca. tbh, álmomban nem gondoltam, hogy van olyan optikai cég, ami kifejezetten ezzel foglalkozik...
-
A microsoft úgy szokta, hogy amikor bejelenti ,hogy ez és az megszűnik akkor utána majd bejelenti ,hogy mi lesz helyette illetve nem szűnik meg a támogatás cak a WMR nem kap több updatet de ettől függetlenül az OpenXR ugyanúgy ott van.
A vezeték nélküli VR-al (amennyiben PC+Wifi ről van streamelve a játék) van egy olyan gond is amiről senki nem beszél és a gyártók is kussolnak róla keményen, ez pedig annak a nagyon erős wifi sugárzásnak az egészségügyi hatása aminek kivan téve a személy aki úgy használja, ezek a wifi jelek ártalmatlanok akkor ha pl van egy router a lakásban és azon mondjuk van 2 TV meg 2 telefon, elenyésző adatmennyiség ehhez képest a VR a fejeden van és telibe oda irányul az a komoly adatmennyiség amit a router beküld a fejeden keresztül a VR headsetbe.
Ezeknek a Wifi eszközöknek átkell esni több olyan teszten is forgalomba hozatal előtt amiben megvan szabva ,hogy az EMF kitettségi határértéken belül kell lenni, nos ezt biztos, hogy nem úgy mérik meg, hogy a fejden keresztül zúzzon a tömény wifi6 jel ami kb olyan erős mintha 50 telefon jel menne ott át.
A Wi-Fi egészségügyi hatásai
Nem jelent egészségügyi kockázatot az otthonában, az iskolákban vagy más, a nyilvánosság számára hozzáférhető helyen lévő Wi-Fi-eszközök rádiófrekvenciás EMF-nek való kitettsége.
Ezeknek az eszközöknek meg kell felelniük a szabványoknak annak biztosítása érdekében, hogy ne lépjék túl a rádiófrekvenciás EMF kitettségi határértékeket.
Míg a Wi-Fi által kibocsátott rádiófrekvenciás EMF egy része elnyelődik a szervezetben, a mennyiség nagymértékben függ a következőktől:
-a jel erőssége
-milyen közel van a teste egy Wi-Fi-kompatibilis eszközhöz
Persze van aki szerint ez nem így van és vígan lehet használni -
camaro79
aktív tag
nem gondolom, de 2024-ben biztos nem vennék egy olyan HMD-t, aminek a gyártását 2023-ban leállították és 2026-ig supportálják. G1-ről meg nem is beszélve.
Szerettem én is a G2-t, de meg voltak a maga nyűgjei, kezdve a windows mixed reality és a hozzá szükséges erőforrástöbblet...
Szerintem a Q3 a szuper lencséivel sokkal jobb deal most. -
JulesTS
addikt
Akkor most már tudjuk, ki jött innen a fórumról...
Nekem nem sok szerencsém volt. Első futam második kanyarja után megpörögtem és kereszte álltam valaki lerendezte a futóművem, gyorsan javítani, aztán nem volt meg a pit limiter, még egy bünti.
Második futamon szintén megforogtam.
Harmadik futam felvezető körén megfagyott az iRacing, kilép, belép, indul, 3. kanyar előtt megfagy, mégegyszer kilép, belép, indul, 3. kanyar előtt ugyanott megfagy. Ilyet még nem csinált nekem...
Gyakorlatilag végig egyedül autóztam (amikor pályán voltam).
Aztán Ádámmal elmentünk valami tube frame autókkal ugyanezen a pályán csak rövid verzión open lobbi-ba. Persze más szerverre kerültünk, de egész jó volt. Kicsit roncsderbis, de jó. -
drsanya
aktív tag
Bár előttem válaszoltak páran, de én is "okoskodok" egyet. Az én véleményem az, hogy azzal menj, ami szimpatikus ebből a felhozatalból. Mi a kedvenced? Nekem a GT és a túraautók, a formula autókat nem kedvelem annyira, bár abból is van. Ennek ellentmondva most úgy döntöttem, hogy a következő szezon GTP főként, és LMP mellékben lesz.
Azzal told, amit a szíved diktál
-
Első körben próbálgasd a fixált setupos versenyeket, felmész practice serverre és abból látod hol tartasz, megnézed a division szintet értelelm szerűen 1 a legjobb és 10 a leggyengébb, div1-div2 emberekez nézd magad oda és abból már tudod hol vagy jelenleg.
Azt kell még tudni, hogy énis anno R3E meg AC-ról ültem át iRacing-be, nem akarok túlozni de kb 2-3 év kellett mire begyorsultam és felvettem a tempót, nyílván volt hardver fejlesztés is de amit az ACC-ben tanultál az itt alapból felejtős
-
GT4 és a Falken Tyre is teli van wreckerrel, ha eddig ACC-t mentél akkor a Ferrari GT3 áll hozzád a legközelebb, mint mindenhol ott is van idióta viszont ha van tempód akkor mehetsz az elejéről, amúgy így az elején egy jótanács; ha gyorsabb nálad akkor ne próbáld feltartani mert vagy így vagy úgy elfog menni, engedd had menjen és akkor hamarabb meglesz a következő jogsi
-
biker
nagyúr
akkor neked is bilincs hiba.
rögzítő bilincs lazít, tengely kihúz, dedug de tövig, bilincs meghúz 15Nm-el ami a nagyon szoros után, majd a basszus elég erős? után a "most épül bele az inbuszkulcs a kezembe" szint, és akkor jó leszja meg én ledobtam a 3m gyári usb-t, elég 50cm kábel nekem
-
Abban biztos lehetsz, hogy ez nem Assetto, itt nincs plusz effekt sehova, itt a nyers adatok által van minden autó külön fizikája megírva.
Csak nézd meg ,hogy a 2021-es és 2022-es F1-es Mercit is a Mercis F1 szimulátoros adatok alapján írták meg az F1-es részleg külön segítségével, az iRacing áll a legközelebb a valóságos fizikához, ez egyrészt tény másrészt meg még maga Verstappen is ezt állította pár éve.
Szóval ha az ott annyit megy ( azzal az aero és váltó áttétellel ) akkor a real is úgy megy.
-
biker
nagyúr
huhh, nem iracingezel?
incidens pont, 0x 1x 2x 4x
általában 17 DT 25 DQ de ez versenyfüggő, van ahol 25DT és 32 DQ0x jelentéktelen érintás másik autóval
1x track limits
2x fallal ütközés
4x másik autóval ütközés és baleset okozásagyűjthető is, ha valakinek nekimész, és kilököd a ge...be és falnak megy akkor az ő két pontját (fal) is te kapod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest