- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
kösz! majd holnap kipróbálom ma már nemhiszem
én húztam össze vissza átlókat... lehet azért sikerült néha kivédeni de nem jöttem rá hogy a kör mutassa hogy merre kel lenni az átlónak
Én soha nem tanultam angolt, semmit, 1 szót se... ezért nem is tudok, és így már nem is fogok megtanulni soha...
mobil neten én is gondolkoztam, nem kéne nagy csak hogy néha néha ha úton vagyok tudjak netezni msnezni
de ezek szerint erre csak T-nél van lehetőség
pannonos vagyok
tudjátok min gondolkoztam
miért nincs iphonra RTS azokhoz amúgy se kell billentyűzet, csak egér itt meg adott mint az ember ujja, szerintem tökéletes lenne pl 1 AOE 1 átirat... ki se raknám telot kezemből
-
spedyboy
senior tag
"ogy a karakter érzékeli az ellenséges lövéseket (még lövés előtt). Kivédeni a következőképp lehet: ott az a kis szelet, a kör negyed része. Egy átlós vonalat húzol az ujjaddal olyan módon, hogy mindig a szelet sarka felől indulsz a lekerekített része felé (ezt bárhol megteheted a kijelzőn, a lényeg az alak és az irány). Ez ugye mindig attól függ, hogy hogy áll a szelet."
ez a része... -
Nwis86
aktív tag
chapter 2 eleje mikor 3 olyan repülő robot áll a képen és ilyen kör van felettük, na ott fogalmam nincs mit kell csinálni... 1ébként idáig is csak véletlen jutottam el
nem tudom mit jelent az amikor piros kör van a ellenségek felett és a körbe 1 kis szelet
aztán nem tudom, hogy kell taszítani csak néha sikerül valahogy, nem az amikor felemelem hanem az előkés, na ennyi lenne 1enlőre a gondom
előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest