Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aaron14
őstag
Hi! Shuffle nővéremnek lett vásárolva (az is utalványos kedvezménnyel) és igen az zöld.
Enyém sajnos nem zöld Nano lesz, nekem az már túl drága, szürke lesz. De úgy gondolom, mindegy hogy milyen színű, egy idő után úgyis megszokom, és akkor már másik tetszene, szürke az elegáns, és leginkább a zene számít
2GB-os lesz.
Utalványt pedig elég sok chipsben lehet találni, mert én eddig hármat találtam, osztályátrsam is van aki egyet
Töltő lehet, hogy akkor Trust lesz, mivel akkor nővéremmel egy töltőt kellene használnunk, az pedig ha midnketten nyaralni mennénk egyszerre, necces lenne.
Remélem, hogy a Nano-val csak pozitív tapasztalataim lesznek. Szeretem az igényes cuccokat, és az igényes hangzást.iTunes kifejezetten jó, aki eleve rendszerezve tartja a zenéit.
Voltam egyszer kint Hollandiában Apple centerben, és az egyik iPod dokkolós hangszórójuk olyan tisztán, és szépen szólt, hogy olyat még nem hallottam, pedig nem volt nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Le Mans Ultimate
- Router gondok
- LEGO klub
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2GB-os lesz.