Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bade
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az,hogy sem a Youtube "ikon"-nal(azt írja,hogy nem sikerült kapcsolódni a Youtubehoz),sem a netes Youtube nem játsza le a videókat?(itt meg tölt,de semmi)
Az internet(wifi) megy a telefonon,böngészni is tudok.(gondolom vmi beállítási probléma,de eddig nem jöttem rá)
Korábban nem volt ilyen,csak amióta újra jailbreakeltem.[ Szerkesztve ]
-
Bade
tag
Sziasztok!
A zenéket melyik könyvtárba pakoljam,hogy le is játsza a Iphone gyári Ipod lejátszója?(iTunes nélkül természetesen)
-
Bade
tag
Tudtok nekem ajánlani vmi jó internet böngésző progit a safari helyett?(cydias is)
Iletve egy olyat,amivel gépről tudok fájlokat átrakni a telefonra(mp3,stb.) -
Bade
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan médialejátszó progit,ami az avi-kat is lejátsza valamint az Ipod lejátszónál is kellene vmi jobb.
Cydiás progik is jöhetnek(gondolom inkább csak azok vannak) -
Bade
tag
Sziasztok!
Van egy 3G-m 3.0-ás szofttal JB+függetlenítéssel.
Szeretnék frissíteni,melyik szoftra érdemes?
Olvastam a 4.0-t,hogy van egy pár hiba,bár most úgy nézem megoldották(carrier fix)
Ti mit ajánlotok?(melyik szoftot)
Előre is köszi! -
Bade
tag
Sziasztok!
Van egy 3G-m 3.0-ás szofttal JB+függetlenítéssel.
Szeretnék frissíteni,melyik szoftra érdemes?
Olvastam a 4.0-t,hogy van egy pár hiba,bár most úgy nézem megoldották(carrier fix)
Ti mit ajánlotok?(melyik szoftot)
Előre is köszi! -
Bade
tag
zenéket szeretnék átpakolni WinSCP-vel,melyik mappába pakoljam,hogy a lejátszó felismerje?
Előre is köszi! -
Bade
tag
Próbálta már vki a vodafonos BASIC netcsomagot?(most 2 hónapig ingyenes)
Ezeket kellene beírni(lentebb),de csak az APN címet,felh.azonosítót és a jelszót tudom megadni a többinek nincs megfelelő sora.
Ha esetleg van olyan,aki használja,priviben megoszthatná,hogyan skerült életre bírni.WAP paraméterek Havídíjas előfizetés esetén
APN-cím wap.vodafone.net
Felhasználó azonosító vodawap
Jelszótd> vodawap
IP-cím 010.009.008.007
Kezdőlap címe live.vodafone.com
Kapcsolódás GPRS
Port szám 9201 -
Bade
tag
előfordult már vkinél,hogy az Installous egyszerűen nem hajlandó feltelepíteni a letöltött programokat?Hiába rakom újra cydia-ból ugyanaz,pedig 1-2 napja még minden rendben ment(próbáltam ugyanazokat a progikkal,amik korábban mentek,de semmi)
unable to find executabe-ot ír a telepítés végefelé
Vmi ötlet?
Újra jailbreak? -
Bade
tag
olyan oldal van a neten,ahol egyedi skinmatricát lehet csináltatni iphone3G-hez?
-
Bade
tag
Srácok ezt ugye tudom függetleníteni,ha felrakom a 2.2.-őt?
Version:2.0.1 5b108 modem:01.48.02 -
Bade
tag
ha vkit érdekel van 1 eladó legújabb kiadású Gevey-3G turbosim-em olcsón(kizárólag iphone3G-hez)
-
Bade
tag
mennyiben különbözik egy letiltott iphone 3G az ipod touchtól?
Illetve az utóbbi(16Gb) milyen árban van?[ Szerkesztve ]
-
Bade
tag
másnál is előfordult már,hogy yellowsnow után jól ment a voda-s kártya,aztán felraktam a winterboard-ot,reboot és újrainduláskor elment a hálózat?
-
Bade
tag
A 2.1-es szoftot szeretném 2.2-re frissíteni.Hogyan tudok úgy frissíteni,hogy utána a gyári appok,contaktok megmaradjanak?
A másik,ha 2.2-re frissítem,később vissza tudom rá rakni a 2.1-et?
-
Bade
tag
a turbo sim már a második vodás sim kártyát teszi tönkre(2 különböző turbo sim,más típus)
Úgyhogy mindenkinek ajánlom a szoftveres függetlenítést. -
Bade
tag
Azt hogy a trémobil letiltotta a telefont,honnan lehet tutira megtudni?
Jövőhéten vinném be szervízbe,csak nehogy úgy járjak,hogy a telefont nem kapom vissza. -
Bade
tag
olyan ember segítségét szeretném kérni priviben,aki 2.2-es szoft(2.28 modem firmwire) esetén csinált függetlenítést
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bade
tag
Pesten a belvárosban(Keleti,Blaha,Stadionok,Örs) környékén tudtok megbízható szervízt,ahova vihetem a telóm?
Amúgy továbbra is halott a hálozat,hiába frissítettem szoft-ot.
A wifi-t hogyan tudnám elővarázsolni,mert tegnap este még működött 2.2es szofttal,aztán ma reggel csináltam egy jailbreaket és incorrect password-öt ír,ha kapcsolódni szeretnék,de tegnap ugyanezzel a jelszóval beengedett.
Azóta újra restore-oltam a 2.2őt,de semmi.
Ugyebár wifi nélkül nem tudok cydias progikat se leszedni. -
Bade
tag
ne úgy néz ki sikerül révbe érnem!
Restore-t ha megcsinálom,akkor felrakja a legújabb szoftot is(eddig 2.1-es volt),turbo sim-es a teló,nem lesz gáz belőle?Van már arra is jailbreak nem?
Vagy esetleg milyen megoldás létezik? -
Bade
tag
közben nyomtam a telón egy tartalom és beállítások törlését,amikor végzett csak az iphone logó jelenik meg,mondhatni szokásos,de természetesen az iTunes sem ismeri fel a telefont(hiába nyomok közben hard resetet)
-
Bade
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy behalt a hálozat a telón.Nem ismer fel semmit sem.Jailbreakelt,2.1-es szoftver van rajta.
Nem tudom,hogy van-e összefüggés közötte,de horgászós játék után adta meg magát.(lehet a rázkódástól)
Vmi ötlet? -
Bade
tag
sms hangokat hol találom WinSCp-n belül?
Vagy azokat nem lehet módosítani?
Ha vki tud linkelni appz,games packokat megköszönném! -
Bade
tag
most jailbreakeltem tesóm telóját,állítólag nem lehet tönkretenni vele semmit,de mindent felrakott,aztán újraindulva megakad az apple logónál.Vmi ötlet?
-
Bade
tag
hihetetlen mennyi szívok ezzel apple-s adatátviteles marhasággal
Ha rádugom a gépemre a telót,akkor kékhalál,hetekig szenvedtem ezekkel a wifi-s cuccokkal is,aztán Winscp-vel sikerült.
Most meg már azzal sem tudok mit kezdeni!
Kellene egy olyan progi,amivel meghajtóként(adatkábelt rádugva) látja az iphone-t a total commander. -
Bade
tag
Használta már közületek vki a Psx4iphone ill. Snes4iphone emulátorokat?
Az iRealsms-nél nálatok is azt csinálja,hogyha meg akarom nyitni(open),akkor a főmenű jön be,nem az sms. -
Bade
tag
melyik programot érdemes használni google maps térképek letöltésére?
Gondolok itt olyanra,hogy offline módban meg tudok keresni egy utcát,éttermet stb. -
Bade
tag
Felraktam a winscp-t és meg is találtam a private/var/mobile/Library/Downloads között a letöltött csengőhangot ill. pár olyan játékot,amit korábban letöltöttem,de az Installous-on belül nem találtam meg a letöltöttek között
Hova másoljam be a csengőhangot?Illetve az ipa fájlokat?
A játékok rar-ba vannak csomagolva valszeg ezért nem jelentek meg.Winscp-n belül ki tudom csomagolni?Vagy egyszerűbb átmásolni a gépemre és ott.
Előre is köszi a válaszokat! -
Bade
tag
próbáltatok már mobillal letölteni pl. Csengőhangot?
Most az Audiko.net-ről töltöttem le csengőhangot(installous progi felülete jött be,el is ment 100százalékig)
De a fájl sehol sincs.Esetleg vmi ötlet? -
Bade
tag
Eladók a következő tartozékok:
átlátszó szilikontok 3G-hez 1999Ft
képernyővédő matrica 3G-hez(2darabos,jó minőségű) 799Ft
bőrtok sima Iphone-hoz 1999Ft
3,5mm átalakító kábel 1499Ft[ Szerkesztve ]
-
Bade
tag
egy olyan kérdésem lenne(hátha vkinek van ilyen),hogy lenne egy dokkoló állomás 3G S-Video Out-al,ezekszerint Tv-re rá lehet kötni vagy csak a hang jönne a Tv-ből?Azt is írja,hogy töltő,ez a része,hogyan működik?
-
Bade
tag
Mivel nem tudom rákötni a gépemre a telót(kékhalál),ezért kellene egy wifi-s megoldás,amivel fájlokat tudok átmásolni a telefonomra.
Milyen programot érdemes használni?(telóra vagy a gépre kell letölteni)
A másik kérdésem pedig:
nem tudtok olyan honlapcímet,amin fent vannak a témák(képekkel együtt),kicsit hosszadalmas megvárni mindig amíg megnyitja a cydia a screenshot-okat. -
Bade
tag
"A Settings/General/Usage-nál mennyi a Usage és a Standby? Ha szinte ugyanannyi a két érték, és érzésed szerint többet volt a telefon Standby-ban, akkor valami fut a háttérben és szívja az akkut."
Nálam nem írja egyiket sem.Mindkettő -.
Cydia-s címek engem is érdekelnének.
Pl. a Touckgrind nevű progit hogyan tudom leszedni cydiából?Valamint játékokat? -
Bade
tag
Nem kell vkinek IPHONE bőrtok,tartó?3G-hez vettem,de csak simával jó.Belűl narancssárga.
2000Ft -
Bade
tag
kékhalálos problémára tudtok megoldást?
XP van fent és a legújabb Itunes,amint rádugom a kábelt bejön a kékhalál.
Állítólag az újabb Itunes-nál javították a hibát,de nem úgy néz ki... -
Bade
tag
köszi a segítséget mindenkitől!
Még nem tudtam kipróbálni,mert nem otthoni gépről vagyok.
A helyzet az,hogy a saját ill. bátyám gépén nem indul el a quickpwn 2.1(hibát észlel ézért leáll),net framework több verzióját is felraktam,de semmi.
Az öcsém gépén ment a progi(megállt ott,amit korábban írtam),holnap kipróbálom azokat a módszereket amit írtatok.
De a progi elinditásával kapcsolatban nincs ötletetek? -
Bade
tag
igen nálam is ugyanez a kép!
Amúgy azt olvastam,hogy másik gépen is meg kell próbálni,mert azon valszeg menni fog.
Ja a másik nagyon érdekes dolog,hogy az iphone kinyírta a winfosomat,ahányszor rádugom kék halállal kifagy.Eddig minden ment,ma délután kezdte el ezt csinálni. -
Bade
tag
Gondoltam,hogy előbb-utóbb jailbreakelnem kell a telót.Egyenlőre még utánaolvasgatok,aztán próbálkozok csak.
Amúgy 2.1-es szoft van a telón(T-mobile,Turbosim),akkor jailbreakben is ezt a verziót kell felrakni? -
Bade
tag
A winterboard ha jól látom cydia-s alkalmazás,a telómat még nem jailbreakeltem.
Találtam a neten "tört" Star wars iPhone3G játékot,leszedtem a gépre.Ezzel mit lehet csinálni?Vki próbált márilyet felrakni a telóra? -
Bade
tag
Köszönöm a javasolt progikat,játékokat!
A témákat esetleg a home hátteret lehet valahogy változtatni?Mert eddig csak a wallpaper-t sikerült. -
Bade
tag
válasz
Cyber_Bird #4024 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sikerült is rögtön
2.1-es szoft van rajta,addig nem frissítek semmit.Majd januárban függetlenítem+jailbreak.
Olyan segítség kellene még,hogy saját képeket ill. zenéket szeretnék átrakni a telóra.
De nemigazán boldogulok ezzel az itunes-al.
Esetleg priviben segítene valaki?(ott megadom az msn címem,hogy még gyorsabban végezzünk) -
Bade
tag
válasz
Endruboy007 #4021 üzenetére
Sztem nálad is hasonló a helyzet,mint nálam(aktiválni kellene)
De várjuk meg,,mit mondanak a többiek! -
Bade
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne,hogy vettem egy turbosim-es Iphone-t(T-mobile),az előző tulaj rajtahagyta az adatait stb.
Nyomtam egy iPhone nullázását,hogy eltünjenek az adatok,de sajnos csak a emergency hívás jön be.Unlockot engedi(felismeri a hálozatot a bal sarokban)de marad azemergency hívás.
ITunes képernyő jelenik meg(usb kábel+itunes felirat van a képen)
Lehet újra kellene aktiválni a telefont?Azt gondolom csak az előző tulaj tudja.
Mit lehet csinálni?
Lehet egyszerűbb lenne az egészet függetleníteni? -
Bade
tag
Mostanában elég gyakran olvastam,hogy sokan az USA-ból hozatják be a telefont,az egyik hírdetésben 70ezerért kínálják a 16Gb-os független Iphone 3G-t.Lehetséges ez vagy átverés?Ha igazi a hír,akkor honnan tudok rendelni ilyen árért?
-
Bade
tag
Köszönöm a válaszokat,most már érthető,miért nem fut.
-
Bade
tag
Az az igazság,hogy nem vagyok tisztában az ilyen gps-es dolgokkal,de ha van a telóban beépített gps,és felrakok a gépre egy navigációs szoftot,akkor mennie kellene nem?
Most vettünk(bátyám) egy Navigon Gps-t,letúrtuk az eredeti navigációt és raktunk rá iGo-t.(persze nem volt egyszerű)
Ezt nem lehet megcsinálni iPhone-al,ha a térképek fent vannak a telón? -
Bade
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Iphone 3G-t,de nem lenne elhanyagolható a GPS tudása!
Utánaolvastam,hogy internetkapcsolat kell hozzá valamint egyenlőre csak a Google Maps-et tudja használni.
A későbbiekben is kell hozzá internetkapcsolat,ha kiadják hozzá a normális szoftvereket?
Tudja esetleg vki hol járnak a fejlesztők ezügyben?
Ha nem tartozik a topic témájához a hozzászólásom,légyszi privátban válaszolj!
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával