Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
camaro79 #1567 üzenetére
Pedig még rendes is volt mert megállt, hátha jobbról kikerülöd
Rengeteg ilyen idióta van sajnos, kimegy a fűre már rögtön jön vissza, mintha elindulna a visszaszámlálás a robbanás előtt, vagy égeti a picsáját a fű.
Reportold mert ez nem versenybaleset, hátha tanul belőle.
-
Met
nagyúr
Nem írtam, gondoltam hogy feltartottad
Felcsúszott, te pont akkor kezdtél lejönni, a spotter meg ennyire nem gyors.Megnéztem a replay-t, hang alapján valami idősebb fazonnak gondolom (mondom ezt így 47 évesen
) ilyesminek
-
Met
nagyúr
válasz
András12345 #1432 üzenetére
Annyi a "szokás" hogy ha jön mögötted egy gyorsabb autó és nem akarod elengedni (mert itt nincs kötelező elengedés, a szabályzatban benne hogy a kék zászló csak egy jelzés, nem kell elengedni) akkor tartod azt az ívet amin menni szoktál. Ha gyorsabb megelőz bárhol.
Lassabb autóval direkt feltartani nem szép dolog. -
Met
nagyúr
válasz
András12345 #1421 üzenetére
Egyszer kaptam egy ejnyebejnyét, retardoztam (WOT-ban megszoktam
).
Volt hogy reportoltam és visszírtak hogy megkapta büntetését. -
Met
nagyúr
Jól számolom hogy ha megyek három D Class-os bajnokságban 8 versenyt (teljesítve a feltételeket) akkor 12 creditet kapok? Tehát elérem a maximális 10-et.
Irkálom össze hogy a meglévő autókból, pályákból mit tudok kihozni.
-
Met
nagyúr
Ezeken a dirt versenyeken mi a trükk?
Letörik a kezem mire elkezd fordulni a kocsi ha lassabb a kanyar kombináció.
Kézifék? -
Met
nagyúr
Sziasztok!
5 év után lehet visszatérnék.
Mikor kezdődik az új szezon? -
Met
nagyúr
Szép volt.
-
Met
nagyúr
Mostanában nem megy nekem az üzemanyagozás.
Monzában a cél előtt pár méterrel fogyott ki az utolsó körben. Most Bathurst-on ki kellett állnom tankolni mert kb. két környi hiányzott, 25 percre emlékeztem, azért többet vittem és kiderül hogy 35 perc, két helyet buktam. (4-ről 6-ra)
-
Met
nagyúr
Most nekem megint meg kell vennem a Silveradot mert ami megvan ahhoz már nem lesz bajnokság?
-
Met
nagyúr
I'm writing to inform you of the outcome of the protest filed against you on 2/22/2015 12:51 PM
After reviewing all of the available information we do find that there is abusive language or extreme negativity aimed at a fellow member which is not tolerated on the iRacing service. Even if you did not start the altercation, responding with abusive language is still against the sporting code. We certainly understand how frustrating an incident and/or a disagreement with another member can be. We respectfully ask in such a situation going forward that you do not use abusive language or berate another driver while on the service. Our goal is to simply try and avoid this situation in the future. Your understanding in this matter is greatly appreciated.
For future reference, the protest has been assigned the following identification numbers:
Case #: CAS-82017-C0R4B4
Session ID #: https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?subsessionid=13102566
Sporting Code Section:2.3. - Voice & Text Chat
I apologize for the formality of this notice, but experience has shown an orderly process like this is the best way to resolve the issues that occasionally arise in the heat of competition.
(I)On behalf of iRacing, best of luck in your future races!(/I)
Ez csak valami figyelmeztetés ugye? Nem látok semmi büntetést.
Eszembe nem jutott hogy ilyenért valaki óv, a kisf@szopó francia köcsög -
Met
nagyúr
Na, megjött a válasz a protestre amit beadtam After reviewing the replay, we understand your frustration, but we do not feel either driver caused the accident intentionally or with malice.
Persze mert az tök természetes hogy a falra merőlegesen állt autóval kitolatunk a pálya közepére.-Mike- Nagyon óvatosan kell oválozni, főleg Daytonán, a draft miatt mindenki azt hiszi hogy kurva gyors és már furakszanak. Én kedden indultam a 13. helyről, 18-an voltunk és a 3.-ra sikerült a végére feljönnöm.
Két incidens ponttal -0.04 -
Met
nagyúr
Verseny közben csak egy gg retard volt, privátban megy Tell me idiot, why not wait till all cars go on?
Ez csúnya?De mást nem csináltam, nem löktem ki senkit, nem szorítottam le vagy ilyesmi.
Azt nem lehet megtudni hogy ki volt?
Milyen büntetések vannak? Kapok róla értesítést? -
Met
nagyúr
Jól értem hogy valaki beadott egy protest-et ellenem?
I’m writing to inform you that another member has filed a protest against you for what they believe was a violation of the iRacing.com sporting code. I want to stress that this is merely a notification that a protest has been filed, and that no decision has been made on the merit of the protest. Let me also assure you that, in the vast majority of cases, the issues surrounding protests are addressed by a combination of communication, coaching and other suggestions to one or both parties involved.
No further action is required by you at this time. However, if we need additional information, we will be in contact to arrange a convenient time to review the incident with you. For future reference, the protest has been assigned the following identification numbers:
Case #: CAS-82017-C0R4B4
Session Info: https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?subsessionid=13102566
I apologize for the formality of this notice, but experience has shown an orderly process like this is the best way to resolve the issues that occasionally arise in the heat of competition.
I’ll be in contact as the process moves forward. In the meantime, good racing!
Azon a versenyen én is beadtam az egyik ellen mert keresztbe állt a pályán és lazán kitolatott elém és még másik 3 autó elé.
-
Met
nagyúr
Na, most melyikőtök kicsoda?
-
Met
nagyúr
Inzultálással szoktak foglalkozni?
Tegnap Chicago-ban, első incidens: belső íven előztem és kisodródtam jobbra, a csávónak be kellett lassítania, nullás kocc volt, falat nem fogott. Második incidens: ő előzött belülről, ő tartotta az ideális (!) ívet jobbra, én meg balra húzódtam amerre ment a pálya, megint nullás kocc.
Ezután sárgát intettek és az alatt folyamatosan lökdösött, átmentem a másik oldalra jött utánam, leintették a kockás zászlót és még 3 körön keresztül követett.-Mike- de ennyire? Se vacsi, vagy egy ital, rögtön a lényeget akarja?
-
Met
nagyúr
Ugye jól rémlik hogy nem lehet sponzor logok közül nvidia-t választani?
Nincs már fent a trading paint és sok olyan festést látok amik szerintem nem a beépített festőműhelyben készült. -
-
Met
nagyúr
Én tegnap mentem első versenyen 6. hely +0,16, második verseny 3. hely -0,17.
-
Met
nagyúr
Azt mondja meg nekem valaki hogy miért van az hogy álló helyzet a kormány jobbra balra rángat, illetve mivel lehet kikapcsolni?
De ha egyenesen megyek egy idő után elkezd rángatni kicsit, ha elengedném a kormányt akkor össze vissza rángatna mint álló helyzetben. -
Met
nagyúr
1:03 - 04 megy, de hát valakinek utolsónak is kell lenni
Auto clutch kell mert pillangóm van csak, többi segítséget nem tudom, tudatosan nem kapcsoltam be semmit -
Met
nagyúr
Ide is.
Spec Racer, Okayama short, első helyReplay ha esetleg valakinek van kedve megnézni
-
Met
nagyúr
Tegnap hosszú kihagyás után mentem két versenyt, első pontiac lime rock-on 6-ról indultam 6-on fejeztem be, második mazda watkins-on 9-ről indultam 6-on fejeztem be, itt meglett volna az 5. is csak az utolsó kanyarban megelőzött belső íven egy szemét
.
Időmérőt nem mentem.
Mindkettőn plusszos voltam, az elsőn egy köcsög mustangos nem bírta kivárni hogy elengedjem és inkább hátulról meglökött (ahogy nézegettem a chat-et, másokat is), az ilyeneket nem értem, nyilvánvalóan gyorsabb, láthatóan nem akarom feltartani de azért erőszakoskodik. -
Met
nagyúr
Nincs valakinek jó Ruf RT12R C Spec setupja Daytona road night-ra?
Egyet találtam fórumon de szerintem az nem éjjelre készült, csúszkál mint az állat. Biast hátratoltam állítottam a szárnyon is valamivel jobb lett de végigszenvedtem vele 70 percet -
Met
nagyúr
Úgy általában mindenholról van szó de leginkább az oválnál jön ki hogy mennyire faszok az emberek.
Roadon kanyarban kicsúszik, elfékezi magát stb. ott elég sok felé tudsz kerülni de oválon ha kívül vagy és a belső kisodródik akkor felken a falra, ha belül vagy és bepörög eléd iszonyat nehéz kikerülni.De két hete volt Charlotte Silveradóval, fixed és custom setuppal, mentem két custom settes versenyt és nem volt sárga, de baleset sem, míg a fixeden 2 kör zöld 5 kör sárga.
-
Met
nagyúr
Most a héten nincs pályám amin tudnék menni B class versenyeket, szerintetek, próbálkozzak C vagy D-ben sr-t gyűjteni vagy nem érdemes?
-
Met
nagyúr
Ahogy nézem itt is számít a skill.
Silverado, Charlotte.
Tegnap, custom setup
14 induló, 1 sárga (én) 3 zöld, többi kék.
Nem volt sárga, nem volt incidensem.
+0.19Ma, fixed setup
17 induló, 2 sárga, 10 zöld, 5 kék
11 sárga kör, 4 incidens pont (egy falról lepattanó nekem pattant)
+0.01 -
Met
nagyúr
Akkor ennek mi értelme?
Bemegyek a pitbe, kijövök aztán megint bemegyek cseréltetni?
A Nascar2003-ban (ami ennek a játéknak is az elődje) a %-ok helyett volt egy csík ami besárgult majd pirosodott a gumi kopástól függően, ezért várnám hogy real-be mutassa a kopást, nem azért mert a valóságban mi van. -
Met
nagyúr
A gumikopást hogy jelzi ki?
Mert kimentem tankolni, direkt néztem a gumit 100%, kijövök a pitből és 70-80%-osak a gumik. -
Met
nagyúr
Amúgy tényleg, felvezető körben számít ha melegítem a gumit?
Már reflexből csinálom -
Met
nagyúr
Igen de amikor kanyar előtt jönnek belém hátulról mert nem fékez akkor amikor én (vagy előbb) akkor nem szólnak neki hogy talán figyelembe kellene venni az előtte haladó féktávját, így meg honnan tanulja meg a paraszt hogy legközelebb ne legyen ilyen?
Elintézik annyival hogy megesik az ilyen.. mondja az eseremnek... -
Met
nagyúr
Nagyon jó.
Watkins, GT3, 29-ből 21-ről indultam 12-n végeztem, 21-en fejezték be a versenyt.
Két koccom és egy megpörgésem volt (8-at számolt csak), iRating +18 SR -0.07
Pedig már örültem magamnak hogy sikerült befejezni egy verseny nagyobb incidens nélkül -
Met
nagyúr
Mire jár több SR, ha a classomban versenyzek vagy egyel lejjebb?
Tételezzük fel hogy ugyan olyan teljesítményt nyújtok. -
Met
nagyúr
Baj van, valamiért lassú vagyok
Rajt után, előttem a sor, a draft működik mert hallani a motoron hogy pörög mint állat, de az előttem lévők szépen lehagynak, mögöttem jön 2 kocsi, kanyarban külső ívről leelőznek és azok is otthagynak.
Nem tudom mi van, padlógázzal megyek, a zöld oszlop maxon van (zöld oszlop felette egy fekete vonal és egy zöld vonal), annyit vettem most észre hogy a fék egy nagyon picit fog, egy fél mm-es piros vonal látszik csak.Fixed versenynél be kell tölteni a setup file-t? Mert lehet most elfelejtettem de amikor egyedül mentem akkor annyi volt a végsebesség mint TT-n szokott lenni.
-
Met
nagyúr
Daytona, Silverado még mindig.
Az első körben (gyakorlatilag a célvonal után) az egyik idióta ráfut az előtte lévőre, az ide oda csapódik, 3-4 autó összetörik, persze én is nekimegyek az egyiknek...
Végsebesség 152mph, -0.02.
Még jó hogy azért fizetek hogy versenyezhessek és nem azért hogy ne legyen balesetem és még élvezzem is -
Met
nagyúr
7 éve szűnt meg a bajnokság, ki is dobáltam azóta minden cuccot, képem sincs.
Viszont lehet nem fog menni, a Riley-t írtad hogy kell rá festés, megnéztem olyan rohad bonyolultan van szétdobálva a template hogy nem tudom egyes részek mihez tartoznak. A Nascar2013-hoz volt egy 3D View-er nevű program, behívtad a modellt, rádobtad a tga file-t és meg tudtad néz az autón a festést, tudtad forgatni, nagyítani. A Stock car-ok egyszerűbb felépítésűek de annál is szívtam mire az összes csík illeszkedett.
Ehhez nincs ilyen már kerestem, mivel nincs meg nekem az autó (és egyik sem amit írtál) csak úgy menne hogy rajzolok valamit, azt átküldöm, Te felrakod, megnézed mi nem jó és jelzed nekem.
Nem értem miért kell ezt így megbonyolítaniuk -
Met
nagyúr
tikshow, csinálod vagy csináljam?
-
Met
nagyúr
Van valami trükk amivel az SR-t lehet növelni?
Tegnap mentem egy versenyt +0.09 és mentem egy TT-t.
Ma első verseny -0.03, warmaup alatt 3 fal és versenyen nekem jöttek egyszer.
Kezd rohadtul idegesíteni hogy oválból nem tudok a D-ből feljebb jutni -
Met
nagyúr
A warmup alatt történt események, (crash, falazás stb) beleszámítanak a verseny végi értékelésbe?
Mai történések:
- South Boston +0.09
warmup: 0
verseny: 0
Start 8, End 5- USA International -0.11
warmup: kis koccok
verseny: egy kocc, 1 falazás, 1 pördülés
Start 12, End 9- South Boston -0.14
warmup: koccanások, pördülés
verseny: egy kocc
Start 14, End 7Az USA-t még megértem ott viszonylag sokat rontottam versenyen de az utolsó?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged