- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1047 üzenetére
Nem kell felmenni a honlapra, iTunesen belül létrehozod az accodat! Id: az email cimed majd pass email jön elfogadod és kész is az acc! majd az iphone a telepitéseknél megkérdi a jelszavadat! ennyi
-
DroneZ^
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1065 üzenetére
aurora sztem nem nagy szám... vagy csak én nem ismerem a játékot? több fajta játékot is tartalmaz? mert jol néz ki mikor indul de ilyen kis sz4r ikoncserélgetős, mint msn-en a "drágakő" játék
sztem nagyon uncsi
az a majmos kellene nekem csak pénzbe kerül
-
Romvr
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1065 üzenetére
Aurora dolog jónak néz ki, majd ha lesz ilyenem tuti feltolom rája. Amúgy ez az AppStore dolog gondolom folyamatosan bővülni fog minden félével. Remélem a FREE része már jobb lesz mire megveszem a Táccsomat.(Eh: Kirakom a Touch-ot = Előveszem az Apple multimédiás lejátszóját
Tudom, tudom... fogjam be a számat
)
-
mcroberto
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1047 üzenetére
[ittene] huszönegynéhány hsz. volt feljebb.
-
mcroberto
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1045 üzenetére
Itt feljebb valaki írta hogy lehet accot intézni, amivel tudsz letöltni az Appstore-ból. énis megcsináltam úgy. link meg otthon
. Flash jól jött volna. na most vissza meló.
-
mcroberto
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1041 üzenetére
Leginkább az érdekelne hogy a Safariban már mennek e flash tartalmak? És hogy amíg nincs JB a 2.0 ra, addig érdemes-e felrakni.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #545 üzenetére
a summerboardot is restartoltam, és úgy se volt jó, aztán az egészet reseteltem, az se segített...
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #496 üzenetére
Akkor most vagy az ipod-od rossz (csak ez a funkcio), vagy elbaltaztal valamit. Az eselyeket nem becsulom meg.
Ha nem jelenik meg a hatterkep akkor jo esellyel valami theme be van kapcsolva. Talan az SMB prefs-ben lehet allitani, hogy mindenkeppen a theme hatterkepet jelenitse-e meg. De ehhez a summerboard-nak mar fent kell lennie.
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #490 üzenetére
Nem lenne egyszerubb hatterkepkent beallitani valamit? (wallpaper)
-
1010
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #493 üzenetére
egyik se megy old és az új se
én vidót is nézek
inkább azt -
1010
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #490 üzenetére
nem működik
1.4 sw van fenn nekem
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #484 üzenetére
WinAVI nem freeware
-
1010
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #486 üzenetére
nem freeware
-
1010
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #389 üzenetére
egyáltalán mit érdemes föltenni
mert sztem nagy részük felesleges
nincs egy listád? -
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #339 üzenetére
jol
-
bwoay
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #334 üzenetére
hogyhogy? múlkor még torzított, meg sw-es volt az EQ
-
1010
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #334 üzenetére
lehet regelni az itunes ra és vásárolni is lehet itthonról
ebayen veszel egy itunes gift card otannak kódját beírod a reedem hez
és innetől kezdve tied a pálya csak egy amcsi hotel címet adj meg vagy
az apple címétés annyi $ lesz rajta ammyi a kártya név értéke
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #307 üzenetére
Szerintem ezen te is elgondolkodhatsz.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #307 üzenetére
én sem értem, mire gondoltál
-
SkyN3t
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #291 üzenetére
EQ... tuti softwares..... pff.. mit vártál ? Hardwares lesz ? egy külön doboz a másik zsebedben rajta a tekerőkkel ?
-
ATish0
tag
válasz
Alvin_ti4200 #294 üzenetére
Nem erre gondolsz: [link] ?
A régebbi kiadása valóban hasonlított a mostani shuffle-hoz. Én ezen a néven találtam: Apple Remote & Earphones .
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #294 üzenetére
Bar a touch nincs odairva, de szerintem mukodne vele (nem tudom, de gondolom ugyanolyan a dock port), utana kell nezni. Azt honnan kellett volna megszulnom, hogy te milyenre gondolsz? Azt mondtad taviranyito, mar linkeltunk 3-at. Kiskacsodat te is megeroltetheted amugy a keresessel es megoszthatod velunk mit talaltal
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #290 üzenetére
Hat nemtom, nekem meg sosem jutott eszembe, hogy egy hozzam ero dolgot taviranyitsak
Ha csipeszelni akarsz akkor szerintem kissebbipod-ot vegyel, mert ez eleg nagydarab (csipeszeleshez). Asszem lehet valahol kapni infras taviranyitot amit a dock port-ba kell dugni, de neked az sem igazi megoldas, mert mondjuk zseben keresztul nemigen menne at.
Alternativ megoldas ha csipeszelni akarsz: http://www.amazon.co.uk/Line-Remote-Control-Video-Generations/dp/B000QB4EFK/ref=pd_sxp_grid_i_1_0
Az EQ az szoftveres, az tuti.
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #284 üzenetére
Altalaban nem teszek be linket, mert regebben kerestem ra a dologra es feltetelezem, hogy mindenki hasznalja a google-t. Pl: http://amazon.co.uk/LOGIC-MIP117-MADE-REMOTE-CONTROL/sim/B000FMSY7O/2
En meg olyannal nem talalkoztam, hogy gyari kod, meg hogy valami leszabalyozna a max. hangerot. Ha van ilyen akkor duplan gyanus, hogy 70%-nal betorzit, hiszen akkor a 70% az valami csokkentett hangero 70%-a.
A bazmeget le lehet hagyni az elejerol, de szerintem ha valaki el akar adni valamit, akkor olyat mutasson ami 100%-ban mukodokepes. Na persze magyarisztanban ez nem szokas
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #282 üzenetére
Akkor azt kellett volna neki mondani, hogy "te hulye vagy bazmeg? Ugy akarsz eladni valamit, hogy meg egy szaros kodot sem tudsz hozza????"
Taviranyito van hozza, bar inkabb ezt szoktak taviranyitokent hasznalni. De hogy otthon van-e azt nem tudom, illetve kell hozza gondolom valami bizbasz amit a dock csatlakozoba dugsz, mivel nincs rajta infra port.
Szerintem a "borzasztoan" torzit azert nem biztos hogy lefedi a valosagot. EQ-t sosem hasznaltam.
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #170 üzenetére
iTunes-ban van ra gomb. Amugy ha csak zenet hallgatsz meg videot nezel akkor tok mindegy milyen firmware van rajta, meg frissitened sem kell. Ha email-ezni akarsz, akkor vagy safari-t hasznalsz, vagy fizetsz ~20 dollart, vagy feltorod. Negyedik opcio egyenlore nincs. Bar gondolom lesz nemsokara ha kijon az SDK.
-
kareeka
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #160 üzenetére
én válaszolok saját tudásom szerint mindre, ha megengeded:
1. ha nem akarod felrakni az 5 plusz appot (stocks, notes, mail, maps, weather) akkor semmibe se kerül. ha pedig jailbreakeled (leírást az oldalamon találsz) akkor ingyér van minden.
2. igen, csak USB 2.0ról, de lehet hozzá venni konnektorátalakítót, és: gyors töltés: 1,5 óra alatt kb. 80%-ra töltődik fel; teljes töltés: kb. 3 óra alatt.
3. az ipod nem mp3ban tárolja a számokat, hanem olyanban, amit a windows nem lát, és ezeket csak itunesszal lehet felrakni. (és flash memória van benne...)
4. nekem freemail és gmail ment, de beépítve van benne gmail, yahoomail, .mac, és AOL mail, ahol nem kell mindent külön beállítani, de sztem mindennel megy.
5. nekem eddig semmi gondom nem volt vele, se itthon, se suliban (pedig ott elég gyenge a wifi / wlan).
6. a frekvenciákat nem tom, de te beállíthatsz és van benne jó sok default is.
7. a fülesei jók, tehát kívülről nem nagyon hallatszik, de elég jól szólnak és egyátalán nem torzít hangosan se (kivéve ha valami brutál EQ-t állítasz be)
8. igen, sima kell bele.
9. van. lehet rendelni
10. kikapcsolt kijelzővel állítólag 22 órát, de szerintem is megy annyit.
11. le és ekkor le is van holdolva.
12. van, és gépen csinált playlisteket is tudsz rárakni, meg a touchon is hozhatsz létre playlistet.
13. erről én nem tok, de ha ők mondják akkor úgy van.
14. az attól függ h te hol lax és milyen címet adsz meg és hogy honnan csatlakozol az iTMS-re tudtommal
15. amiket lejátszik: H.264 video, max. 1.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, alacsony komplecitású H.264 Baseline Profil AAC-LC audio-val max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; H.264 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Baseline Profil max. 3.0 AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audi .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Simple Profil AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban. remélem elég lesz. konvertálni meg kvasok progival lehet, guglizz rá az ipod video converterre. sok lesz.minden más infó ha kell akkor az oldalam áll rendelkezésedre: http://ipod-touch.ath.cx
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #160 üzenetére
Szia. Nem ertem, hogy miert ment el tole a kedved. A kerdeseid alapjan szart se tudsz rola. Problemakat meg nem irtal.
1. iTunes-bol
2. lehet tolteni mindenrol ha van atalakitod. De alapbol csak USB kabel van hozza. Nem meritettem meg nullara, de gondolom 4-5 ora alatt max-on van
3. mappakat/fileokat nem csak iTunes-al lehet tolteni, mp3-at meg nem is szoktunk. Ha a zenere vagy kivancsi akkor igen, azt iTunes-bol. USB2.0 sebesseggel masol.
4. nemtom. Gmail az megy
5. Eleg gyenge
6. na ez passz
7. mi van?
8. igen
9. penzert van
10. reklam szerint 22 oraig, szoval gondolom kb 15-18 oraig
11. igen
12. van
13. Gondolom ez a garanciatol fugg. nezz utana
14. Nem tudom, sosem hasznaltam, pedig itt elerheto.
15. egy rakattal pl WinAVI. MP4-et lejatsza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged