- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Játékos #24294 üzenetére
A pénzt vissza fogja utalni amivel többet vont le (azt hiszem azt ellenőrzi, hogy van e miből fizetned az appot, ha most csináltad az accountot akkor alapból zárol valamennyi pénzt ami majd pár hét múlva kapsz vissza). Viszont az applikációnak meg kéne jelennie ha itunes-on belül vásároltad, Elvileg ha megpróbálod újra letölteni akkor ki kell írni a , hogy te ezt már megvetted és így ingyen letöltheted.
-
Ceko
senior tag
-
válasz
Játékos #24075 üzenetére
Nekem már romlott el SIM-kártyám, valamint az egy rövid név-egy szám párosok elég gyér módon tárolják a telefonszámokat szerintem
De persze ízlés dolga.
Az adatvesztés ellen találták ki a Google Syncet, az Outlookot, MobileMe-t, meg ki tudja még hány más szolgáltatást. Én pl. nem veszek olyan telefont, ami nem tudja a Google-ből lehúzni a kontaktjaimat, mert mindig ott tárolom őket.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Játékos #24062 üzenetére
Nem értem miért ragaszkodik néhány ember még ma is a SIM kártyán tárolt névjegyzékhez. A neven meg számon kívül jóformán semmi mást nem adhatsz meg, mert korlátozott. Ott a szinkronizálás, minden telefon képes rá.
Ugyanez vonatkozik a zenelejátszásra is. Ha egyszer sokkal egyszerűbb iTunesban másolni rá a zenéket, minek pöcsölni azzal, hogy ifile-t megnyitod, kikeresed ami neked kell és úgy játszod le? Így meg feloldot a telót, spotlight és beírod. Én ha valamit rá akarok tenni a telóra, behúzom azt az albumot az adott listába és szinkronizálom. Ne mondja senki, hogy másolgatással egyszerűbb.
-
Gicz
addikt
-
-
helike13
csendes tag
válasz
Játékos #23780 üzenetére
PC-ről is lehet továbbosztani a jelet wifin, létre kell hozni egy ad-hoc hálózatot.
(Kérdés, hogy az iPhone tud-e ad-hoc hálózatra csatizni, ezt az iPhoneológusok megmondják)
-
tikshow
addikt
válasz
Játékos #23769 üzenetére
ha jbzet, akkor felrakod az ifile-t(cydiaból le lehet szedni ingyen) és abba tudod nézegetni a képeket, viszont ekkor nem szinkronizálni kell, hanem a telefonra másolni(diskaid vagy iphone folders a barátod), csinálsz egy mappát bárhol(legjobb, ha a gyökérbe) és abba másolgatod a képeket, annyi a baj vele, hogy nem olyan, mint a gyári képnézegető, hogy elfordul meg lehet ujjal lapozni, hanem léptetni kell
-
<NewL>
addikt
válasz
Játékos #23410 üzenetére
SMS - jobb felső sarokban sms írása ikonra bökj rá
a szövegmező,ahova írod az sms szövegét () bal oldalt van egy fényképező,ha arra böksz akkor készithetsz fotót vagy kiválaszthatod a camera rollból akármelyiket
ne sértődj meg de most ez jutott eszembe : b*sszki,vissszamennyééé'
melóhelyen ezt nyálazd át : [link]
huh bocs,akkor nem tudom
ja,most jutott eszembe ez csak akkor van ha a Cydiából az mms logo bógyó fel van rakva?
-
válasz
Játékos #23406 üzenetére
Hanyas FW van felrakva? Annyi az egész, hogy rámész az üzenetekre, ott a jobb felső sarokban az "új" és ahova írod a szöveget amellett van egy kis fényképező ikon. Arra ráböksz és fényképezel vagy kiválasztod a már meglevő fotót. Mellesleg a képek menüben ha ráböksz egy képre akkor a bal alsó sarokban levő kis nyilácskára nyomva előugrik egy menü ahol többek között felajánlja az MMS lehetőségét.
-
tikshow
addikt
válasz
Játékos #23400 üzenetére
névjegyzékbe oldalt ott van a sáv amin tudod húzni az ujjad, itt amelyik betűnél tartasz oda fog ugrani, ha teljesen tetejére húzod akkor ott a kereső
ha még ez se elég, mert mi is lenne elég, akkor akiket leggyakrabban hívsz elmented kedvencekbe és már nem 200-300 kontakt közül kell választani, hanem csak 20 közül mondjuk, ami sokkal kényelmesebb vezetés közben nekem -
zsolidodd
senior tag
válasz
Játékos #23400 üzenetére
Olyasmire gondolsz a tárcsázóval kapcsolatban, mint amilyen a Nokia e66-ban van?
Amúgy Itunes szerintem nagyon hasznos, sokkal kényelmesebb így zenét feltenni, mint fájlkezelővel. Zenemásolgatásra meg egyszerűbb egy pedrive.
De vannak olyan programok is, amikkel wifin keresztül lehet a telefonra másolni, és nem kell hozzá PC-s program csak a telefonra telepített. -
<NewL>
addikt
válasz
Játékos #23391 üzenetére
a Diában van gyárilag hívásrögzités?
én még a winmo-nak is több időt adtam,amikor eladtam egyáltalán nem bántam(ez volt az egyetlen amit nem bántam meg)
az iTunes az első pár óra használatban tényleg gáz lehet,de később belejön az ember és minden pofonegyszerű. (meg sok mindere ott van a jb-s megoldás ami megkönnyitheti a használatot)
én már a winampot is letöröltem a gépről,megcsináltam az albumboritóat,gusztább sokkaladj még neki pár napot(hetet) 1-2 nap alatt nem lehet kiismerni és rájönni ,hogy mekkora királyság ez a telefon. (láthatod nemhogy 1 nap még 1 év alatt is mutat olyat ami tetszik az embereknek)
nagyon könnyű a programok telepítése AppStoreból meg a Cydiából is. nekem már ez megéri ,hogy nem kell kutakodnom az angol nyelvű fórumokon ,hogy ha valamit keresek,meg letölteni mittoménhonnan. nagyon profi ez a két bótadj még neki egy kis időt,addig próbálj ki jobb gammát melóhelyen
-
Octi
aktív tag
válasz
Játékos #23391 üzenetére
Ne add fel ilyen gyorsan. Most már szinte mindenre van alternatív megoldás. Messze nincs úgy megkötve a kezed, mint annó az "ősidőkben"
Nézelődj, keresgélj, kérdezz, és biztos mindenre kapsz megoldási javallatot. Ha pedig belejössz, és megoldódnak a gondjaid, biztos hogy nem akarsz majd megválni tőle
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Játékos #23382 üzenetére
ha van JBked akkor még net se kell csak felrakod a USB drive-ot cydiából az apt.dmytro.me forrásból és kapsz egy pendriveot
akár ezzel is tudod cipelni ezt a progit:
http://i-funbox.com/
ehhez még jb se kell és van egy pendriveod..
ennyi, lehet már pakolni rá bármit ezzel a mini progival, ez már nagyon kellettvalaki megtudja mondani hogy tudok mappákat csinálni a photos menüben??
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
Játékos #23379 üzenetére
sajnos itunesal nem oldhatómeg tudtommal!
Probáld ki a dropbox ot ez egy progi amit leszedsz a gépedre és az iphonera szeddle a melóhelyen és otthon és telon és akor a dropboxba dobd be a zenéket hazamész és ottlesz!
zsoltke: az aláirásomban lévö iFood mögöt lévö wordpress es oldalamon leirtam részletesen!
ird be a keresöbe hogy alapok! -
<NewL>
addikt
válasz
Játékos #23370 üzenetére
ha keresni akarsz a kontaktok kozott akkor annak van tobb egyszerubb megoldasa
a bealitasoknal letiltod a keresesi funkciokat csak a nevjegyzeket hagyod bent.kezdolapon ha jobbra huzol egyet itt a kereses
van kulon nevjegyzek app,gyarilag.jobb oldalt van egy abc lefele,itt is konnyu keresnimi a francnak akarsz te pont a tarcsazoval?
-
madgie
titán
válasz
Játékos #23344 üzenetére
Easy, nem olyan bonyolult az. Vagy elkezded a számítógépen átalakítgatni m4a-ra, majd átnevezni m4r-re, vagy a jóval egyszerűbb megoldást választod: http://audiko.net/. Itt feltöltöd a csengőhangnak szánt számot, átalakítja, majd megvághatod 30mp-re (mert az a limit). Aztán ha letöltöd, behúzod az iTunes-ba és mehet is csengőhangnak.
-
-
madgie
titán
válasz
Játékos #23315 üzenetére
Nekem is használtan lett véve, de egy hét után rájöttem, hogy jobb ha lepucolom az előző tulaj utáni maradékokat, ráadásul 3.0 FW volt rajta, így például a Noise.io sem indult el rajta, pedig az kemény 12 euróba fájt (ez relatív sok a többi apps-hoz képest, de amúgy meg kábé annyit tud, mint anno a 150 ezres gitárszintim).
Szerk: ha valakit érdekel, a Lite verziója ingyenes, és az is elég ahhoz, hogy kiderüljön, kell-e
-
madgie
titán
válasz
Játékos #23311 üzenetére
Az iTunes adott hozzá, kell is az első aktiváláshoz, azzal csinálj minden másolósdit (itt igazából szinkronizálásnak nevezik inkább).
Videókonvertálásra meg az ingyenes Format Factory elég elterjedt.Amúgy ne aggódj, hamar bele fogsz jönni, nekem tán három hetes, ha van a cucc, de már van rajta egy rakat jóféle Apps (zeneszerkesztők/szintetizátorprogik főleg)
-
madgie
titán
-
BloodyEddie
őstag
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Játékos #22985 üzenetére
Szerintem elsősorban ott bukik le, hogy a dupla sim miatt a klón hátulját le lehet szedni (és valszeg kicsit kisebb a kijelzője is, más az adatkábel csatija, memóriakártya kell bele, mert nincs számottevő beépített memóriája). Furamód a gesztusok egy része működik, így az egyszeri usert megtéveszti, hogy a billentyűzár ugyanúgy néz ki, mint ahogy a képgörgetés/belenagyítás is hasonlóképp megy. Az, hogy kicsit lassabb, nekik nem derül ki, mert nem ismerik az eredetit.
Ja és rendszerint fél év alatt bedöglik az utánzat, ismerősnek van/volt, nem éri meg.
-
cilo9
aktív tag
válasz
Játékos #22154 üzenetére
Hali!
Látom sokan reagáltak már, de plusz egy komment egy volt Diamondostól jól jöhet.
Stabilitás: dia-hoz képest odáig leszel. Ott már én is 2 naponta próbálgattam az ezerféle romot, de olyan stabil sose lesz, mint a szifon. Én JB nélkül használom.
Játékok: kipróbálsz majd párat és utána elkap a gépszíj, ha szeretsz játszani. Fantasztikus játékok vannak, amik remekül vannak opzimalizálva így remek az élmény.
Zene: dia felületénél nekem jobban bejön az iPod felület. Hangzás türhető a gyári fülessel.
Navi: iGo8-hoz képest a szifonra elérhető Amigo butább. Szerintem iPhone-ra a maga hibáival, de a Navigon a legjobb és leginkább használható megoldás.
icecave: jó lett a matrica!
-
joey04
titán
válasz
Játékos #22154 üzenetére
Szia! Nekem is volt Diamondom (Dia2 is volt
), és hatalmas a különbség!
Tulajdonképpen szoftveresen elpusztíthatatlan, kezelhetőségben is messze fölötte van.
Teljesen stabil, ez akkor változik csak meg, ha JB lesz a telefonon. De ekkor is csak ki kell tapasztalni, mi az ami a galibát okozza. Szépen lassan belejön az ember. Nekem most 61 napot ment a telefon folyamatosan újraindítás nélkül, hibamentesen. És most is csak azért szakadt meg a sorozat, mert csináltam 1-2 optikai tuningot a menün stb, és a cydiás progi újraindítást kért. Térerő: Mi pont olyan helyen lakunk, hogy folyamatosan váltogat 3g és EDGE között. Na most tapasztaltaim alapján a Nokia N82-nél egy picit gyengébb, mert az többet lógott 3G-n, viszont a Diamondnál erősebb, mert az meg alig fogta meg.igo passz
zene sokkal jobb, mint diamondon.
-játékból ez a platform a legjobb, ez tuti. az appstoreban már most is körül tudsz nézni, hogy mik vannak.
#22104: Amugy szignóhoz csak annyit, hogy egy E65-re szignó nélkül még egy témát sem teszel fel
én megértem a JB-vel kapcsolatban az álláspontot, de a fenti mondat iPhonera is tökéletesen igaz!
JB nélkül nem lehet feltenni egy témát sem, és itt nem úgy van, mint symbianon, hogy valamennyit azért lehet, hanem szó szerint egyet sem.
-
trobi28
addikt
válasz
Játékos #22161 üzenetére
A hang az nagyon rendben van zenénél,sőt amióta megvan azt vettem észre hogy átalakult a zene halgatási szokásom.Én 2 navigáciot probáltam rajta ,Igo-t,Navigont és egyikkel sem volt gondom,elvitt ahová kellett.Ne gondolkozz a cserén ha megteheted.Én mondom neked hogy meg fogsz lepődni és azt mondod hogy MÉ NEM HAMARABB TETTEM???
Nem lenne rossz a Diamond de ott van a WM!!!!!! -
trobi28
addikt
válasz
Játékos #22154 üzenetére
Én használtam Damondot,van JB most ezen de igy sem lehet a kettőt egy napon említeni.Olyan nagy a külonbség hogy ha most valaki hozna egy Daimondot ingyen csak használjam,elzavarnám a fenébe.Egyszoval ha JB után ésszel pakolsz rá cuccokat,értem ez alatt hogy szükséges dolgokat és nem szkin baromságokat akkor stabil marad a vas.Nekem még egyszer sem fagyott,nem lassul szoval igy jo ahogy van.
A játékrol meg annyit hogy ezen szivesebben játszom mint a laptopon mert fullos játékok vannak hozzá
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest