- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
(Darkwood) #774 üzenetére
Nem biztos, hogy jól mondom, de szerintem az iTunes-ból tölti le amikor szinkronizálod...
Edit: Nem néztem hogy már válaszoltak rá xD Na mind1
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzsi
csendes tag
Ha te alapnak a 8GB-osra gondolsz akkor 60k-70k környékén. Olyan játékokat lehet mint pl felülnézetes GTA, meg hát, olyasmi játékok mint amilyenek mobilra szoktak lenni. És igen, azokat a játékokat is fel lehet tenni mint az iPhone-ra. A feltörés meg bazott könnyü, van hozzá program és csak 1 kattintás.
-
dzsordzsi
csendes tag
hát amiket alapból tud az a zene, videólejátszás, képnézegetés, naptár, neveket lehet telefonszámmal e-mail címmel tárolni, van világóra, számológép illetve egy web böngésző, amit akkor tudsz használni ha van elérhető WiFi kapcsolat. pl ha van a városba pláza vagy ilyesmi. van még külön youtube csatorna, amin tökjól lehet videókat nézegetni mert jó nagy a kijelzője
aztán rengeteg extrát lehet feltenni rá, ha jailbreakelni van. gondolok itt játékokra, kiegészítőprogramokra, meg lehet feltenni rá playstation 1-es játékokat, a youtubeon találsz erre videókat. témát is tudsz magadnak csinálni, ahhoz is programot kell leszedned. rá tudod rakni az iPhone-os programokat szintén van videó youtubeon hozzá. naggyából ennyi, de még ennél is több dolgot rárakhatsz
szerintem megérte megvenni, nagyon sok hasznát vettem már 1 hét alatt.
(például dolgozat puskát rátenni, stb.
)
-
dani0904
tag
sziasztok ma lett ipod touch 32gb-om 1.1.4-es szoftverrel és látom h nincs rajta magyar nyelv. van rá lehetőség h legyen? vagy van egyáltalán?
-
tothm
őstag
Sziasztok! Lehetséges, hogy beruházok egy touchra, ezért lenne 1-2 kérdésem! Mennyiért éri meg használtam egy alap verzió? Ezzel pontosan mit is lehet csinálni? Progik vannak rá és ha igen milyenek? Köszi a helpet! Máté
-
(Darkwood)
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #793 üzenetére
Köszi!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
(Darkwood) #774 üzenetére
az itunes műve
-
(Darkwood)
őstag
#774 Esetleg valaki?
-
dzsordzsi
csendes tag
Szerintetek hogy jobb jailbreakelni az ipod touchot?
ZiPhone-nal vagy simán az iPodon a www.jailbreakme.com oldalról?
Mert én ZiPhone-nal csináltam, és mikor másodjára elinditottam, lefagyott+a Windows nem ismerte fel az usb-t. (Persze kikapcsoltam és újraindítottam, utánna jó volt.)dzsordzsii
-
Farcsy
tag
hali srácok...
most szembesültem vele hogy iphone-t nem lehet kapni apple boltban mert az AT&T úgymond megvásárolta szal csak ott lehet kapni(mármint USA-ban)...szal annyi kérdésem lenne hogy az AT&T-nél van olyanra lehetőség hogy úgy veszi meg nekem a mamám az iphont hogy nem előfizetésesen?...vagy legalábbis úgy hogy ne kelljen semmi szerződés hozzá hanem csak készülék és akk azt elküldi nekem?...meg itt MO-n mennyi egy 8GB-s iphone?...és ha van új azt merre lehet kapni?
ha vki tud vmit akkor légyszi válaszoljon ezekre a kérdéseimre... -
dzsordzsi
csendes tag
ha ez a kodek fel van rakva akkor a program mikor konvertálod megkérdezi hogy akarod e alkalmazni ezt a kodeket erre a filmre jelöld be hogy mindegyikre és már indithatod is. elvileg így kell lennie mert én is winavit használok.amugy a feliratot simán rakjam a film mellé vagy hogy csináljam? :S
-
ben89
csendes tag
aki a winavi ipod conv.használja annak nincs olyan problémája h a feliratos filmeknek néha mutat feliratot ipodon néha meg nem?!?!tehát megy a film van felirat aztán nincs egy jó ideig de aztán visszajön és így ingázik folyamatosan!vmi megoldás?vagy más convertáló?
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #782 üzenetére
Wildeyes-t használok dokumentumkukkoláshoz, safarin keresztül nyitja meg a dolgokat, csak 1-2 bugja van.. Pl ha egy html-oldalt szeretnék offline böngészni, képek nem lesznek, mert csak az adott file-t másolja fel vmi webszerverre, és nyitja meg safarin.
Más.
Ugyanígy, wildeyessel nézné kegy doc-filet, viszont egy csomó képet nem jelenít meg valamiért a safari. Van amit igen, de sokat nem.
Valakinek hasonló problémája volt már? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Vajon mennyit kell még várni a hivatalos programokra?
Egy acrobat readerért (természetesen ha megfelelő funkciókkal bír) még fizetni is hajlandó lennék -
efegyke
tag
Ha megjön a Touchom nekem is az lesz az első dolgom hogy veszek valami tokot hozzá,csak attól félek hogy elrontja az imidzsét
Ilyet néztem ki:
Ha nem tetszik ez akkor szerintetek egy kijelzővédő fólia feltapad a hátuljára úgy hogy nem jön le mert akkor az is védi nem?
-
e-zoli
tag
és még egy jó tanács, aki ebben gondolkozik, bár ezt itt is olvastam korábban
azonnal vegyél valami tokot a hátára!
ha zavar amennyiben valami pár naposan, erősen használtnak tűnikaz enyém 2 azaz kettő napos, csak ingzsebben volt és már karcos a hátulja
szeretek vigyázni a dolgaimra, de ezt benéztemvalószínű a gomb vagy a füles karcolta össze
mert szöget, kavicsot nem hordok magamnál[ Szerkesztve ]
-
spiruuu
csendes tag
sziasztok, nekem van egy 32 GB-os ipod touch-om, ami meg teljesen uj, nem hasznaltam, es szivesen eladnam. ha erdekel valakit irjon a spiru@vipmail.hu emailre.
-
ben89
csendes tag
arra van megoldás h az Ipodon lévő zenék ilyen biztonsági mentés szerűen lementsem?mert én nem az itunes library-ból töltöm a zenéket hanem csak behúzom és attól félek meg már megis történt h törlődött az összes számom mert vmit rosszat nyomtam!szóval erre van vmi itunes lehetőség?
-
e-zoli
tag
kicsit olvasgattam [link]
úgy tűnik az alapzaj nem csak nekem okozott meglepetéstkicsit zavar, hogy ilyen szintű/árú terméknél ez előfordul, és mindenki csendben benyeli
vagy ti nem halljátok?Sennheiser CX300-al -mivel sokkal érzékenyebb mint a gyári- a zaj is zavaróbb
a jó öreg IAudio U3-am zenében nem hasonlítható a Touch-hoz, ég és föld
nem mondom, hogy a Touch rossz, de én többet vártam hangzásban egy ilyen kaliberű terméktőlminden másban elégedett vagyok az Ipod-dal, szóval marad
méret, kezelhetőseg, Safari, kijelző azért visszabillenti a mérleget[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
Hogy van az, hogy egyes albumokhoz rak be képet? Pedig abszolút nincs benne kép és mégis valahogy talál!
-
e-zoli
tag
én is klubb tag lettem egy 16 Gb vel
szép, jó, gyors és már jailbreak-es is
DE
a sztereo kimenete szépen sistereg
nem hangosan, de én hallom
és nem csak a gyári fülesselmásnak is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
P@trick
tag
Egy másik Patrik's iPod Touch:
Kell valakinek?[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Remélem valakinek bejön
[ Szerkesztve ]
-
Brainwashed2
tag
Engedjétek meg h kifejezzem véleményemet az érintőpados mp4esekről (és most az apple ellenességemet félretéve). Hülyeség. Remélem nem vagyok egyedül ebben a gonosz világban.
Amúgy tudom,h ez senkit nem érdekel, de most ilyen beírogatós hangulatom van.
-
speedbump
tag
válasz
cintula187 #766 üzenetére
A nagy tobbsege szar. Kulfodon vagyok probaltam nezegetni mindenfele online boltokban es semmit sem lattam ami 3 csillagnal tobb lett volna. Az osszesnel volt olyan komment, hogy neha recseg, nehez befogni stb. Meg annal is ami 100 dollarba fajna. Ha van jack bemenet a radion akkor hasznalj mazdagot. Amugy majdnem minden kocsihoz lehet kapni adaptert kb 40 dollaros aron. Igaz, hogy a szamokat csak az ipodon tudod valtani, de ez a radiosnal is igy van, viszont a mazdagon jobban jon a hang.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Senkinek tapasztalata ipodokhoz kocsiba FM adóval kapcsolatban?
-
dzsordzsi
csendes tag
az installerhez is kell wifi kapcsolat nem?
-
Zirowe
nagyúr
Tegnap óta az itunes iphone-ként érzékeli az ipodom,mitől lehet ez,illetve lehet-e ebból vmi bajom a működést illetően?
-
Mr. Teddy
őstag
Tudom nem itt illik reklámozni, de akinek volna egy fölösleges usb-s ipod kábele azt megvenném, ha eladó!
Üdv -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ipodokhoz FM adóval kapcsolatban?
-
ben89
csendes tag
sziasztok!nekem egy olyan kérdésem lenne h h lehet filmhez feliratot varázsolni?mert én videora ipod convertert használok de abba még nem találtam erre utaló lehetőségeket?vki tudna vmit tanácsolni?köszönöm
-
1010
őstag
cucusoft
video konverterrelvagy bármien mp4 konvertálóval áteszed mp4 be
majd itunes on keresztül feltöltödgps progit nme nagyon tudok
ha vársz még a nyárig akkor fog kijönni hozzá
egy wifi-s gps progival eggyütvagy jailbrek el felteszed a google maps ot
ami kb itt annyit mér minhta egy budapest térképet vinnél a zsebedbena jó útvonal tervező van benne
[ Szerkesztve ]
-
th.roli
csendes tag
sziasztok légyszi segisetek,hogyan tudok videót rakni a tpouchomra mert vmiért nemengedi és hol tudokk hozzájutni gps programhoz touchra??
-
1010
őstag
ha érdekel valakit
eladó a touchom -
helloszofi
csendes tag
nem feltétlenül, csak akkor, ha nincs a közeledben...
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
(Darkwood) #746 üzenetére
de akkor router mindenképpen kell?
valakinek jailbreakelve van a picike?
ha igen, mivel lesz jobb?
-
helloszofi
csendes tag
am sniccerel én is próbáltam, és azzal semmi...
a wifi nekem saját hálózaton nem működött még akkor sem, amikor bekapcsoltam, de elmentem az egyik áruházban, ahol nagy hálózat van(pl.: t-mobil), és először bármit is ott sikerült behozni rajta, utána meg már otthon is ment... -
dzsordzsi
csendes tag
szerintem te nem vigyázol rá, mer teszteltem a karcolást és ha kulcsal csináltam akkorse lett rajta karcolás.
viszont azt még mindig nem tudom hogyan működik a wifivalaki megmondaná?
és azt énse tudom hogy hogylehet rka is meg ufó is XDD
ha vvalakinek kell touch 8GB 55 ezerért szóljön, Pesten, vagy Debrecenben átvehető -
helloszofi
csendes tag
hello!
valakinek már karcolódott meg ai iPodja? mert nekem igen... és arra lennék kiváncsi, hogy én nem vigyázok rá ennyire, vagy annyira nem is erős a képernyője? -
speedbump
tag
válasz
(Darkwood) #739 üzenetére
Orulet
-
dzsordzsi
csendes tag
sziasztok
nekem 45k-ért hozzák a 8GB-s touchot.
azt szeretném kérdezni, hogy minden videót ill. zenét csak iTunessal lehet rátenni?
meg még azt, hogy ez a WiFi hogy működik? a saját modememet meg tudom vhogy osztani? -
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #735 üzenetére
Megoldódott a problémám!
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy ipod touch -ok tudnak e (akár jailbreak nélkül) az alábbi eszközökkel vagy hasonlókkal adatot fogadni-küldeni pc-vel.
http://ipon.hu/?product_id=15499
http://ipon.hu/?product_id=20521
Köszi
-
(Darkwood)
őstag
Bocs, de új vagyok ebben a "touch dolgokban" ezért láma kérédek következnek!
1; 1.1.4-es frissítés volt a touch-on és rámentem erre a Sync hülyeségre és azóta nincs semmi frissítés a masinán. törölte volna?
2; Nincs külön meghajtója a total commanderben?
3; Hogy a francba kell Itunes-ban rárakni a zenét a touch-ra? Most már borzasztóan felmérgel!
Köszönöm a válaszokat és tényleg bocs a tudatlanságomért! -
Mr. Teddy
őstag
Hát azzal ne nagyon, mert nem fognak tudni mit hozzászólni.
Inkább kutakodj a neten, google, stb... Elméletbe lehet torrent oldalakon találni unlockert, de ki tudja melyik jó, melyik nem. Lehet a következő verziófrissítéskor meg visszaáll az ipod.
Ja és rákérdezhetsz olyan gsm boltoknál ahol lehet így kapni iphone-t.Ja és mindenkitől kérdezném, illegális szerintetek függetlenített iphonet árulni? Pár gsm bolt holnapján láttam azért...
-
Farcsy
tag
hali!...lenne egy olyan kérdésem hogy az iphone-t tudom itt is hibátlanul használni?...beleteszem a vodafone-os sim-em és jó is lesz?(használatra kész?)...
-
Mr. Teddy
őstag
Helló!
Tudom nem pont Ipod Touch témához illik a kérdésem, de ez a topik jobban pörög.
Szóval, Ipod utángyártott kábelekkel van valakinek tapasztalata?
Illetve volna valakinek eladó USB-s ipod kábele?
Köszi szépen, utóbbi kérdésemre privivel válaszoljatok. -
C^^
őstag
Hali!
Akik fimnézésre is használják, azoktól kérdezném, hogy filmezésnél kb mennyit bír az akku?
Akik pedig régebb óta használják, azoktól kérdezném, hogy nem vettek e olyat észre, hogy fárad az akku, és hogy mióta használják, milyen gyakran? -
kovis
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #711 üzenetére
Szerintem a tied max most lehetett 1/2 éves ..fél éves.. mert szeptemberben mutatták be.
-
Jhonny06
veterán
válasz
(Darkwood) #704 üzenetére
Mindenki itt mutogatja, meg minden, de hogy honnan lehet letölteni, azt senki sem tudja.
-
-
efegyke
tag
Egy olyat érdeznék,hogy az átmenetileg letöltött tartalmakat(youtube videók előzmények stb...) kitörli magától a touch vagy manuálisan kell mint itt a firefoxban pl hogy gyorsítótár,böngészési előzmények törlése?
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
én elhiszem, nem úgy értettem ahogy gondolod, de amúgy egyátalán nem használom jutubon kívül videózásra
-
1010
őstag
válasz
mp4et is tud ami nem = a h264el
nezd meg az apple.com on !a ying és yang miatt kell a hátuljának ienek lennie
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sztem pont a videóban van egy kicsit elmaradva (ebbe lehet cask belekötni az egész kütyüben jogosan, a fránya .h264 et tudja még csak)
másban viszont akármien pmp-t elver szerintem.a karcvédett kijelző is milyen egyszerű dolog, mégis csak az apple eszébe jutott... És attól még, hogy egy két karcnak sikerül betalálnia, szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy karcálló. Nekem már majdnem 1 éves a touchom, de ha szépen megtörölgetem a kijelzőt, akkor 1-2 nagyon pici hajszálnál is vékonyabb kis pontocskánál nicns több sérülés, és én zsebben hordom semmiféle tok nélkül. Viszont a hátulja az valami szörnyű
-
cintula187
addikt
Igaz. Amazonon néztem és ott 300 alatt van.
Apple iPod touch 8 GB with Software Upgrade: 284.99USD
Apple iPod touch 8 GB without Software Updates 299USD ----ez azért érdekes
Azt tudja valaki hogy van e a piacon USB-s wifi adovevö PC hez amin még tudnak kommunikálni az ipod touch?
Plusz régóta akarok venni fm vevőt kocsiba, evvel kapcsolatban van tapasztalata valakinek? Melyik éri meg melyiknek annyira rossz a minősége, hogy messzire kerüljem el?
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz
cintula187 #705 üzenetére
rendelt ebayen akkor biztos 300$ de lehet hogy csak 260$
pedig vadi új
nem lopott
meg semmi ien -
1010
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #703 üzenetére
hát ha a videó lejátszást nézzük és a wifit akkor igen
és ne feletkezzünk meg a tényleg karcvédett kijelzőről -
(Darkwood)
őstag
[Quake3] Ha még valaki nem láttal volna!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nekem az ipodokon kívül mp3 lejátszóban nem nagyon volt lehetőségem minőségibbet halgatni, szóval ilyen téren nincs viszonyítás alapom, de vájtfülűnek tartom magam, fontos a jó minőség, és meg is követelem, és szerintem se a touch, se a video ipod hangminősége semmmi kivetnivalót nem hagy maga után, a 2.generációs fülesük viszont szarabb szerintem mint a régi. Hangerőben pedig az egyik legjobbak(leghangosabbak) az ipodok, ez köztudott, és ez okozhat gondokat. Az autóban én 3rd party fm transmitterrel használom a touchot(pont mint a videot) és a hangerő 75-80%ától már torzít mindkettő.Alatta viszont tökéletes kristálytiszta hangzás, de persze a füles nem mindegy. Én jelenleg egy in ear sennheiser fülest használok, de ezelőtt egy akg fejhallgatóval nyomultam, egyik se az "ócsó" kategóriába tartozik, viszont a minőségre semmi panasz nincs.
De a legjobb megoldás, ha van lehetőséged saját fülessel saját zenét hallgatni egy ilyen cuccon. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Jhonny06 #699 üzenetére
Meizut probáltál már?
Petya99 én azt mondom neked hogy a tárhely és a future lista döntsön nálad is. (ahogy nálam is ez döntött). Ha cserélsz nem bánod meg, csak a külső méret más, és persze a tárhely, viszont multimédiát kevesebbet tud az ipod.
Én az M6ot elöször lecseréltem, de oda adtam az ipodot barátnőmnek és visszavettem az M6ost, jobb sokkal számomra, de nekem a 4Gb hely elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...