- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzsi
csendes tag
én épp most tettem fel
sok változás nics
gondolom bugfixnek a bugfixe..
amugy nemtudom mirol beszeltek ez hulyeseg hogy nemlehet a zsebedböl kivenni ha szilikon tokos. ha szük a gatyád akkor amugyis nehez kivenni
jó hulye vok, 2.0.2 höz nincs jailbreak tehát vissza az egész
-
dzsordzsi
csendes tag
IPOD TOUCH 2.0.2 FIRMWARE!!!
HA VALAKINEK VAN LINKJE DOBJON MEG VELE !!
bocsi a nagybetuert
-
dzsordzsi
csendes tag
-
dzsordzsi
csendes tag
ááááááá
segítsetek :S nem akar működni a home gombom :S ez érintkezési hiva, vagy egy restore-ral megoldható? nemtudom bekapcsolni csak a power gombbal meg nemtudok visszalépni a menübe = ( -
dzsordzsi
csendes tag
válasz
bogarsvc13 #1194 üzenetére
ba***ameg :S
-
dzsordzsi
csendes tag
hogyha frissitem a touchomat 2.0-ra akkor a cuccaim elvesznek? a zene video photo nemérdekes, csak az appok, meg témák meg ilyenek.
sürgös!! -
dzsordzsi
csendes tag
válasz
Besi's Touch #1009 üzenetére
ezt nekem is csinálta. probálgasd hogy a power gombot hosszan nyomod és ugy kapcsolod ki, aztán be. akkor lehet jó, ha nem akkor én nemtudom
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
manutdzoli #926 üzenetére
hát a zenét egyszerű megcsinánli, itunesba csinálsz egy új playlistet és behúzod touchról a zenéket.
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
manutdzoli #894 üzenetére
installerben keresgess.ennyi
-
dzsordzsi
csendes tag
35-ért?
Hát, nemtudom, az vagy használt vagy vmi baja van.Végülis ha új, és semmi baja akkor el tudod 40ért, 50ért adni. De ezt én nem értem. Használt? Én a helyedben nem vennék használt iPodot.
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
ZsoZso1992 #803 üzenetére
3.0-val csináld, ha nem jó, nemtudom, nekem működik
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
(Darkwood) #774 üzenetére
Nem biztos, hogy jól mondom, de szerintem az iTunes-ból tölti le amikor szinkronizálod...
Edit: Nem néztem hogy már válaszoltak rá xD Na mind1
-
dzsordzsi
csendes tag
Ha te alapnak a 8GB-osra gondolsz akkor 60k-70k környékén. Olyan játékokat lehet mint pl felülnézetes GTA, meg hát, olyasmi játékok mint amilyenek mobilra szoktak lenni. És igen, azokat a játékokat is fel lehet tenni mint az iPhone-ra. A feltörés meg bazott könnyü, van hozzá program és csak 1 kattintás.
-
dzsordzsi
csendes tag
hát amiket alapból tud az a zene, videólejátszás, képnézegetés, naptár, neveket lehet telefonszámmal e-mail címmel tárolni, van világóra, számológép illetve egy web böngésző, amit akkor tudsz használni ha van elérhető WiFi kapcsolat. pl ha van a városba pláza vagy ilyesmi. van még külön youtube csatorna, amin tökjól lehet videókat nézegetni mert jó nagy a kijelzője
aztán rengeteg extrát lehet feltenni rá, ha jailbreakelni van. gondolok itt játékokra, kiegészítőprogramokra, meg lehet feltenni rá playstation 1-es játékokat, a youtubeon találsz erre videókat. témát is tudsz magadnak csinálni, ahhoz is programot kell leszedned. rá tudod rakni az iPhone-os programokat szintén van videó youtubeon hozzá. naggyából ennyi, de még ennél is több dolgot rárakhatsz
szerintem megérte megvenni, nagyon sok hasznát vettem már 1 hét alatt.
(például dolgozat puskát rátenni, stb.
)
-
dzsordzsi
csendes tag
Szerintetek hogy jobb jailbreakelni az ipod touchot?
ZiPhone-nal vagy simán az iPodon a www.jailbreakme.com oldalról?
Mert én ZiPhone-nal csináltam, és mikor másodjára elinditottam, lefagyott+a Windows nem ismerte fel az usb-t. (Persze kikapcsoltam és újraindítottam, utánna jó volt.)dzsordzsii
-
dzsordzsi
csendes tag
ha ez a kodek fel van rakva akkor a program mikor konvertálod megkérdezi hogy akarod e alkalmazni ezt a kodeket erre a filmre jelöld be hogy mindegyikre és már indithatod is. elvileg így kell lennie mert én is winavit használok.amugy a feliratot simán rakjam a film mellé vagy hogy csináljam? :S
-
dzsordzsi
csendes tag
az installerhez is kell wifi kapcsolat nem?
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
(Darkwood) #746 üzenetére
de akkor router mindenképpen kell?
valakinek jailbreakelve van a picike?
ha igen, mivel lesz jobb?
-
dzsordzsi
csendes tag
szerintem te nem vigyázol rá, mer teszteltem a karcolást és ha kulcsal csináltam akkorse lett rajta karcolás.
viszont azt még mindig nem tudom hogyan működik a wifivalaki megmondaná?
és azt énse tudom hogy hogylehet rka is meg ufó is XDD
ha vvalakinek kell touch 8GB 55 ezerért szóljön, Pesten, vagy Debrecenben átvehető -
dzsordzsi
csendes tag
sziasztok
nekem 45k-ért hozzák a 8GB-s touchot.
azt szeretném kérdezni, hogy minden videót ill. zenét csak iTunessal lehet rátenni?
meg még azt, hogy ez a WiFi hogy működik? a saját modememet meg tudom vhogy osztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged