Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Üdv!
Tesóm gépére most ment új win. Driverek, alap progik felrakása után hálózat belőve, win update utáni restartnál egyszer csak megjelent öcsém, hogy valami baj van a géppel.
Odamentem megnéztem a pc-jét, biosban állt az egész, egér ledje nem világított, meg úgy totálisan ki volt fagyva az egész (A proci típusának kiírása után, de memóriát már nem is kezdte el számolni). Néztem egy nagyot, hogy mi szállt el, mert ez igen komoly baj lehet, ha már kapásból bios legelején kifagy...
Aztán hirtelen támadt egy ötletem, hogy húzzuk le az ipod shuffle 2,0-át a gépről, hátha....És működött...''Mi van?!'' Ipod vissza, gép kifagy. Usb kihúz, gép megy...
Erre varrjatok egy gombot =)
Más tapasztalt hasonlót? Ezt ki fogom próbálni az én gépemmel is, kíváncsi vagyok...!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Projektor topic
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- Apple Watch Series 7 (45mm), GPS Eladó!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest