- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Malachi
veterán
Helló, nem tudom érdekes-e, de én itthonról vettem meg, ráadásul telefonon az üfszolgon keresztül. Az azonosítást talán másképp is meg tudják oldani, nem feltétlenül kell az a szám.
A díjcsomagokat ne értsd félre, ikon400-as csomag mellé minimum 27990-et kell fizetned a vásárláskor, majd onnantól havonta 9990 lesz a számlán, amiben benne van 400 perc beszélgetés, 200 sms, stb.
Ha 990-ért akarod elvinni, akkor csak ikon600-as csomagot választhatsz, és az havonta 16990. Ha nincs szükséged a nagyobb csomagra, szerintem nem éri meg az egyszeri 27 ezres spórolás. -
macikos
addikt
Milyen törlesztőrészlet?
Azt kell fizetni, ami ki van írva.
8 vagy 16GB? Mi tudjuk hogy mennyi zenéd és filmed van?
Nekem 16GB-os van, viszont 8-10 GB-ot használok. Legtöbb embernek elég a 8GB-os.
Magyarosításról nem tudni, egyáltalán nem biztos, hogy lesz, de nem is kell. Azért nehogy már ne tudjon valaki 2008-ban legalább 1 világnyelvet alapszinten, tényleg alap szinten, enter, vissza, kilép, belép, stb.
Webshop jelszó: [link]
MTbc: Honnan veszed, hogy csak személyesen lehet venni? Előfizetésest és Dominosat is lehet rendelni. Jelszót meg kérsz egy újat.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest