Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiky00
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!

Lenne egy problémám!Ami szerintem elég nagy.
Van egy iPod nanom 2GBos első gen.ez még nem baj
De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni 
Kérlek valaki aki talakozott mar valami ijesmivel vagy van valami 5lete akorr segitsen!!!KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni