- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
EMF sugárzás hatásai
Hasonlóan ahhoz, mintha a telefont a füléhez tartaná a beszélgetéshez, a VR-fejhallgatók is tele vannak technológiával , beleértve a LED-képernyőt és a beágyazott érzékelőket, vagy egyes változatoknál maga az okostelefon is.
Egyesek már teljesen vezeték nélküliek , míg mások USB- és/vagy HDMI-kábellel egy nagy teljesítményű számítógéphez kötik a VR-programok streameléséhez.
A vezeték nélküli fejhallgatók és a telefonhoz csatlakoztatott fejhallgatók nagy teljesítményű vezeték nélküli processzorral rendelkeznek , amely elméletileg több EMF-sugárzásnak tenné ki Önt. A számítógéphez vagy konzolhoz csatlakoztatott vezetékes VR fejhallgatók távolabb tartják a VR-feldolgozást a testétől. A headset érzékelői azonban továbbra is adatokat gyűjtenek és küldenek. A HDMI-kábel továbbra is elektromágneses frekvenciákat küld a fejébe.
Függetlenül attól, hogy milyen VR-készlettel rendelkezik, az EMF-sugárzás az agy néhány hüvelyknyi körzetében található .
Számos tanulmány kimutatta, hogy az EMF-sugárzás oxidatív károsodást, DNS-fragmentációt (a rákos daganatok előfutárát) okozhat, és befolyásolja az agyi aktivitást .
Az EMF-ek az agy különböző régióiban fokozott glükóz-anyagcserével járnak.
Az EMF-ek túlaktiválják az érzékeny VGCC-ket (Voltage-Gated Calcium Channels) a sejtekben, amelyek elősegítik a neurotranszmitterek és hormonok felszabadulását . A sejtben a kalciumionok jelentős növekedése oxidatív stresszreakciót is indukál.
Mivel az agyban ilyen magas az anyagcsere, a ROS és az oxidatív károsodás könnyebben történhet, mint más szervekben. Az agy oxidatív károsodása idegrendszeri károsodást okoz, ami az agyi hormonok és a neurotranszmitterek zavarát jelenti. Ez zavart jelent a bélrendszerben, a mentális egészségben, az alvásban, a termékenységben, valamint az agy és a test teljesítményében.Én erről írtam, az EMF sugárzásról, ha a fejeden van az eszköz akkor jobban kivagy ennek téve.
Wifi jel valóban nem olyan erős mint egy 5G telefon de ennek ellenére mégis foglalkoznak egészségügyi szakemberek ezzel a problémával.
-
-
f3rdzs0
senior tag
Az én tapasztalatom az, hogy az alienek kb végig olyan szinten vezetnek, amihez nagyon keményen kell koncentrálni (legalábbis nekem). ACC-ben meg itt is az alien line az kb az, hogy egyrészt tökéletes technika kell, de aztán még mész rázókövekre úgy, hogy 100%-ig bízol az autóban (miközben azok dobálnak amerre gondolják).
Amire én általában aktív figyelmet fordítok, hogy ne szorongassam a kormányt, és a fék - gáz átmenetek legyenek egyenletesek. Ha észreveszem, hogy lassabb köridőt megyek, mint kéne, akkor próbálok ezekre figyelni, és általában segít, hogy jobb tempót menjek.
-
koanla
aktív tag
áá, így értem, köszi!
Tapasztalatom szerint nem csak a féktáv azért, ahol veszíteni lehet, hanem az ívek is. Aztán ha az már rendben, akkor a konzisztencia kezd a mumussá válni
Bár tény, hogy a fékezést sem egyszerű jól csinálni/megtanulni.Bár - ahogy feljebb is írtam - nem én vagyok a leggyorsabb, de ha gondolod, ilyen ívek kérdésében rá tudok nézni. Talán általánosnak mondható probléma, hogy a tempó hiánya abból is fakad, hogy valaki nem használja ki a pálya lehetőségeit maximálisan.
Ha érdekel, akkor privátban egyeztessünk. De ez csak egy ajánlat; meglátod, hogy élsz-e vele vagy sem. -
koanla
aktív tag
A licensznek nincs köze a tempóhoz, azt az iRating mutatja meg. Pontosabban az is a matchmaking része miatt izgalmas - de természetesen a versenyképességet is mutatja.
Szóval nyugodtan lehetsz A-ban döglassú - erre példának itt vagyok mindjárt én is
Szóval a licensz csak azt mutatja, hogy _általában_ mennyire sok vagy kevés incidenssel mégy. Annyiból tényleg nem "éri meg" A-ba kerülni, hogy a CPI sokkal kritikusabb, mint az alsóbb licensz-szinteken. Ugyanakkor írtam a saját példámat is, miszerint mióta A-ban vagyok, soha még csak a veszélye sem fenyegetett, hogy elveszítsem. -
biker
nagyúr
nem érted, nem baj, kezdő hiba
mikor 3.99-ről 4.01-re lépsz, akkor van a 0.5 hogy ne ugrálj ide oda
Mikor az SR 3++ akkor jogosult vagy szezon végén lépni, mikor 4++ akkor azonnal
mikor szezon végén lépsz feljebb, akkor 1.00-t von le, de ennek semmi köze az egész szám tlépéshez -
koanla
aktív tag
Szori, nem láttam a kérdésed, inkább az iR fórumát szoktam olvasni.
A két SR között - ha jól tudom - az lehet a különbség, hogy a 0,11 SR-t kapott pilóta sanszosan az előző (talán?) 10 versenyén tisztábban mehetett, kevesebb incidenssel, így a szoft Tőle már eleve kevesebb incidenst "várt el". Így egy tisztább versenyért is kevesebb plusz SR-t adott. Míg sanszos, hogy a másik előtte átlagban több incidenst szerzett és egy-egy tisztább versenyt - eleinte! - jobban jutalmaz.Aztán még az is ott van, hogy ha valaki a licenszének a határán lép le vagy föl, akkor megakadályozandó az ugrálást, még hozzád vagy elvesz azt hiszem, hogy 0,4 SR-nyit. Vagyis ha mondjuk valaki B4,97-en állt és az adott versenyén szerzett 0,06 egységnyi SR-t, akkor a verseny végén A4,33-on fog állni. Fontos: amikor SR-t lépsz, akkor a következő szintre egy egész SR-nyit viszont még le is von. Így nem lesz a példámban A5,33 sem. (nem mellesleg 4,99 után már nem írja ki az SR-t, bár ha szintén jól tudom, akkor azért tud az még ott növekedni, csak a kijelzése nem látszik).
Így aztán akár az is lehet, hogy a Te példádban szereplő 0,56-nyi SR-t szerző kolléga pont akkor lépett egyet feljebb...Ami a kalkulátort illeti, én nem tudok olyanról. Nagyon régen az iR fórumán találkoztam a CPI-s határokkal, de az még ráadásul a régi fórumon volt.
Ha engem kérdezel, ezzel nem szabad foglalkozni, csak menni, menni, menni
Most direkt megnéztem, kb. 2011 február óta vagyok A-s roadon, azóta sosem estem vissza B-be. Pedig például akár csak az utolsó 10 versenyemen is elég változatos incidenst sikerült összeszednem; van benne talán két olyan is, amin 9-et. -
pRoject22
őstag
Szerintem még a B jogsiban is kérdéses versenyezni, és szerintem egyáltalán nem iRating függő, van sok olyan ember aki 5000+ iRatingel rendelkezik de C jogsiban van, nyílván megvan annak az oka
Az igazán jó az A jogsis versenyeken van, amikor pl multiclass futamon tudod ,hogy hol fogja tartani és ő is tudja rutinból ,hogy hol fogsz elmenni, és akkor a 60 perces futamot 0x-el megtudom csinálni.
-
pRoject22
őstag
Én jelenleg A 4.17 és 2565 iRatingen vagyok, de voltam már 2700 körül is és A 4.99-en, ha kiszámolnám mennyi iRatinget buktam azok miatt akik kiütöttek hátulról pozíciószerzés miatt ( tisztán nem megy neki akkor megpattint kicsit kanyar csúcsponton ) akkor szerintem egy 3000 simán kijönne, én már leszarom az iRatinget, mivel úgy is A-ban megyek eddig ugye ESS ezután meg IMSA lesz, ott nincs több split, általában amikor én megyek van 1 szerver, szóval nekem az SR fontosabb.
Forma autós futamokon működik a hátulról indulsz, csak az első 2 körben kihullik a mezőny 30%-a, ezután meg ha van tempód a botokat lenyomod és mindjárt plusz iR-ben leszel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest