Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Hali!
Ha a lista alatt playlistet értesz, akkor nem is törli, hiszen a playlisten nem a valós fájlok vannak, hanem amiket belepakolsz. Következésképp ha törlöd a listát, attól még maradnak a zeneszámok a libraryben, hiszen lista nélkül is hallgathatók, ill. egy szám több playlisten is rajta lehet. Ha viszont egy számot törölsz a libraryból, akkor az törlődik az összes playlistből is. Ez eddig is így volt, szerintem más mp3 progiknál is így megy.
Ha az adott playlist összes számát törölni akarod menj be a playlistbe, select all-al jelöld ki az összeset, írd át az előadót, vagy az albumot közös névre, hogy könnyen megtaláld őket egyben a libraryban és így már végleg törölhetők. -
Razor1
aktív tag
Hi!
A képek felmásolása itunesban úgy ment, hogy engedélyzted az opciót, ezután kijelölted a könyvtár(ak)at, ahol a képek voltak. ergo ezt a beállítást kell módosítani, ha kiveszel belőle mappákat, akkor azokat a következő szinkronizáláskor törli. egyesével sztem nem lehet törölni képeket.
az itunes azért kell neki, mert minden zenét és képet átkódolva másol az ipodra (ha megnézed az ipodot fájlkezelőben, minden F00-F50 könyvtárakban van hülye kódneveken). úgy tudom ennek köszönhető, hogy nem kell minden indításkor perceket várni, még az ipod végigpörgeti az éppen lemezen lévő több 10 gigányi adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest