- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
camaro79 #1567 üzenetére
Pedig még rendes is volt mert megállt, hátha jobbról kikerülöd
Rengeteg ilyen idióta van sajnos, kimegy a fűre már rögtön jön vissza, mintha elindulna a visszaszámlálás a robbanás előtt, vagy égeti a picsáját a fű.
Reportold mert ez nem versenybaleset, hátha tanul belőle.
-
biker
nagyúr
válasz
camaro79 #1442 üzenetére
néha vannak jópofa sztorik ott. volt verseny amin végig ment a poénkodás, de olyan is, amikor egyik faszi elkezdte ecsetelni a rajtnál állva (2 perces visszaszámlálásban) hogy mennyire kivan, mert a héten temette el a fiát, és csak így tud kikapcsolni agyilag, és előre elnézést ha valamit benézne, meg ilyenek. szegény csóka.
Az hogy egyesek arra használják, anyázzanak, az más kérdés
pl sárga utáni helyezkedéskor is jó, stb -
pRoject22
őstag
válasz
camaro79 #1391 üzenetére
Próbáltam az elmúlt hetekben, kell vele menni sokat ,hogy meglegyen a tempó, viszont az F3-hoz képest sokkal instabilabb a kocsi, könnyebb eldobni, kevésbé tapad meg, pure driving settel is és alappal is én úgy éreztem ,hogy instabil.
A jogsival mondjuk nem is nagyon szeretek B alatt menni mert 4x-re levon 50-et
-
pRoject22
őstag
válasz
camaro79 #1305 üzenetére
Persze, úgy az igazi csak az lutri ,hogy kilöknek-e vagy sem, A jogsival pl megyek egy Ferrari GT3-at, hátulról a T1-ben lök egyet rajtam és kapok 4x-et, ez a 4x megmarad a futam végéig, a resultsban meg látom verseny után, hogy a 4x miatt levont tőlem 14 pontot a jogsiból, az ilyenekért nem merek már menni csak A class futamon
-
pRoject22
őstag
válasz
camaro79 #1303 üzenetére
F3-ban úgy merek menni ,hogy boxból rajtolok, első körben kihullanak a roncsderbizők és akkor tudok elkezdeni versenyezni, hiába indulok akár a top3-ból, 10 / 9 versenyen kibasznak hátulról, ez rohadtul idegesít, egyszerűen ha normálisan megyek időmérőt és arra gyúrok ,hogy többet előzzek akkor egyszer csak az A jogsimból már C jogsi lett.
Radicalon most én is agyalok, lehet megyek majd vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest