Hirdetés
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Van 1 Ipod Shuffle 3rd gen 2gb -os cuccom. Fokent audio bookokat szoktam rajta hallgatni, persze ezek fokent hosszu mp3 fileok es nem audio book fileok.
Azt szeretnem elerni, hogy akar hanyszor leallitom onnan folytassa az adott mp3 filet, ahol abba hagytam elotte.
Erre kellene nekem par tip, marmint hogy hogyan!
Nos, persze ha megnyomom a pause gombot azt utanna a play-t (ugyan az, 2 clik
) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.
Tudtok vmi jo modszert ami 100%osan muxik?
Ha jol sejtem, akkor csak a toltes kavarja be. Ha nem is tudom azt megoldani, hogy emlekezzen arra, hogy hol hagytam abba a file halgatasat elotte, van arra vmi mod, hogy az itunse -sal kikeresem, hogy hol hagytam abba es megmondani a shuffle-nek, hogy onnan folytassa?
(azert kerdezem ezt, mert mintha az elejen nekem igy mukodott volna, vagy az lehet tenyleges audio book file volt es azert mukodott ugy?!?! Mindenesetre bosszanto, hogy nem lehet normalisan porgetni ebben a #&@-ban es nem emlekszik ra, hogy hol hagytam abba a hallgatast.)Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.