- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Birki
tag
Nekem is fent volt a magyarítás, majd leszedtem. Cydia nem indult, nyelvet átállítottam, minden ment tovább a normális kerékvágásban. Semmi, ismétlem semmi problémám nem volt. Más okból hetek múlva restore lett, magyarítás újra felment most i-phones-ról. Leszedtem, visszaraktam szifon.com-ról. Szintén semmi gondom nem akadt azóta sem. Nem hiszem, hogy csodatelefonom van. Lehet, hogy másoknál valami alkalmazással nem működik együtt a magyarítás, vagy annak a hiánya, de szerintem ez nem feltétlenül a lokalizáció hibája. Azt gondolom, nem állandósult, tömeges hibáról van szó ha a felhasználók 5%-ánál gond adódik...
Ja, és szerintem nem felülírással történik a dolog, mert az eredeti nyelvi beállítások mellé, pluszban kerül hozzá a magyar nyelv. Ebben biztos nem vagyok, lehet cáfolni.
-
Quaresma
aktív tag
nem akarok vaterás linket bedobni de pl ha beírod keresőbe hogy "iphone nike" akkor rögtön az első link egy nike iphone kiegészítő
ez meg ctrl+c a apple honlapról:
Nike + iPod
Az iPhone készülék beépített Nike + iPod támogatással rendelkezik. Csak csúsztasd a Nike + iPod érzékelőt Nike+ cipődbe, és kezdődhet is az edzés. (Az érzékelő külön beszerezhető.)Nike + iPod
Az iPhone készülékbeépített Az iPhone készülék beépített Nike + iPod támogatással rendelkezik. Csak csúsztasd a Nike + iPod érzékelőt Nike+ cipődbe, és kezdődhet is az edzés. (Az érzékelő külön beszerezhető.)közben láttam ,hogy kartokra gondolsz
szal az egész storno és bocsánat
-
<NewL>
addikt
nem néznek ki rosszúl,na egy ilyen nekem sem ártana mert már a hátlapom elég karcos.
icecave : ez ugye olyan mint a IS,fólia és a fólián belül van a mintázat?most nézegetem a Zagg oldalát,elég jól néz ki ez a füles : [link] 50$ szerintem megér. nem lehet olyan rossz minősége már ha a márka többi termékét nézem. (...mondjuk akciós
)
-
C^^
őstag
Jól szól, de egy komolyabb mp3 lejátszóval, vagy szebb hangminőségű telefonnal jobban szól. Sajnos ennyit tud az iPhone zene terén. Persze a gyári fülesnél így is sokkal jobb.
A mikrofon meg a gomb elég praktikus rajta.
Persze az is hozzátartozik, hogy nem éppen vagyok vájtfülű, a magas tartományban nem mindent hallok rendesen.
Nekem az AKG furcsa érzés volt, ehhez simán hozzá tudtam szokni. (a legkisebb "gumiharangot" használom) -
Ulkesh
őstag
"A legtöbb rendszer - SpringBoard-os fájlt itt találod:
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app
Kijelölő pl. az INC_Base, INC_BaseWirelessModem, INC_BaseWorkout, INC_Glow, INC_GlowWirelessModem, INC_GlowWorkout, JibblerBackgroung…stb"Ezek nem azok amit keres. (Az INC-ek azok a csíkok, amiket a rendszer felülre kirak, mikor hívás közben visszalépsz a Springboard-ra, vagy Tethernignél mutatja az aktív kapcsolatot.)
A requester-ek háttere nem a springboard.app-ban van, csak nem ugrik be, hogy hol (már szórakoztam vele régebben én is).
-
Pilács
senior tag
hehe asszem kinyírtam picit a gépet
mivel nem volt ikonja a fekete esőnek, gonoltam újra lefuttatom (tudjak cydia-t feltenni). minden ok, tett ikont, gondoltam ki be kapcs... és csak az itunes logot teszi ki, hogy csatlakoztassam gépre, ha ráteszem, itunes szól, hogy restoreklassz, akkor most restore, majd gondolom szól, hogy aktiválni kellene, akkor kell feketeesőzni, majd snow-zni, hogy újra működjön? csak vigye el a sunyiba innen
-
BloodyEddie
őstag
Milestone-nal szemeztem, de az árcímke kicsit szíven ütött, annyira azért nem tágak a lehetőségeim
Nexus One meg sajna még nem létezik hivatalosan
Ainoval szemezek most, igaz elhatároztam egyszer hogy soha többé SE, de ez korrekt készüléknek tűnik. Megadja azt, amit hiányoltam az iPhone-ból: bluetooth headset - ami tartozék (zenehallgatás miatt, és bennevan az árában
), és hardveres billentyűzet. Szép és jó a touchscreen, de hétköznapi használatra jobban szeretem a gombokat, nehezebb félrenyomni. Esetleg egy jó árú Androidos teló jöhet szóba (elsősorban Hero-ra pályázok), ha pedig több kp kellene majd valamiért, E52 vagy Arena lesz az utód. Szóval nem vagyok annyira válogatós
-
dirty.yakuza
aktív tag
Enjoy: kipróbáltam ezt a World Weather-t. Jó kis cucc tuti animációkkal csak sajnos nem sok magyar vidéki falut ismer!
Budapestet beállitottam mert elsősorban az érdekelne, de hol megy hol nem. Vmikor csak ? jelet rajzol ki pedig irja hogy akkor frissült le, viszont ha elforditom a telót a heti előrejelzés már jó.... Ki érti ezt
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hát nem tudom abba is hagyom mert még csak a 25.oldalon tartok de már most sem tudok a munkámra koncentrálni....
(JA, és 22.oldal első.. be sem linkelem mert 18+)
-
tikshow
addikt
ez oké, de restore után elvileg a te cuccaidat állítja vissza, míg winterboard-nál maradnak a gyáriak, láttam olyat is, hogy restore után, megjegyezte az sbsettings(és még nem volt jb-zve a telefon akkor! szóval se cydia se sbsettings) beállításokat és a wifi-t nem képpel hanem számmal írta ki, szóval nem biztos, hogy ez a restore mindent visszaállít gyárira(ja dfu módban történt restore után volt)
-
<NewL>
addikt
a Contacts tök fölösleges,jobbra húzod a kezdőképernyőn az ujjad,keresés - nekem ide csak a kontaktok vannak beállítva.
lehet ,hogy gs már gyors a Contacts (Messages,Phone) - 3G-n csiga lassú.így nem kell 5 ikon a dockba
szép munka,szép munka ...de még most érzek kéztetést ,hgy csináljak magamnak egy ilyet,nem bírom megunni a gyárit
a Maps is mire?
migabi24 : na pont egy ilyet akartam kérdezni,Safariba jó lett volna néha ha nem látszik az alsó ikonsor
-
Nordik
őstag
Neked valamiért nagyon furán működik a headseted.
Az enyém is gyári és úgy működik, hogy egyszer lenyomom pause, kétszer akkor ugrik egy számot, ha egyszer és utána hosszan akkor teker.
Tudom, mert mindig így használom melóhelyen, már belejöttem a kezelésébe. Egyébként ezek le is vannak írva valahol, mintha egyszer olvastam volna.
-
a000
őstag
úgy értem a jobbra felét, hogy amikor benyomod a gomb az alapból jobbra felé megy, balra nehézz lenyomni. tehát ha rendesen ráteszed az ujjad és lenyomod, akkor jobbra nyomódik csak be.
am hajszálkarcokban én kaptam a leggazdagabb készüléket.
már cseréltem volna, ha nem lenne ez az uj ibott-os marhaság, én használni akarom, nem pedig szívni vele. -
dirty.yakuza
aktív tag
Enjoy: Menj az /Applications/Weather.app és nyisd meg a info.plist filet. Én TotalCommanderrel nyomom. Simán ráállok és szerkeszt.
Keresd meg a szövegben az "SBIconClass" szót és írd át SBIconClassicon-ra!
Most írd felül az icon.png filet!1000% WORK!!
B......U.......É.......K
-
D@niel
addikt
Köszi szépen
Szokott valaki Telecom-ot olvasni ? én most vettem meg, az zavar, hogy mindíg egy hónappal korábbi példányt lehet csak megvenni, speciel most is csak a 11 havi volt. Szeretem ezt az újságot, jó így újság formájában is olvasgatni a mobilkommunikációról, habár viszonylag kevés új infóhoz jutok, Köszönöm mobilarena !
Megyek is vissza olvasgatni, tetszik, hogy minden cikkben vagy így-vagy úgy, de ott van az iPhone-hoz hasonlítás. I Love U, iPhone ! -
C^^
őstag
System/Library/CarrierBundles/Unknown.bundle könyvtárban kell szerkeszteni a carrier.plist fájlt. Meg kell nézni, vagy meg kell adni, hogy melyik képfájlt rendelje hozzá a szolgáltatódhoz, majd a képfájlokat adott néven bemásolni az Unknown.bundle könyvtárba, és respring.
Luser2000: A baseband maga "trükközhető", de az iBoot(ez más) frissítést kapott, ami miatt újraindításnál elszáll a dolog.
-
Luser2000
addikt
Szia Enjoy!
"... Új baseband-ű készüléked van, erről a bibiről az apple tehet.
Jelenleg nincs rá megoldás, csak hogy rákötöd gépre és újra blackra1n-eled..."Érdekes, mert a baseband nálam 05.11.07 és én eddig úgy vettem észre, hogy pont erre a verzióra mondják, hogy még "trükközhető".
Biztos ez lenne a baj?
---
Most viszont jött egy új probléma:
- Feltettem a Cydiáról a MobileInstallation Crack elemet és az újra indítás óta azt mondja a WiFi hálómra, hogy az nem található. Hiába próbálom újra kézzel hozzáadni. (Rejtett hálózat). No, ez meg mi a szent sz@rért lehet?
Köszi,
Balázs
-
<NewL>
addikt
nya,
most ahogy néztem a barcás videót,gondoltam ,hogy rádirok egy privit. hánykor csináltad azt a videót!?
köszi. este folytatom tovább...
kelekyle : az a tartó lesz vagy húszezer
valakinek van iMacje? februárban le kellene cserélni a laptopot egyre,de magyar honba elég drága,meg nem is nagyon találok használtakat,esetleg hol nézegessek?
-
Enjoy
addikt
Látom senkinek sincs ötlete a dolgokra.
Keresgéletem, ill. találtam is egy fél megoldást a panoráma springboard háttérképhez.
De elég gagyi, mert a "Kereső oldalon" (Spotlight , vagy mi a neve) ill. az utolsó ikont tartalmazó oldalt túlhúzva már a gyári fekete kép jelenik meg, ami szerintem gázos.
Szóval erről a panoráma háttéképről le is mondok azt hiszem. -
migabi24
nagyúr
-
-
-
Coyote2000
őstag
ha már a reklám helye, akkor én meg a JVC KD-BT22 autósrádiót ajánlom. USB porton kezeli az iPodot (lehet rajta tallózni is rendesen), Bluetooth-on meg kihangosítja az iPhonet, kezeli a hívásokat, stb. Azt még nem próbáltam, hogy az iPhone-t is kezeli-e USB porton, nem hiszem, legfeljebb tölti.
-
csimpi1
tag
Tegnap este sem látta már, ma ugye újra bekapcsoltam a gépet, de semmi. Másik usb foglalattal is próbáltam eredménytelenül. Sőt az itunes is sokszor fagy, nem enged kilépni, kilépés után még mindig fut, stb. Most újratelepítem, hátha. Egy újratelepítésnél elvesznek a letöltött appok? Mert pont tegnap töltöttem 2 fizetőset, de rátenni a telóra már nem tudtam...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest