- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
mcroberto #1043 üzenetére
nincs flash a 2.0-ás FW-ben (nem próbáltam még ki, csak olvastam, hogy nincs). Nekem egyelőre hiányzik a témázhatóság (Summerboard), az AppStore-t nem tudom használni, mert regisztráció kell még az ingyenes szoftverek letöltéséhez is (egyébként majdnem mindenki arra panaszkodik, hogy nagyon trágya a felhozatal ezen a téren). A tudományos számológép az egyetlen, amit ki is tudok majd használni (azért ez vicc egy multimédiára kitalált terméknél). Lustaságból nem fogom visszarakni az 1.1.4 JB-t, de szerintem egyelőre jobban megéri azt használni. Akit nem zavar a gyári kinézet, annak mehet a 2.0. Ami újdonság és már alapból így kellett volna, hogy legyen az a képek lementésének lehetősége a Safariból.
-
Alvin_ti4200
félisten
Hogy tudok lementeni számokat a Touch-ról? Nem használok szinkronizálást.
-
Alvin_ti4200
félisten
Remélem valakinek bejön
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
.-Cs0SzA-. #544 üzenetére
Restart Summerboardot próbáltál már? Beállítások legalja, továbbá nézd meg mi van alapból engedélyezve és mi nem, lehet. Ha újraindítod a Touch-ot, akkor sem vált témát?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
PowerBuldog #524 üzenetére
csak WiFi
-
Alvin_ti4200
félisten
nektek milyen program vált be video konvertálásra?
-
Alvin_ti4200
félisten
még próbálgatom a dolgokat, szerintem az 1.1.4-hez tartozó alkalmazsokat (Mail, Stocks, Maps, Weather, Notes) és a Volume Hack-et. Játékok közül nekem eddig az iSoltaire és a Chuzzle jön be, de a Tris se rossz. A Sudoku sajnos nagyon fapados, remélem majd tuningolnak rajta grafikailag. A WLAN-t amúgy érdemes kikapcsolni, ha nem használja az ember, mert akksiidőt lehet vele spórolni.
-
Alvin_ti4200
félisten
az 1.1.4-hez tartozó Volume Hack-et érdemes feltenni az Installerből!
-
Alvin_ti4200
félisten
ma voltam fejhallgató túrán és végül a pénztárcámra hallgattam, így bevásároltam egy AKG K 512-őt, ami EQ nélkül pont jól szól, igaz utcán furcsán fogok vele mutatni, de nagyon kényelmes és mivel viszonylag kizárja a környezeti zajokat, így nem kell bömböltetni hozzá a Touch-ot. Mellesleg nem is lehet, mert maga a készülék torzít különböző EQ-k használatánál, de hangerőtől függetlenül, ma végre kiteszteltem. Fülhallgatóból olyat érdemes venni, aminek a középtartománya lehetőleg kicsit el van nyomva, mert a Touch pont azt emelni ki EQ nélkül is egy kicsit. Másik választásom (ha lett volna nálam elég pénz lehet elcsábultam volna) a Sennheiser HD485 lett volna, iszonyú milyen mélyre tud menni EQ nélkül is. Az AKG 13k volt, a Sennheiser 21 lett volna. A gyári Apple füles szerintem pont passzol a lejátszóhoz, érdemes EQ nélkül használni vagy maximum Flat EQ-val (ami majdnem ugyanaz, mintha ki lenne kapcsolva).
-
Alvin_ti4200
félisten
Installerben hol találok (ha van) olyan plugint, amivel lehet manuális EQ-t állítani, mert sajnos a Touch is túlvezérli a közepet és a mélyet sokszor.
-
Alvin_ti4200
félisten
enyves jailbreakelő kezemmel mindent megoldottam
-
Alvin_ti4200
félisten
mi értelme, hogy lehet wallpapert betenni, ha nem történik ennek hatására semmi?
Ugyanúgy fekete a háttér az ikonok mögött, mit csinálok rosszul (1.1.4. FW hivatalos).
-
Alvin_ti4200
félisten
jól látom, hogy képet nem lehet csak úgy rátenni a touchra?
-
Alvin_ti4200
félisten
Beléptem a klubba egy 8 gigás töcskölővel
Hogy lehet azt megcsinálni, hogyha elindítok egy albumot, akkor ne álljon meg az uccsó szám végén, hanem menjen tovább a következő albumra?
1.1.4-es FW-m van (hivatalos), hogy tudom feltenni a plusz 4 alkalmazást? Megvenném én, de nem tudok regisztrálni iTunes Store-ra itthonról
-
Alvin_ti4200
félisten
nem kellene ennyire lámának és hülyének nézni...Írtam, hogy az EQ ki volt kapcsolva, amikor hangerőt teszteltem és 70%-tól felfelé már torzított, ha meg bekapcsoltam az EQ-t (ami tuti szoftveres, ennyi pénzért ez szvsz égő), akkor a 60% is éppenhogy csak megvolt. (Ipod Nano-ról és Classic-ról beszélek)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
wassermann #289 üzenetére
és ezt hogy csipeszelem a táskámra vagy a pólómra?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
speedbump #283 üzenetére
meghallgattam, nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, hogy borzasztóan torzít, tényleg torzít, nem is kicsit. Milyen infrás távirányítóról beszélsz? Mert se linket se képet nem mutattál
Másrészt minek káromkodjak, ő egy eladó, így is a szokásosnál bőven készségesebb volt, nem hiszem, hogy minden lejátszó gyári kódját tudja.
-
Alvin_ti4200
félisten
voltam ma touch nézőben/hallgatóban, de sajnos nem sokra mentem, mert a max hangerő le volt szabályozva és a srác a Saturnban nem tudta a kódot hozzá
Viszont a Nano és a Classic borzasztóan torzít 70% felett még EQ nélkül is
Szeretném tudni, hogy mi a helyzet a Touch-nál
EQ-val mikor kezd el torzítani és ott mekkora a hangereje illetve a különböző EQ-k használatakor is ugyanez a kérdésem. A Nano-nál és a Classicnál abszolút használhatatlanok voltak az EQ-k, mert mondom már 70%-nál kikapcsolt EQ-val is torzítottak és nem a füles miatt, mert PSP-vel sokkal hangosabban hallgatom.
Szerk: TÉNYLEG NEM KAPHATÓ MÉG TÁVIRÁNYÍTÓ A TOUCH-HOZ???!!! Aszittem leszakad a pofám, amikor az - amúgy Classic tulajdonos - eladó mondta
-
-
Alvin_ti4200
félisten
utána olvasva kicsit a dolgoknak eléggé elment a kedvem a Touch vételtől
Kérdéseim/problémáim:
1, itthonról hogy tudom feltenni a hivatalos 1.1.3-mas SW-t, ha tudok valutában fizetni kártyával?
2, csak USB-ről lehet tölteni defaultban a cuccot? Ha igen mennyi idő, míg feltölti 0-ról 100%-ra ki- ill. bekapcsolt állapotban?
3, a merevlemezen lévő mp3 mappákat/fájlokat csak és kizárólag iTunes-szal lehet feltölteni az eszközre? Milyen sebességgel másol?
4, a Mail szoftver bármilyen POP3/SMTP kiszolgálót kezel?
5, Milyen erős a beépített WLAN? Gondolok itt a gyenge jelű hálózatok vételére.
6, Milyen EQ beállítások vannak illetve saját magam létrehozhatok-e EQ-t? Érdekelnéne az állítható frekvenciák listája is.
7, mennyire hangos az eszköz? hány %-nál kezd el torzítani?
8, használhatok-e defaultból normális jack dugós fülest?
9, van-e valamilyen távirányító a Touch-hoz? Gondolok itt olyan eszközre, amelynek a segítségével lehet számot, esetleg mappát váltani anélkül, hogy előtúrnám a gépet a zsebemből.
10, csak zenehallgatással (WLAN off) mennyi ideig bírja?
11, kijelzőt le lehet kapcsolni zenehallgatásnál?
12, mappakezelés/playlistkezelés van?
13, UK-ból származó Touch-ot itthon is gariznak, ha baj lenne vele?
14, UK-s Touchban sem érhető el az iTunes Store?
15, Milyen programmal lehet natív felbontásra videót konvertálni? .mp4-eket lejátsza?Egyelőre nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest