Új hozzászólás Aktív témák
-
ben89
csendes tag
Letezik arra van vmi program amit az uj nanok kaptak h razasra szamot valt??mert erdekelne..
-
ben89
csendes tag
hi!abban tudna nekem vki segíteni h amióta fenn van a 8.0 itunes azóta eltűnt a playlisteknél alul lévő itunes store panel!?ami rögtön kiírta h pl ehez az előadóhoz milyen album tartozik!na ez most az 8.0nál nincs,néztem beállításokban de ott se találtam...
-
ben89
csendes tag
kovissal tartok
ez engem is érdekelne thingol mivel még múltkor kérdeztem de a válaszodat nem értettem
számomra magas volt
-
ben89
csendes tag
hi!én a teleport appet használom arra h bele tudjak nyúlni a gépembe wifi segítségével de mikor suliban voltam és az ottani wifire léptem fel akkkor szomorúan tapasztaltam h nem tudom elérni a gépemet!Van vmi másik program amivel ezt kitudnám küszöbölni?tehát h ne csak a saját wifi hálózatomban tudjam használni vagy más app?
-
ben89
csendes tag
van vkinek arra ötlete h miért nem mennek fel az ipa.fájlok szinkronizáláskor?eddig mindig ment most felment a 2.0.2es szoft és most azt írja h hiba blabla
-
ben89
csendes tag
na rávettem magam h restoreljam de elkezdte csinálni blablabla de a végén hibaüzenet h nem lehet restolelni ezt az ipodot!na most mit csináljak??
-
ben89
csendes tag
igen de akkor mindenem elfog veszni!!de mondom elött csináltam backuppot azt nem tudod h lehet visszahozni?
-
ben89
csendes tag
s.o.s!!elkezdtem feltenni a 2.0.1et de sz-rul jöttem ki belőle...kidobott vmi 6os hibaüzenetet aztán most kész az ipodon ez az itunes jel és a kábel vigyorog rám és az itunes sem ismeri fel azt mondja h restoroljam!most mit tegyek elötte back upoltam azt h tudnám elő varázsolni??
-
ben89
csendes tag
néha még azon gondolkozom el h ha van egy 8GB itoucom akkor miért csak 7gb szabad helyem van?mi az az 1GB ami ekkora helyet foglal mint rendszerfájlok??nem lehet ezt vhogy megoldani?mert ha pl 300Mb ról lenne szó akkor nem izgatna de azért 1giga az 1giga!ötlet?
-
ben89
csendes tag
válasz
ZsoZso1616 #1733 üzenetére
köszönöm,megnézem
-
ben89
csendes tag
sziasztok egy olyan kérdésem van h nem tudtok ajánlani vmi jó app.-et amivel lehetne msnezni?2.0ra...mert én 1.4en mindig az Agile messengert használtam ami isteni volt de még nem láttam h kijött volna 2.0ra
-
ben89
csendes tag
sziasztok!vki segítsen a Remote progi használatában mert sehogy se megy!többször is utána olvastam a neten pl beállítottam az Itunes beállításaiban amit kell kikapcs a tűzfalat de egyszerűen amikor a Touchom keresi a Libraryt smmi az iTunes nem jeleníti meg!nagyon nem tudom h mi lehet a baj,de megakarom kereseni mivel egy hasznos proginak tűnik
-
ben89
csendes tag
azt vhogy kilehet kapcsolni h amikor neten vagyok és vmi hosszabat írok pl fórumra akkor felugranak ilyen buborékok h segítsék az írást de pont az h nehezítik mivek angol szavakkal akarja kicserélni!erre vmi megoldás?
-
ben89
csendes tag
aki a winavi ipod conv.használja annak nincs olyan problémája h a feliratos filmeknek néha mutat feliratot ipodon néha meg nem?!?!tehát megy a film van felirat aztán nincs egy jó ideig de aztán visszajön és így ingázik folyamatosan!vmi megoldás?vagy más convertáló?
-
ben89
csendes tag
arra van megoldás h az Ipodon lévő zenék ilyen biztonsági mentés szerűen lementsem?mert én nem az itunes library-ból töltöm a zenéket hanem csak behúzom és attól félek meg már megis történt h törlődött az összes számom mert vmit rosszat nyomtam!szóval erre van vmi itunes lehetőség?
-
ben89
csendes tag
sziasztok!nekem egy olyan kérdésem lenne h h lehet filmhez feliratot varázsolni?mert én videora ipod convertert használok de abba még nem találtam erre utaló lehetőségeket?vki tudna vmit tanácsolni?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest