- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
-
Dexar007
veterán
válasz
macikos #6142 üzenetére
Kérlek szépen úgy új hogy persze nincs már rajta a fólia de kb 3x telefonáltak vele mivel 0.0 karc van az apple logón és ez azért érzékeny szokott lenni ebben a tekintetben.
Egyébként jah kibaszott nagy mákom volt, mert 10emberből 10 biztos ott hagyta volna a gyereknek...persze én se vettem volna meg ha saját célra kellett volna.
-
válasz
macikos #5933 üzenetére
Ejha, elég para.
Hát, azt hiszem, ha lesz is, én a legdrágább megoldást választom, domino, és hálózati korlát feloldása sokpénzért (mást nem tehetek, mert vodás vagyok).
Ez van.
Ha érdemes lesz lecserélni az újra egyáltalán. Bár Apple-t ismerve úgyis beletesz valamit, ami miatt azt döngeti az agyam, hogy vegyem meg az újat. -
bacsy
csendes tag
válasz
macikos #5828 üzenetére
Nem kell leharapni a fejem
Ha jól tudom,semmit nem telepítettem előtte. Talán a "user lock background"-ot pipáltam ki a winterboardban, de utána ki is vettem, de a szöveg még ott van.
Kikapcsoltam a wifit és eltűnt a szöveg, szóval beletaláltálDe mivel sokat használom így sokat látom és idegesítő.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
macikos #5656 üzenetére
Nem ismerem Backgrounder működési mechanizmusát, de megnéztem:
-Mail, Internet (3 lap), FStreamer nyitva, szabad memória: 10mb
-Backgrounder nincs a processek között
Szerintem mindössze annyit csinál, hogy megkerüli a home gomb parancsát, tehát nem engedi hogy az adott programnál a kill process lefusson.A Winterboard azért teljesen más tészta. Olyat csak a mazochisták tesznek a gépükre
(bocs a többiektől)
Nem állítottam hogy a Sony nem jó. Csak annyit írtam, hogy nekem nincs vele semmi bajom. Igaz én még csak in-ear fülessel próbáltam, mert mást én nem igazán szeretek. Ha hallom az utca zaját, nem látom értelmét a zenehallgatásnak. Otthon meg nem szifonon hallgatok zenét.
Karma: Na akkor azt ne mondd nekem, hogy a Cradle Of Filth-hez ez nem elég!
Komolyzene meg Dark Lunacy-ban van
pl.
-
doddencs
senior tag
válasz
macikos #5647 üzenetére
Hmm, ez elég elkeserítőnek tűnik. Hozzáteszem, jelenleg 6280am van, én azon is tudom élvezni a zenét
Zene miatt még alternatíva a Nokia 5800, próbáltam is, remekül szól, csak az meg hát, kezelőfelülete hagy kívánnivalót..
Egy jó áron hozzájutott n85 kell nekem, tudom én -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
macikos #5647 üzenetére
Megoldás, kellékek:
-equalizer OFF
-lossless
-Sennheiser CX400
szerk: ha meg nagyon bassmániás valaki, Koss The PlugBár szerintem a CX400 is simán hozza azt a szintet, anélkül hogy más tartomány torzítana
Netrádió: Streamer+backgrounder. Ez miért nem megoldás? Bufferel, be lehet állítani hogy ha megszakad a kapcsolat, újrakapcsolódjon, amit észre sem veszel. -
Ulkesh
őstag
válasz
macikos #5562 üzenetére
Fogalmam sincs, ilyen időket nem szoktam netezni vele.
A napi átlag használat nálam:
- kb. 1-2 óra beszélgetés
- 3-4 SMS,
- fél óránként leszedi a leveleimet amiket meglesek és válaszolgatok rájuk
- 20-30 perc böngészés (főleg NewsStand-on keresztül)
- 20-30 perc BeejiveIM
- 10-20 perc egyéb alkalmazások használata (Calendar, MemoPad, SplashMoney, HandBase, iStorage, Fizz Weather)
- fél óra - óra zenehallgatás
- néha 5-10 perc játék
- esténként lefekvés előtt fél óra - óra olvasgatás (Stanza)Így szokott 60-70%-ig lemerülni. Este meg megy a dokkba és reggelig töltődik.
-
-
Dexar007
veterán
-
samgar
őstag
válasz
macikos #5250 üzenetére
Feltettem az ImToo-t. Éppen konvertálok vele, de úgy látom, hogy ahány file-ből áll a dvd film annyit csinál belőle. Ezt nem értem, hogy lesz ebből egy file? Nem találok semmi ilyenfajta beállítást, ezért nem vágom. Az előző konverter egy file-t csinált mindig az éppen kijelölt dvd mappából.
-
sgery
őstag
válasz
macikos #5250 üzenetére
Aha. Hát akkor ez meggondolandó.
Nálam az apple nem = azzal, hogy minőségi termék ami sose megy tönkre, az pl. hogy régebben néztem az ipodom leírását és külön oldalon fel volt sorolva, hogy milyen hibánál milyen ikon fog megjelenni, és volt olyan ami annyit jelentett hogy többé nem fogod használni elég kiábrándító..Amúgy 1 vagy 2év gari van rá? Ha 1 akkor elég gáz, még a sagemre is 2őt vállalt a voda..:S
Az esélyekről annyit, hogy velem minden rossz megtörténik, tehát én vagyok az aki abban a kis esélyben benne van..
-
delllap
csendes tag
válasz
macikos #5116 üzenetére
nemtudom felvenni vele a telót meg számotváltani megállitani meg azokat amit nyomással kéne csinálni
tönkremehetett az a gombja, mondjuk egész nap kocsiba ülök munkám miatt és szinte már otthonis csak a headsett-el használom és azér mehetett tönkre a gombja vagy nemtom! már százszor volt kikapcsolva a telefon meg ilyesmik, nemmost ment tönkre hanem 3 napja, de azért kösz az 5letet!
Nagonszépen köszönöm, főlkeg a gyors választ!!
(macikos it tuti meglehet venni? mert nemlátom az oldalon a gyárit :/)
-
-
FireShadow
senior tag
válasz
macikos #4857 üzenetére
hat msn meg savszel miatt 5fps, minidv kameraval... fenyerö: hát eddig is csak ugy volt ertelme webcamolni h felkapcsoltam néhány lámpát a szobában. vagy infrás nightshot és akkor zölden virulok. vagy megkevesebb fps a kameran, több fény érdekében stb.
egyetlen amitöl félek hogy a vnc mi modon huzza át a képet, ha ugy mint gépen, ilyen csikokban az leehet problema.
-
-
Zoziphone
csendes tag
válasz
macikos #4828 üzenetére
Igen, ezt már próbáltam, a gépezet simán felmászik a netre, az iwiw-et normál belépésre kalibrálon, beütöm az email címet, majd a jelszót, majd "klikk" a belépesre, és visszadob a mobil belépő oldalra, ahonnét gond nélkül be tudok lépni, de a mobilos iwiw korlátozott.
nem csak a freemailnél pakol vissza a bejelentkező oldalra, hanem a t-online, a vipmail, a mailbox is! -
MasterMee
csendes tag
-
[Ace]
aktív tag
válasz
macikos #4506 üzenetére
Reponak nem a szifonosat kell megadni hanem http://apt9.yellowsn0w.com/ ezt.
A legérthetőbb ha simán nyom egy updatet itunesból, majd elindítja a quickpwnt, ott automatikusan hozzárendeli a gyári fw-t, kiválasztja, hogy kell neki cydia, követi az utasításokat, utána ahogy leírtad felteszi ami kell cydiából és kész. -
Remittenda
aktív tag
válasz
macikos #4389 üzenetére
Apropó jailbreak. Ha a teló törve, esetleg függetlenítve van, akkor miként viszonyul a "gyári" Apple cuccokhoz: iTunes a gépen, és AppStore a neten? Minden megy, mintha hozzá sem nyúltam volna? (kivéve persze a szoftver frissítéseket, amiket gondolom a cydia nevű valamiból kell telepítenem...)
Thx.
-
Ulkesh
őstag
válasz
macikos #4334 üzenetére
"A flash videó lejátszás az az, hogy beírod a böngészőbe, hogy www.indavideo.hu és lejátszod az ott megjelenő videókat."
Sajna nem minden oldalon működik, az okát nem tudom, de a legtöbb külföldi oldalon lévő videóval megbirkózik. Egy teszt oldalra raktam fel flv-ket és azokat is gond nélkül lejátszotta, szóval nem tudom, hogy pár oldalon miért nem működik, de ezt betudom annak, hogy igencsak béta még.
"Amit kéne, nem játszik le, amit meg lejátszik az pedig akadozik."
Nálam nem akadozik, csak rohadtul válogatós.
-
Ulkesh
őstag
válasz
macikos #4201 üzenetére
"Akkor menj a Settings-be, General, Reset, Erase All Content and Settings. Ezzel mindent kitörölsz a telefonból, gyári állapotba kerül."
Ez egy jó módszer a gyári állapotba hozásra, DE figyelem, ha van fent olyan Cydiás alkalmazás ami a készülékkel indul, azt előbb kézzel kell uninstallálni, mert a Springboard plist-je gyári fájl ami nem kerül törlésre, így ha valamelyik alkalmazás a Springboarddal indulna el, de a Reset azt törölte, akkor a végeredmény egy végtelenített alma logó lesz, amit mivel már SSH nem lesz a készüléken csak egy Restore hoz vissza.
-
luigi106
tag
válasz
macikos #3978 üzenetére
Köszi macikos a gyors választ de sajnos ez az ipod-é.Nekem pedig az iPhone 3G kellene.
Vettem egy JBL dokkolót és sajnos az adatátvitel nem megy, viszont a zenéket lejátsza.
Amikor rácsatlakoztatom akkor kiis írja, hogy ez nem kompatibilis, viszont a későbbi
JBL dokkolók már jók,ezért gondolom hogy csak egy drótot kell átkötni máshová.
Azért hálás vagyok neked.Köszönöm szépen.Boldog karácsonyt neked és minden
kedves topikolónak is.
Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest