- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Hi! Shuffle nővéremnek lett vásárolva (az is utalványos kedvezménnyel) és igen az zöld.
Enyém sajnos nem zöld Nano lesz, nekem az már túl drága, szürke lesz. De úgy gondolom, mindegy hogy milyen színű, egy idő után úgyis megszokom, és akkor már másik tetszene, szürke az elegáns, és leginkább a zene számít
2GB-os lesz.
Utalványt pedig elég sok chipsben lehet találni, mert én eddig hármat találtam, osztályátrsam is van aki egyet
Töltő lehet, hogy akkor Trust lesz, mivel akkor nővéremmel egy töltőt kellene használnunk, az pedig ha midnketten nyaralni mennénk egyszerre, necces lenne.
Remélem, hogy a Nano-val csak pozitív tapasztalataim lesznek. Szeretem az igényes cuccokat, és az igényes hangzást.iTunes kifejezetten jó, aki eleve rendszerezve tartja a zenéit.
Voltam egyszer kint Hollandiában Apple centerben, és az egyik iPod dokkolós hangszórójuk olyan tisztán, és szépen szólt, hogy olyat még nem hallottam, pedig nem volt nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- A Fallout 3. évada új helyszíneket és videojátékos utalásokat ígér
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Formula-1
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2GB-os lesz.