Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiky00
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!

Lenne egy problémám!Ami szerintem elég nagy.
Van egy iPod nanom 2GBos első gen.ez még nem baj
De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni 
Kérlek valaki aki talakozott mar valami ijesmivel vagy van valami 5lete akorr segitsen!!!KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni