- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Tudtommal senki nem kap semmire büntetést csak egy ctrl+v sablon dumát figyelmeztetésről, hogy vigyázz a másikra, legyél sportszerű, fontos a közösség…stb.
Cáfoljatok meg ha ti tudtok büntetésről.Ha pedig jól tudom és úgy is csak figyelmeztetés jár, akkor teljesen fesleges videók vágásával, levél megfogalmazással idődet rabolni.
-
aktív tag
Nyugodtan reportold hivatalos úton, ha nem érzed okénak a szituációt, semmivel sem jár egy form kitöltésén illetve némi időn túl, és a végszót úgyis az iRacing csapatának kell kimondania.
A reporthoz szükség lesz az iRacing saját(!) recordingjára, azt azelőtt kellett lementened, mielőtt kiléptél, ez megvan? A report pontos kimenetét nem fogod megtudni, azon túl, hogy elfogadták vagy elutasították. -
adrian360
őstag
ez a hét ? nekem eddig a szezonból kb az első két hét volt normális azóta szinte csak szívok. formula licenszen én is dobtam az A-t és most B 1.9-en vagyok, van még mit visszaszedni.
mentem két ff1600 rookie futatmot két pole két győzelem, önbizalom növelőnek jó volt, oké csak rookie sprint, de azt is le kellett hozni hiba nélkül, és kis win is win -
drsanya
aktív tag
Hasonlóképp jártam el, mikor P2-ből visszaléptem GT3-ba, mert hiányzott. Azonnal -400 SR is 4.99-ről 2.3-ra. Ott azért elgondolkodtam, de nem adtam fel, így mostmár annyira bénák között megyek, hogy csurran cseppen visszafelé. De legalább az IMSA itt tele van hülyékkel. Viszont nagyon jót farmoltam P3-ban a héten, az nagyon ment, pedig szinte sose megyek vele.
Én max két nap voltam ilyen elkeseredett, de mindig győzött vagy egy új pálya, vagy ha néztem valami összefoglalót, mindig viszketett a tenyerem. Szóval ne add fel
-
András12345
aktív tag
Nekem van! (és eladó is)
Szerintem a legjobb loadcelles pedál ami nem hidraulikus, vagy aktív pedál. Ezt elég sok videos bemutató is alátámasztja.Volt egy pár loadcelles pedálom már, (fanatec v3, DC3, Bj Steel F1, és a jelenlegi második VRS szettem)
Az elsőt eladtam, gondoltam nincs szükség ennyire drága pedálra, de rögtön hiányozott, hozzájutottam a mostanihoz, majd úgy alakult hogy egyéb okokból el kell adnom ezt is -
aktív tag
Bump draftot és door-banget más is írta már, viszont ezt én is tudom cáfolni. Nem hímes tojás MX-5-tel kigyorsításon csúszóra vett lökhárítóra pár km/h különbségnél simán adta a 4x-et.
A fent említett dolgok oválon, kivéve super speedwayeken, ha jól tudom meg is engedettek, nem tudom erre pl. figyel-e az SR system. De a netcode is bezavarhat, igen.
Akarok majd menni RX-et is, ha ott is ilyen érzékeny a rendszer, akkor az inverz SR farmolás lesz. Annak azért lételeme a test-test elleni csata.
-
VincentVG
senior tag
ha penz, hely nem szamitana, - es nem VR - en most ezzel mennek triple setup-ban:
GIGABYTE AORUS FO48U
ugy latom boosted media 3x65os configja mindenkinek etalon- os is emliti , viszont az teljesen valid komment h 48ban a 4k szuperebb elesseg... foleg ennyire kozelrol.
(ja es 3x display port + gsync)
-
Amantius
senior tag
Most ez rajtad nem segít, csak említem, hogy én azért használok ASUS kártyákat, mert 5 kimenet van rajtuk.
Egyszer még a TV-hez, lejátszókhoz próbáltam egy ilyet : [link] . Na ez nem jött be, csíkos volt a kép, elengedtem a dolgot. Nem kizárt, hogy egy drágább holmi jobb (vagy nem), de én nem mertem kísérletezni. -
VincentVG
senior tag
nalam ugy ment, h nv surround - on a 3x27 triple monitor, es ra volt meg 4.-nek kotve egy OLED. a jo oreg 1080ti-vel. siman windows display menuben allitgattam ide -oda, ( 3 monitor: SIM, minden masra: TV ). ugy megjegyezte a surround-ot. mondjuk siman lehet h nem ezt kerdezted, de azert leirtam
(3x1440p-ben az esetek túlnyomó többségében a CPU és a GPU is pihen (~20%/60-70%), úgyhogy egy másodpercig nem aggódom, hogy a gép bírná-e. - jo-jo nekem mar 1080ti re is anno mindenki azt irta h fullHD -re overkill, +++ 5760x1080ban is jo az iracing, de az elso kartyam amivel meg vagyok elegedve az a 4090
-
VincentVG
senior tag
jopar eve en is probalkoztam TV-setuppal, 3x50" kornyeken volt, de meg fullHD-s idokben es az elegge szetesett. ( felbontas ugyileg - ugyhogy visszavittem es 3x27 monitor lett a vege), de mondjuk igy 4k mar biztos eleg jo lenne.
nezegettem pont nemreg videokat, foleg az erdekelt h triple-ben tudja e a g-syncet mondjuk 3 C-szerias LG oled-del.
amit viszont tobben emlitettek h eleg sok problema lehet a kevert portok miatt ( HDMI/DP) es pl a Boosted Media-s srac is sokat sziv random glitchekkel. ( ot biztos ismered, brutal jo setup-al nyomja)
de persze ne hagyd hogy lebeszeljelek, mert nagyon kivancsi vagyok h ossze lehet e hozni, es mit tud egy 3x4k / 4090el iracingben . szval hajra!
-
VincentVG
senior tag
nekem is 4090, amit csak tudtam maxra huztam ( quest3 felbontas 150%) + meg az iracing oculus .ini fileban is feltoltam 125%ra a display res.-t, ez a max ahol nem stutterezodik szet az egesz es stabilan tart 90fps-t ( de meg biztos lehet kicsit configolgatni, de mar nem volt turelmem). sajnos ez az usb kabel atvitel ennyit tud, van pixelesedes/tomorites a tavolban igy is, de az autobelsok nagyon meggyozok. - belepo VR-nak nem bantam meg, es ha ugy alakul nem lesz nehez eladni.
pRoject: ott az a szep amikor 10+ masodperccel kenyelmesen vezetsz es a lekorozesnel loknek ki
-
VincentVG
senior tag
en kb fel eve eladtam a 3x27" / 144hz szettemet, es mar csak VR al akartam visszaterni.
most vettem 2 hete egy meta Q3-at. kabellel nem kell aggodnod az akksi miatt, szepen 100%on marad nekem is.
ar / tudasban nagyon jo a cucc, az mas kerdes h nem beszelnek le senkit sem 3 monitorrol vs VR ugyben, mert van amiben sztem az a jobb valasztas meg mindig.mondjuk nekem marad a VR, csak majd lepkednek egyre feljebb.
(nagyobb felbontas, megtobb fps,csak a szokasos.)
-
pRoject22
őstag
Azt elfogadom ,hogy néha kiütnek, de 10/8 ez történik, a covid óta olyan szinten felhígult a mezőny, hogy már az sem nagyon működik ,hogy hátulról indulok, alig tudom a versenyeket befejezni az ilyen egomán barmok miatt akik nem tudják kezelni ha valaki mgelőzi őket egy versenyzős programban.
Megy a report, jön az email aztán az ember másnap ugyanott folytatja
-
pRoject22
őstag
Az utóbbi szezonban Spa-ban a Super Formulával buktam A4.99-ből majdnem B-be, még úgy is széttörtek ,hogy a boxból rajtoltam, bedob topsplitbe és az élről kiesett emberek jönnek észnélkül elborult aggyal, azt hiszem 7-8 versenyt mentem egymás után és egyet sem tudtam befejezni, aztán el is engedtem, ezeken a népszerű pályákon mindenki Alonsonak hiszi magát
-
András12345
aktív tag
Lehet hogy ma este 8-kor, vagy szombat délután megpróbálom az Open-t, bár tartok tőle, nem szeretem a superspeedwayeket, mert kivédhetetlen hogy épp szarrá törnek-e vagy sem...
Mentem egy Nextgen 70 köröset tegnapelőtt, x20 volt a vége, abből kétszer elmentem kiforgott autó mellett, és a semmire adott x4-eket, a másik három alkalommal meg összetörtek.
Tegnap egy Xfinity 60 körös verseny volt x8, kétszer törtek össze, abból egy 30 sec javítás volt csak, viszont a másik meatball is volt, mert minek lassítani, ha előtted már négy autó van összeakadva már másodpercek óta, keresztbe-kasul, így telibevert egy barom, és kiszakadt a jobb első kerék...Jól láttam hogy a 200 körre összesen x25 a max incidenspont, és utána DSQ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest