- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Hi! Shuffle nővéremnek lett vásárolva (az is utalványos kedvezménnyel) és igen az zöld.
Enyém sajnos nem zöld Nano lesz, nekem az már túl drága, szürke lesz. De úgy gondolom, mindegy hogy milyen színű, egy idő után úgyis megszokom, és akkor már másik tetszene, szürke az elegáns, és leginkább a zene számít
2GB-os lesz.
Utalványt pedig elég sok chipsben lehet találni, mert én eddig hármat találtam, osztályátrsam is van aki egyet
Töltő lehet, hogy akkor Trust lesz, mivel akkor nővéremmel egy töltőt kellene használnunk, az pedig ha midnketten nyaralni mennénk egyszerre, necces lenne.
Remélem, hogy a Nano-val csak pozitív tapasztalataim lesznek. Szeretem az igényes cuccokat, és az igényes hangzást.iTunes kifejezetten jó, aki eleve rendszerezve tartja a zenéit.
Voltam egyszer kint Hollandiában Apple centerben, és az egyik iPod dokkolós hangszórójuk olyan tisztán, és szépen szólt, hogy olyat még nem hallottam, pedig nem volt nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Videó stream letöltése
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- PlayStation 5
- Last Epoch
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2GB-os lesz.