- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya99
csendes tag
Sziasztok,
Meizu M6-ot szeretnén lecserélni, egy Touchra. Viszont rengeteg helyen olvasom, hogy nagyon gagyi a hangminősége a touchnak. (még nem volt szerencsém Ipodot hallgatni) Ha valakinek van tapasztalata meizuval, és össze tudná hasonlítani a kettőt azt megköszönném. Egyébként egy Sennheiser HD 555-el használnám.
-
efegyke
tag
válasz
cintula187 #688 üzenetére
Hu jó tudni ezt az adókulcsot, én is most fogok intézni egy Usából való vételt/hazahozást. Akkor 325 USD-t fogok küldeni.Mást ugye nem kell belekalkulálnom, ott is ugye mindenhol ugyanannyiba kerül a touch?
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
válasz
.-Cs0SzA-. #692 üzenetére
Köszi az infot. Pár hét mulva kapom meg biztos lesz mg kérdésem
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
cintula187 #688 üzenetére
Van benne ébresztő, emlékeztető, sőt naptárbejegyzésekre is riaszt.
"kattogó" van benne, ami ilyen érdekes hangokat tud kiadni, inkább csak prüttyög, össz. asszem 5 féle prüttyenés közül lehet választani ébresztőnek, és addig nyomatja amíg ki nem nyomod. Viszont ha rá van kötbve hangszóróra, akkor azon is nyomatja, arra már esélyesebb hogy felkelsz. Nekem a naptár funkció is nagyon bejön, egyszerű, lehet heti/havi rendszerességgel ismétlődő esemény, egy esemény előtt akár többször is riaszt ha akarom... korrekt, és szép -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
cintula187 #689 üzenetére
Tudja, igen.
-
Zirowe
nagyúr
Alapból azt hiszem nem,de extended preference-el be lehet állítani.
-
cintula187
addikt
Nekem Ipod mini-m van. Láttam ipod nano tud olyat hogy "screen lock". Kódos képernyőzár. Ipod touch tudja ezt alapbol?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. MEgkértem USA-ban élő ismerősőket, hogy vegyenek nekem egy 8gb ipod touchot. Circuit city boltban meg is vették és 325USD-t fizettek a 299-es netes ár helyett. Ennyi az adó rajta. 15 usd még lejött volna ha hitelkártyával fizetnek. Érdekes......
UPDATE: megnéztem, netes rendelésnél is rászmolja a 12%-os adókulcsot.
- jol tudom hogy van rajta ébresztöfunkcio? avval hogy jelez? van külsö hangszorója?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Nekem mind a kettő van: 16gb-s touch és slim psp
De touchon a rá tervezett játékokon kívül semmi mást nem játszok,arra ott van a psp,meg különben is,az érintőkijelző miatt nagyon rossz az irányítás..Psp-n meg ott a handgrip -
baliii
senior tag
hát attol függ mire gyengébb. lehet h Mhz-ben gyorsabb a touch procija, de a psp-jé egy játékra kifejlesztett cucc, több és gyorsabb memoria, és ami a lényeg: a 2 gép "vga"-ja össze sem hasonlithato... mindez nem is baj, egyik egy médialejátszo, a másik médialejátszo és játékkonzol, ez igy van rendjén.
pl hiába a leggyorsabb pda is, még a psx/ps1-et is nehéz emulálni, még azzal is amelyikben van hardveres video gyorsito.
avgy jol szemlélteti az erőforrásokat pocket pc-s Cod és a psp-s közötti különbség! és a cod psp-n még csak nem is nevezhető szép játéknak!
egyebkent nem vitatkozni jöttem ide, csak érdekességképpen belinkeltem a video hogy lám, ilyet is lehet a kicsikével, ami igen dicséretes![ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-. #680 üzenetére
nem versenyszerü játékra gondoltam természetesen
csakugy kiprobálni...
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
de minek quake 3 neked a psp-re? olyan irányítással játszhatatlan lenne a játék szerintem, na ez kicsit erős túlzás volt, de a quake3 eléggé pörgős(főleg az E+, ami a kedvenc modom) ha quakezni akarok belövöm a notin, mert simán elfut akármilyen gépen... psp-n ha fpsezni van kedvem, akkor COD, MoHH, stb...
-
baliii
senior tag
nem tudom h már járt e itt a link, de érdekességképpen: quake3 az itouch-on! [link]
véleményem szerint lehet h irányithatatlan, de szépen fut rajta, nem értem PSP-re miért enm tudják végre megcsinálni, mert ha ez futtatja akkor egy játékra kihegyezett rendszer sokkal erösebb hardverekkel si képes rá... na mind1, csak hangosan gondolkoztam[ Szerkesztve ]
-
hp23
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #676 üzenetére
Igen erre a négy alkalmazásra gondoltam, azt hittem, hogy a legújabb szoftver már tartalmazza ezt. Arról a kis "okosságról" tudnál valamit mondani?
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nem tudom, mit értesz friss szoftver alatt, de jelenleg minden szoftver ingyen van a touchra, mivel hackelt alkalmazások. Ezeken kívül csak 4, a touchból kimaradt, de az iphone-ban benne lévő alkalmazás megvásárlásra van lehetőséget, az itunes store-ból 20 dolcsiért, viszont ezeket egy kis okossággal ingyen is felteheted.
Wifi: szerintem viszonylag jó a vétele, gyorsan talál hálózatot, és automatikusan is képes kapcsolódni a már ismert hálózatokhoz, csak dícsérni tudom. -
hp23
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Ipod touch vásárlása előtt álok, és azt szeretném megkérdezni, hogy a friss szoftverek letölthetők valahonnan ingyen. Több boltot is kérdeztem, de nem tudják megmondani, hogy melyik szoftver van benne. Amúgy milyen a készülék? Wifi mennyire használható?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #671 üzenetére
Miert, mit nem er a T-pot? Mondjuk en csak file-okat masolgattam, de szerintem eler az mindent.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #671 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, és siekrült megoldást találnom arra is, hogy hogyan férünk hozzá az kütyü tárolójához, méghozzá ahhoz, ahol a programokat, és hasonlókat tartja. Így simán lehet telepíteni bármilyen programot wifi, nélkül.
Be kell tömöríteni egy zip fájlba amit szeretnénk felmásolni a cuccra(természetesen könyvtárszerkezetestül) és a legujabb(3.0) ziphone egy gomnyomásra megcsinálja.
A tömörített file akármit tartalmazhat, több programot is(programcsomagokat is készíthetünk) de akár a teljes tartalmát lementhetjük maguknak, így egy restore pontot létrehozva az adott állapotáról.Egyetlenegy probléma van, hogy ezt a zip filet jelenlegi tudásom szerint cask unix alapú rendszer alól lehetne létrehozni.
Windows alól próbáltam, sikeresen be is ragasztottam DFU módba a kütyüt, és a kétség rám is jött, mivel sehogysem akart kilépni(ujraindulás után ismét DFU mód fogadott), de aztán siekrült megoldani, ha valakinek ilyen gondja van, tudok segíteni. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
speedbump #668 üzenetére
amit a t-pottal elérek, oda hiába tenék bármi mást...
Más
Valaki az Ants processét nézze már meg nekem legyen szives, mert már a tököm tele van a non stop hangyákkal...
Term vt appal, a PS X paranccsal lehet megnézni a futó processek listáját (asszem), és ha fut az ants, akkor az is ki lesz írva.
PLz help[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz
cintula187 #669 üzenetére
Ment PÜ
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Angol Amazonról próbáltam 8gb ipod touchto rendelni és azt irja hogy kicsiny országunkba csesznek küldeni.
Van erre megoldás?
-
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #666 üzenetére
Letezik. T-pot-ot felrakod a total commander ala es akkor elered a touch filerendszeret. Fileokat (pl pdf-et) tudsz masolni. A programok telepitese altalaban csak masolas kerdese, szoval elmeletileg telepiteni is tudsz, de mivel szinte minden az installerbol telepul siman a fileokat nehez megtalalni.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Mégvalami
Fel volt telepítve a cuccra az Ants nevű baromság, kipróbáltam,de nem használtam. a cuccot nem szoktam kikapcsolni, csak altatni. Viszont ez a sunyiság meg valahogy megcsinálta, hogy mikor bekapcsol a szerkezet, egyből jönnek a hangyák. Ezt én elfelejtettem, hetek múlva az Antsot uninstalláltam, aztán vasárnap egy restart után kiderült, hogy attól még hogy uninstalláltam, bekapcsolás után sok kis köcsög hangya masíroz a kijelzőjén a masinának..
Netelérés hiányában nem tudom ujratelepíteni, és megpróbálni kikapcsolni ezt a szuper uj fícsört, ami totál belassítja a cuccot, ezér szükségem lenne egy pár adatra, hogy a bossprefs nevű appal fel tudjam venni irányítani, és kikapcsolhassam.
nem tudom mi kellhet vajon a Start, és a Stop mezőbe, viszont ha valakinek fenntvan a cuccon az ants, a process számát vagy valamijét(ami valszeg a process mezőbe kellene) megnézhetné nekem... Megköszönném, mert így asszem ki lehetne lőni
Vagy más megoldást is szívesen hallanék a gondraMod:
Ha valaki lenne olyan kedves és segítenie, akkor ezt a Term-vt100 appal tehetné meg, futó ants mellett beírja a "ps x" parancsot, és megnézi nekem a kért adatokat[ Szerkesztve ]
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy létezik e valami hack arra, hogy az "adatkábellel" programokat telepítsünk , és fájlokat tegyünk(konkrétan pdf-et) a cuccra?
Nagyon jó lenne, mert nem tudok a koliban wifizni, az egyetem féle eduroam meg valami olyan f*sszopó titkosítást használ, hogy nem tudok rá kapcsolódni...
Én nem tudok ilyesmiről, de remélem hogy létezik -
Zirowe
nagyúr
Közben megoldódott a problémám,eléggé hóbortos ez az smb,néha mennek a témák,néha meg nem:S
Viszont hogy lehet,hogy csomó(restore elött működő)programra azt írja ki az installer,hogy package download failed?
Kiszedték a repoból a progit?De akkor miért van benne a listába(frissítve van a lista)?Vagy mi lehet a gond? -
halmajki
csendes tag
HI all!!
Egy problémám lenne: nemrég vettem egy 32 G-s Touch-ot és néhány számot nem játszik le... rendes mp3 iTunesből áthúzva meg is jelenik az számok között (Rage ~ Renegades albuma pl az egész nem megy) de ha lejátszanám semmi sem történik... nem tudjátok mi lehet a baj? Többször restoroltam, az albumot is letöröltem, újra feltettem, de semmi még mindíg nem játsza le... Valaki tud segíteni?
Előre is köszi...
-
Zirowe
nagyúr
Nem tudja valaki mitől lehet az,hogy felrakok egy témát,smb látja is,de amikor bejelölöm,hogy használja,nem történik semmi változás?Visszamegyek smb-be,és ott az van,hogy azt a témát használja éppen,amit az elöbb választottam.
Ez nem csak egy témánál van,és biztos,hogy jó,mert régebben ment.
Próbáltam letörölni és újra felrakni,de semmi változás..
Ötletek? -
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #652 üzenetére
Nalad biztos nagyobb, mert az itteni problemak nagy reszet mar honapokkal ezelott letudtam. Az agykapacitasom olyan amilyen, de az angollal azert elboldogulok, mert angol nyelvteruleten dolgozok.
"indoor availability and 10-20m accuracy in urban areas is the perfect compliment to GPS' known limitations."
Ha neked 10-20 meter es csak varosi felhasznalas eleg, akkor rajta. Majd szolj ha mar mukodik. -
speedbump
tag
válasz
Thomasdotb #658 üzenetére
Open wireless network connection properties
klikk a wireless networks tab-re
csinalj uj ad-hoc halozatot
lodd be a wireless kartya IP-jet fixre
A touch-on csatlakozz a halozathoz, ugy hogy ott is fix IP-t adsz meg.Nekem igy mukodott mar honapokkal ezelott is. DHCP-vel nem sikerult mukodesre birnom.
-
rumos14
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-. #657 üzenetére
vszleg konkrétan baromságot írtam
-
gyga
senior tag
válasz
Thomasdotb #658 üzenetére
nálam is ez van
-
Thomasdotb
csendes tag
Nekem is hasonló problémám van
Nálam Lan-on jön a net közvetlenül és az istennek sem tudom belőni hogy a noti wifijén keresztül a Touch hozzá tudjon férni.
Addig megy, hogy kapcsolat megvan a notival de időtullépés kapok amint ki akarok menni a kütyüvel a netre.Valamit a DNS-el kell gondolom variálni csak lövésem sincs hogy mit és hogyan.
+1 kérdés: Nem tudja valaki, hogy tudom megnézni a DNS címét. ipconfig felejtős mert ott nem írja ki. (DIGI Lan a net)
--> Tárgytalan. Everest megmondta.
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-. #653 üzenetére
a noti kábeles routeren kapcsolódik a netre a saját wifi-én keresztül csak a tócs kapcsolódik hozzá a wifit beállítottam hogy használhatja a notin a netet. de nem engedi ki, lehet a router miatt
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
A notival wifin keresztül kapcsolódsz az internetre, és ezt a netet osztod routerrel?
És ehhez a wifihez még hozzá akarsz kapcsolódni a cuccal?
ha így áll a helyzet akkor felejtős...
Viszont ha a routerből jön a zinter', akkor ha a notid wifije képes AP ként üzemelni, akkor rá kell venni erre a dologra, és egyszerűen a windowsban megosztani a netet ezzel a témával.
Ha már acess pontként belőtted a cuccot, akkor a hálózati kapcsolatok/wifid re jobbgomb,tulajdonságok,speciális fül, és ott kell lennie egy netmegosztás hekkelő rádiógombnak -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
speedbump #650 üzenetére
Látom te nagy szakértő vagy...
Ha ilyen szakértelem mellett még van agykapacitásod mondjuk az angol megértésére, akkor nézd meg ezt a linket.
Ha pedig lövésed sincsen általánosságban a helymeghatározásról, valamint a wifiről (és ezt már másodszorra bizonyítod 100hsz-en belül),akkor ne oszd az észt plz.
És akkor kritizáld más helyesírását, ha a sajátoddal nem lesznek gondok -
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #648 üzenetére
jaja! En meg azt hallottam, hogy az egyik haverom haverjanak az unokatesoja ismert valakit aki hallott mar ilyenrol.
Amugy persze. Ha van a kornyeken harom hotspot akkor elmeletileg lehet ilyet. Elmeletileg. Mert egyreszt en nem orulnek ha a sajat wireless router-em barmilyen adatbazisban benne lenne. Ketto, mind a haromnak ki kell sugaroznia (vagy mi a rák) a foldrajzi helyzetét. Harom, a wireless adast meg a sohajtas is gyengiti, szoval hiaba van harom akkor is rohadt nehez lenne megallapitani, hogy tenyleg hol vagy. A negy meg az, hogy cellainformaciok mindenutt vannak (na jo, majdnem mindenutt), wireless meg szinte sehol.
-
gyga
senior tag
És lett vala 1 ipod tócs
Köv a problem: adot 1 ipod tócs, meg 1 msi laptop vistával amin van wifi meg rá van kötve 1smc router ami a netet osztja még gép között. azt kellene megoldani hogy az ipod kijusson a netre a noti wifijével.
a következőkkel próbálkoztam a notin létrehoztam 1 wifi wep megosztott kapcsolatot amihez az ipod csatakozik eddig ok simán felcsatakozik a hálóra , de már a netet nem találja meg , a noti látja az eszközt a hálón. és itt elakadtam ….
ha lenne vmi tipp azt megköszönném.. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
-
1010
őstag
-
Zirowe
nagyúr
Kèrdès:elvileg 1-2napja megjelent a ziphone 3.0,ami elvileg kijavította a 2.6às hibàit meg a lehetsèges problèmàkat,amit a touch memòriàjànak okozott.Lehetsèges lenne a jailbreakelt ipodom jailbreakjèt frissìteni restore nèlkül(rohadt maceràs,mert kb fèl nap mìg visszamegy rà 2000szàm:S ),szòval mi lenne a következmènye ha ìgy tolok rà mèg egy jailbreaket?
-
1010
őstag
nekem a mac mini is teccik, ára se rossz
játékon kivül mindenre jó
bár az xp-t lehet viruál ként futtatni szal lehet már az se gondbérközönségbe lehet valami mert mikor az airt bemutatták és felvillant az ára(1799$)
midneki éjjenzett ugyanugy mint mikor a 99cent került bejelntésreaztán egy pillantra mutatták kik ülnek a sorokban
hát egyik forma se a nekem ipod shuffle van ottohn
kategória[ Szerkesztve ]
-
SkyN3t
csendes tag
még1 kérdés.
Jelenleg most 1.1.1 van fent jailbrake meg egy jopár progi stb...
ha frisíteni szeretném fejjebb a fw-t akkor vesznek róla a progik ? ( a zene filmek nem érdekelnek de a progik, mert itthon még nincs wifim és ne keljen már megint össze szedegetni a cuccokat mert qreva sokáig tart)
-
SkyN3t
csendes tag
hu anyám.. mi megy már itt...
na egy gyors kérdés.
Képet tennék fel a touch-ra de full méretbe szeretném olvastam vhol hogy talán az itunes-ban kell beállítani, de nemtaláltam sehol sem hogy hol lehetne. Valaki tudna ebben segiteni ? -
rumos14
nagyúr
be se engedtek volna, gondolom ilyen bérközönség szokott ott lenni.
nem idegesítettem fel magam, csak megmaradt a fejemben, az álom meg ugye a valóságban megtörtént dolgok tovább/átgondolása, feldolgozása.
amúgy biztos zavaró, hogy állandóan itt offolok meg pofázok, a Touch-ról 2 szót ha írtam. pedig perpill talán ez a legszimpatikusabb iTermék. az elvesztegetett lehetőségek tárháza.
a topik meg szépen kinőtte magát, bwoay és saját kötözködéseimet is leszámítva. bwoay ugye az elején rögtön be is akarta záratni a témát, simán -
rumos14
nagyúr
abszolút teljesen komolyan. hát nem kicsit volt fura, életemben nem mutattam V jelet
. angolul beszéltem persze, ahogy azt illik. the Air has got only one USB port
aztán ma volt egy tágyalás és a csóka mellettem elővette a Macbook-ját én meg alig bírtam ki röhögés nélkül. aztán persze néztem, hogy Win és Mac OS párhuzzamosan futott a gépén, csak úgy lépegetett a kettő között -
rumos14
nagyúr
nézd, nyilván rossz napja volt. semmi gond, nem várok bocsánatkérést. a korábbi kommentjeim alapján vszleg alapvetően nem vagyok szimpi, ez is érthető.
amúgy tényleg nagyon súlyos eset vagyok. tegnap volt két Apple-vonatkozású áprilisi tréfa az itcafé-n és az 'arénán és ezek annyira behülyítettek, hogy hajnalban a következő álmom volt: steve jobs termékbemutatót tart Mo-n, jelen vagyok. szót kérek. elkezdem fikázni az iPhone-t, a Macbook Air-t és az iTunes-t + úgy általában a céget. jobs kétségbeesik, elveszi tőlem a samsung i600 (windows-os) telómat és elkezdi fikázni, hogy milyen gagyi csengőhangok vannak rajta, bezzeg az iPhone-on! erre mondom, hogy bármilyen mp3-at, akármit rárakhatok ingyen. jobs mondja hogy az iPhone-ra is lehet venni csengőhangot 99 centért, hangos nevetés tör ki. én hátrafordulok a közönség felé és V jelet mutatok ki.
na ez a megasúlyos! -
bwoay
nagyúr
miért, hogyan lehet ezt még megfogalmazni?
mintha azt mondanád, hogy BT-s GPS egység,
és mindenki ugyanarra gondol...
Engem inkább az érdekelne, vajon Speedbump mire gondolt
a HSZ szerkesztése közben, mert tegnap is csak meredtem a kommentjére,
hogy vajon mit kifogásolhat -
Zirowe
nagyúr
Ja és még valami: gondolom maga a vevő és a programo hozzá nem lesz olcsó mulatság:S
-
Zirowe
nagyúr
Bár szvsz gps touchra lehet,hogy látványos lenne(bár nem tudom közületek hányan láttak már psp-n 3d-s gps-t,nagyon szép!)és a 3D is futna rajta,de szerintem baromi hamar lemerülne az aksija..Nekem 80%os feltöltésnél nem olyan fényes kijelzőnél wi-five és programokat telepítve kb 2 órát bírja(közben megy a zene is).Gps+wi-fi+a számítások..Nem lenne hosszú életű.
Nekem megfelel az n80+venus 5
De persze ez is szép. -
Zirowe
nagyúr
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3-as jailbreak van a touch-omon,az apollo nevű program semmiféleképpen nem akar felmenni.1.1.2-re tudtam feltenni.Valakinek megy?
-
Zirowe
nagyúr
Hát,ha nincs itunes store előfizetésed,akkor kijelölőd a számokat,get info,és ott a cover art-hoz netről( legjobb a www.images.google.com ról keresni)keresel képet,megfogod és bedobod oda a kis négyzetbe.
Inygenes regi itunes store-ra(elvileg pár számot is lehet ezzel tölteni,de én inkább nem próbálom)részletesen leírva itt:
http://1phone.hu/?p=369
Azzal egészíteném ki,hogy én az amerikai cím helyett létező olasz címet és tel számot adtam meg és azt is elfogadta.
Sok sikert.[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-. #616 üzenetére
volt itt a ph-n hír e gy ilyen wifi-s gps vevőről, ami azt állította magáról, hogy iMindennel is kompatibilis lesz.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
dobhatnál egy PM-et, hogy hogyan, bár nekem konkrétan bakelitek százai vannak a cuccon, azokhoz meg nemigazán fog tudni mit leszedni :/
Mintha létezne valami hack, hogy az itunes helyett vmi másrol szedje a borítókat nem? ha rá lehetne venni, hogy a discogs adatbázisát használja, akkor lenne valami értelme a cover flownak, de így nemigen használom :/
Senki nem tud ilyesmiről?[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sikerült ingyen regiznem itunes storeba..Hol vannak itt a free stuffok?
MegvanViszont kár,hogy nincs ilyen filmeknél és sorozatoknál,csak a számoknál:S
Most már könnyebb lesz a borítókat szerkesztenem.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Hát,kis esélyt látok abban,hogy külső bluetooth vevőt csinálnának hozzá,mert az túl "nyitott" lenne az applenek,vagy egy késöbbi modellnek tartogatják.
De elvileg már létezik wi-fis gps is,vagy tévednék? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
nem PNA.ra gondoltál? pedig szerintem ez a kütyü már majdnem pda. sőt...
de erről ne vutázzunk,m ert akkora flamewar lesz mint az állat.
én navigációra még így is tudom használni, ha vmi blutusz adapter lenen hozzá, amivel meg lehetne oldani a gps vevő témát, akkor már ihajcsuhajde lenne.
Remélem meg is csinálják, mert én láok benne jövőt -
rOwLeY
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #612 üzenetére
ha ezek is tudná akkor már nem pmp lenne!Akkor inkább venne az ember egy pda-t, ami ezeket tudja!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e majd kapni a touchoz GPS vevőt! Nekem egyedül az hiányzik belőle, de anélkül is használható valamennyire navigációra, bár az internet hiánya menet közben eléggé gáz. Egy apple kütyü is jó lenne, mert a Maps tökéletes erre a célra(legalábbis nekem) vagy 3rd partyból a magyar fejlesztásű iGo-nak örülnék, ha előrukkolna valamivel.
+ ami még hiányzik, az a bluetooth, vagy egy olyan külső ezköz ami helyettesítené abból a célból, hogy egy modemként használható telónak az internetét el tudjam érni a touchról (pont miont a nokia internet tabletekről)
Ha ezeket tudná, akkor tényleg a legeslegjobb pmp-nek kiáltanám ki, enélkül csak a legjobb címet nyeri el nálam -
Zirowe
nagyúr
Mi lesz velünk ha majd 1dollár 2eurot fog érni:S
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
1010
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #604 üzenetére
ezt nem bírtad magadban tartani
most jól meg montad te vagy a királymi van nem teccik
túl drága
akkor vegyél egyet -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sejtettem hogy lesz, akinek ez nem tetszik, de én személyszerint örülök hogyha az ember vesz egy 100k (és tegyük hözzá hogy nagyon túlárazott) cuccot, amit csak a gyártó és partnerboltjaiban kaphatsz meg, és még tart a garanciaitő, akkor szó nélkül így kicserélik. valamilyen szinten ez elvárható lenne.
-
Zirowe
nagyúr
Ez mind szép és jó,de honnan lehet majd hozzá szerezni aksit?
Btw,ezen a videón a csávó iphone-ján van egy alkalmazás,amivel a többi alkalmazás a képernyő jobb alsó sarkában félkörben pörögnek körbe,és onnan lehet őket kiválasztani,vki nem tudja véletlenül,hogy milyen alkalmazás ez vagy mi?
http://www.youtube.com/watch?v=aRe9yp8Yd0U&NR=1[ Szerkesztve ]