Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Van egy ipod shuffle 2g, aminek a fülesének a jobb oldala most megadta magát. De nem a dugasz részével van a gond, hanem a végén a jack csatlakozónál törhetett meg a kábele, mert néha visszajön a hang, ha sikerül úgy megmozdítanom. De sajnos elég ritkán.
Ezzel vajon tudok itthon kezdeni valamit, vagy felejtős és vehetek új fülest? A kis gumi szar lejött, műanyag burkolat van a jack dugón. -
spammer
veterán
Ja még valami (lejárt a szerkesztés idő, ezért új hsz)
USB-n töltöm és sárgán villog. Sima töltésnél nem kellene villognia, csak sárgán világítania. Utánanéztem, azt írják, hogy ha a disk mode be van kapcsolva, akkor villog sárgán. De így mutatja majd mikor töltődött fel? Átvált zöldre? Másnál is villog?
-
spammer
veterán
Na megjött a shuffle-öm! (2G)

Jó kis cucc, tényleg apró, szerintem nem szól rosszul gyári fülessel sem. Persze nem vagyok audiophil, úh nekem egyelőre megfelel ez

Sharepoddal tettem rá pár zenét csak kipróbálni, most töltöm az akksit.
Szórakoztam azért, mert Sharepod nem ismete fel, nyávogott h disk modeot állítsak itunesban. Beállítottam, nem akarta az igazságot.. 1-2x elszórakoztam vele, mire megjegyezte. Bár fileokat nem rakok rá, de a sharepodhoz be kell állítani h disknek lássa. Mondjuk nekem az első perctől kezdve disknek látta simán a windows is, annyi, hogy most rendesen kiírja a windows is h ipod shuffle, nem csak annyit, hogy removable disk.
A kérdésem annyi, hogy ha rakok rá albumokat, akkor tudok közöttük ugrani, vagy végig kell nyomkodni az egész listát?
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ipod shuffle 2G beszerzésén, tud valaki írni róla pro kontra dolgokat?
Kijelzőnélküliség biztos kicsit furcsa lesz, de végülis nem hallgatok ezer számot egész nap, alkalmi hallgatásra meg elég így is szerintem.Ajánlott vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- XPEnology
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Garmin Fenix 7 Standard Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel vajon tudok itthon kezdeni valamit, vagy felejtős és vehetek új fülest? A kis gumi szar lejött, műanyag burkolat van a jack dugón.