- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
camaro79
aktív tag
Szimulator topicba raktam egy kis IRL multiclasst
-
camaro79
aktív tag
Nem nyomja senki a Falken gt4+lmp3-at?
nurburgring Combine van a heten, nagyon jo (lmp3-al)!
holnap 21:30-kor megint raprobalok. -
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
van kedvetek ma este (mondjuk 22:00-tol 23:30-ig) Norschleifen Radical SR8-al korozgetni?
nem akarok versenyt, csak egy kis fun vezetest.
csinalok servert.üdv. Zoli
-
camaro79
aktív tag
nem gondolom, de 2024-ben biztos nem vennék egy olyan HMD-t, aminek a gyártását 2023-ban leállították és 2026-ig supportálják. G1-ről meg nem is beszélve.
Szerettem én is a G2-t, de meg voltak a maga nyűgjei, kezdve a windows mixed reality és a hozzá szükséges erőforrástöbblet...
Szerintem a Q3 a szuper lencséivel sokkal jobb deal most. -
camaro79
aktív tag
Azoktol kerdezem, akik VR-ban jatszanak.
tudtatok, hogy a driver view menunel van pintch chasiss, roll chasiss es nem motion beallitas? Defaultban ez 100%. Vegyetek le 0-ra es teszteljetek Nordschleifen, garantalt beszaras! A 0% valszeg sok lesz, de tuti nem a 100% (amikor lockolja a kamerat az autohoz) a jo VR-ban! -
camaro79
aktív tag
válasz
András12345 #1658 üzenetére
Régen én is VRS-t használtam, aztán nem jöttek be. Szeretem a túlkormányzott setupokat.
most pds-t használok, de kaptam vrs setupot kipróbálni, és megint olyan volt, mint amiket szerettem. Szóval lehet váltottak, valaki új csinálja. -
camaro79
aktív tag
Ennél szebben nem is jöhetett volna vissza pályára.
-
camaro79
aktív tag
Huhhh, baromi jo versenyt mentem a Nordon a Ferrari 296-al.
3-nak indultam, egeszen a 3. korig szorosan egyutt mentunk a 3-4-5 helyen, elottem olyan 0.3 volt szinte vegig. Volt, hogy picit le kellett karadni, mert nem lattam semmit 😉 majd vegul a 3. korben sikerult megeloznom, es bejottem 2-nak 0x-el. -
camaro79
aktív tag
Valaki f3 Mount Panorama?
-
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
jön valaki az esti (23:15) f3 Monza-ra? -
camaro79
aktív tag
Nem is ertem miert hasznaljatok a voicechatet.
en soha nem kapcsoltam be, igy nem idegesit a sok pofazas, illetve az ilyen anyazasokat sem hallom.
discord kell, aztan a haverokkal beszelni a kozos futam alatt.
egyebkent nem akakrunk majd valami kozos szerveren csak egyutt autokazni? Mondjuk egy kalsszikus Norsdchleife meg hasonlo. -
camaro79
aktív tag
válasz
András12345 #1395 üzenetére
Nem konnyu az f3, egyszeruen mas. Tobb leszorito ereje van, de semmi esetre sem konnyebb. En mindkettot szeretem. F4 lassabb, jobban lehet csatazni vele, tobb hibazasi lehetoseged van. Emiatt nagyon jo tanulo openwheeler a Skip Barber is.
-
camaro79
aktív tag
Jövő héten Radical Nordschleifen.
este (22:00 korul) megyek fel gyakorolni, ha nincsen server, csinalok.
van kedve valakinek csatlakozni? -
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
A kormányos topic-ból találtam ide.
Mindenkinek jó versenyzést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest