Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razor1
    aktív tag

Hy all!

Van egy 80GB-os iPodom.Na most a következő lenne vele a gondom:2 nap alatt rájöttem hogy lehet rá zenét filmet rakni,illetve törölni.Na már most képet viszont nem tudom hogy kell törölni róla.
    Egyébként legújabb iTunes van rajta,ami szerintem egy rakás fos.Nem értem mért kell mindent túlbonyolítani.Mért nem működhet a ''kijelölöm és áthúzom a totalcommanderből idil''.
    Na mindegy ha valaki tudja eme egyszerű választ előre is köszönöm neki :R
    Az Apple honlapján utánna kerestem már a témának de nem müxik.Vagy lehet béna vagyok.
    [link]

[Szerkesztve]

Hi!

A képek felmásolása itunesban úgy ment, hogy engedélyzted az opciót, ezután kijelölted a könyvtár(ak)at, ahol a képek voltak. ergo ezt a beállítást kell módosítani, ha kiveszel belőle mappákat, akkor azokat a következő szinkronizáláskor törli. egyesével sztem nem lehet törölni képeket.

az itunes azért kell neki, mert minden zenét és képet átkódolva másol az ipodra (ha megnézed az ipodot fájlkezelőben, minden F00-F50 könyvtárakban van hülye kódneveken). úgy tudom ennek köszönhető, hogy nem kell minden indításkor perceket várni, még az ipod végigpörgeti az éppen lemezen lévő több 10 gigányi adatot.

Új hozzászólás Aktív témák