Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Csapi007
üzenetére
De annyira nincs kedvem újratelepíteni, nincs 2 hete hogy raktam rá új 3.0-át, de gondolom akkor e-nélkül sehogy nem fog feléledni?:S
Az a problémám ezzel, hogy rossz a power gombom és csak 2 tűvel rohadt sok türelemmel lehet DFU módba rakni... előzőleg közel 6 órámba került és közel voltam ahhoz, hogy földhöz csapkodjam
akkor előtte manuálisan kimentetem a sms-eket meg 1-2 dolgot... de azóta már kaptam újakat, meg hát játékokba is elmentések... ilyen állapotba viszont nem tudok rácsatlakozni Winscp-vel és nem tudom lementeni a cuccokat
vagy esetleg ha csinálok 1 backupot az visszarak mindent? soha nem csináltam még backupot
igazából azt se tudom hogy kell... mindig kimentetem a szükséges fájlokat aztán visszaraktam. -
Nwis86
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Cydiába le akartam törölni a aksi %-os kijelzést de nem tudta rendesen letörölni mindig kiírta hogy félig telepített alkalmazás... közbe frissítettem 2 cuccot mert cydia felajánlotta hogy frissíteni kéne azokat... aztán kiírta hogy speakboard újraindítása de nem indult újra, kikapcsoltam aztán be de lefagyott az alma lógónál, nyomtam 1 hard resetet de úgyanúgy lefagyott az almánál. ha rányomom gépre akkor a fényképeket látom amik rajta vannak és az itunes is felismeri, lát rajta mindent de a telo kijelzőjén csak az alma van és az a körbe forgó jel lefagyva. Ha hagyom állni akkor kb 10 percenként újraindítsa magát de soha nem kapcsol be rendesen, hogy tudnám rendesen bekapcsolni?
-
C^^
őstag
-
verser233
senior tag
Van itt olyan ember aki a T-nél vette a 3GS telóját és pixelhibás volt?
én találtam az enyimén 1 nagy (legalább 3 pixel) fehéren világító pixelhibát és közvetlen mellette még 2 pixelhibát. A kérdésem az, hogy én ezt ma vettem, hogy ha én ezt holnap vissza viszem, akkor ennyinél már azonnal adnak-e újat vagy beküldik a szervizbe bevizsgálni? -
cilo9
aktív tag
válasz
samgar
üzenetére
Nincs kizárva, mert nekem nem JB-s a szifon. Gpush mellett a NotifyMe nyomja a push-t nekem, az is jól teszi a dolgát. Mondjuk a gpush kb 1 napja van fent, ez alatt a figyelmeztetést, a hangot és az ikonszámlálást is jól csinálta. Most letiltottam a hang és üzenet figyelmeztetést, mert a szifon topic miatt állandóan csipogott.

-
cilo9
aktív tag
válasz
atirag
üzenetére
Általános probléma, javítani fogják a következő frissítésbe. Igo-ba a beállításoknál keresd meg a visszállítás az alapbeállításokra lehetőséget. Ugyan elvesznek a mentett dolgaid (kedvenc helyek, stb.), de nekem egyelőre megoldotta a problémát.
Samgar: leszedtem a gpush-t végül, de nekem tökéletesen mükődik.
-
atirag
őstag
Csinálta már valakinek az igo hogy nem beszélt?Hangja van de nem mondja merre menjek.
-
-
válasz
Galahed
üzenetére
Nekem ugye csak iPodom van, de a SwitchEasy NeoTouch nagyon bevált, sok szerencsétlen pofontól védte meg az iPodom, többek között a Nyugati Pályaudvar aszfaltjától is. Van ennek iPhone-os verziója: CapsuleNeo.
-
Endrusz83
tag
Milyen kijelző fóliát és védő tokot javasoltok?
Valakinek tuti tipp?
-
Endrusz83
tag
válasz
balazs0102
üzenetére
Pü ment!
-
Endrusz83
tag
válasz
balazs0102
üzenetére
Nincsen...Legalábbis nem hiszem,a hangerő a max-on van...

-
Endrusz83
tag
Mi lehet az oka, hogy semmilyen alkalmazásnak nincs hangja?
Se iGo se Navigon sem más alkalmazásban mint pl játékok (Quake3)?
-
atirag
őstag
válasz
balazs0102
üzenetére
[link]
nekem ezzel sikerült tegnap.Segitettek is ha kérdeztem. -
balazs0102
senior tag
sziasztok, lenne valaki aki segítene JB-ben? találtam egy leírást, de lenne vele kapcoslatban 2-3 kérdésem. Aki segítőkész írjon már egy PÜ-et, vagy msn: balu0102@gmail.com
-
truhali
csendes tag
válasz
sentgyorgy
üzenetére
Go to Google Magyarország? A Safari MacBookon tudja.
-
sentgyorgy
tag
A Google fordítójában miért nincs magyar nyelv, ha az iPhonról támadok? PC- persze van.
-
balazs0102
senior tag
köszi sikerült
-
C^^
őstag
válasz
balazs0102
üzenetére
iTunes-ban pipáld be az Applications fülön a Sync applications/All applications-t.
-
Endrusz83
tag
Appstore-ban mindeki megad minden adatot frakón?
Nem paramegadni a bankszámlaszámot?
-
balazs0102
senior tag
sziasztok! programokat eddig csak wifin telepítettem a telóra, és most géprl szeretném, de ha itunes-on belül letöltök valamit és apps fülön a sinkronizációra nyomok akkor leszedi a már wifin fetelepített dolgaimat. Lehetséges valahogy h itunes előbb a telefonról szinkronizálja magát? kereséssel már próbálkoztam bal felül, nem jött össze, mielőtt arra hivatkoznátok
-
Endrusz83
tag
Valaki segítene privátban, hogy hogyan tudom a Navigont feltelepíteni?
Sync során megszakad és nem megy végbe az install.
És ugya így semmi mást sem tudok feltenni a szifonomra.(Kezdő vok...)
-
iPhone2gg
csendes tag
Tessék kapaszkodni!

A képen az látszik, amint az iPhone 3GS beépített videólejátszója az innen letöltött [link] 1080p-s filmelőzetest szemrebbenés nélkül lejátssza és még szerkeszteni is engedi.
-
tomcsi
őstag
Valaki megtenné, hogy privátban megírja, hogy tudok 3gs-re magyar nyelvet varázsolni és mi kell hozzá. Olyan szájbarágosan meg az is kéne, hogy mit és honnan kellene leszednem..Szifont olvasgatom de még nem leltem meg a megoldást..
-
C^^
őstag
válasz
Endrusz83
üzenetére
A telefont aktiválni kell első használatnál, illetve restore után. (Update után nem)
A te készüléked valószínűleg már vagy aktiválva volt, vagy úgy aktiváltad, hogy észre se vetted, mivel annyiból áll az egész, hogy SIM-kártya betesz, iTunes elindít, USB kábel bedug, és kész.Ha nem lenne aktiválva, akkor nem tudnád használni a telefont, hanem ez a kép fogadna bekapcsolás után. (Illetve régebbi szoftvereknél ez.)
-
atirag
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
Nekem sem ment a freemail.az istenért sem.MInt kiderült csak a bejövö szerver név volt rosz.Amit eddig sehol nem igy kellett beirnom itt ki kelett irni a pop3-at is a freemail.hu elé.És ugy müködött is.De elég sok embernek gondja van a mail beállitásokkal.Eddig nekem is sikerült más telefonokon.
-
Endrusz83
tag
Mikor először használtátok a szifont kellett regisztrálnotok/aktiválnotok a telefont vagy a SIM kártyát?
Vagy működik aktiválás nélkül is a sim?
Én tudtommal még nem aktiváltam,de beletettem egy T-s SIM-et és működik gond nélkül
Miböl áll ez az aktiválás és mi van ha nem teszem meg?

-
-
-
trebron86
tag
válasz
kispéé
üzenetére
8GB 3GS?!?
hmm elég érdekesen hangzik...
16GB-ról indul ez az egyik forduló úgy tudom a sima és az s-es között.
a többit nem tudom nekem a sima tökéletesen megfelel az s úgy se fog anyival többet érni hogy én 180k adjak érte... azért már veszek egy dobozt aminek 4kereke van de legalább 3.
és nem ázik be![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
trebron86
tag
Egy fontosnak tűnő kérdés miben tudom illetve hogyan tudom meg nézni azt hogy replika-e az a készülék amit éppen meg akar venni az ember vagy nem mivel sok másolatot láttam már és számomra nem sok különbség van a replika között főleg ha már a felirat is iphone-ra van másolva (szemétládák... semmi kreativitás!) mindent másolnak!

-
kispéé
senior tag
#11310-re valaki valamit?
Más kérdés: A 8GB-os 3GS változatnak mekkora a valószínűsége , hogy lesz a Tmobile-nál? Nincs itt egy T-s bennfentes aki privibe megosztaná?
-
atirag
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Köszönöm a jelzőt
Nem szokott bajom lenni legalább ezekkel az alap dolgokkal de ennél valahogy nem megyen.De rákerestem nehogy az legyen,hogy nem néztem utána.És kérdések voltak válaszok kevésbé.
egyébként igy állitottam be én is kivéve a freemail szerver cimét.Mert nem irtam elé a pop3-at.Nem szoktam sehol.Nem is értem itt miért.Mindegy most jo.Örök hálám -
atirag
őstag
Valakinek sikerült már beállitani a freemail-es fiokját?Mert még a t-s müszakis embernek sem sikerült.(igaz telefonon keresztül)
-
-
atirag
őstag
Feltelepitettem az APN changer programot.Mikor vissza akarnám állitani,hogy müködjön az nem müködik.T-mobilos vagyok és olyan apn beállitasokkal csináltam custom apn-tDe nem müködik.APN :internet Felhasznalo név
ap jelszo:wap.Egyébként,hogy lehet törölni valamit a telorol?Mert az app-ok között nem jelenik meg itunes-ban -
megabe
tag
Sziasztok, most cserélték ki újra a telóm és vennék hozzá valami védőtokot, ezt ajánlották a boltban, mint tartós védőtokot: belkin silicone sleeve:

Ha valakinek van tapasztalata, mert használ ilyet, akkor ossza meg, tényleg olyan hatékony mint amilyennek mondják?!?
-
Több hónapja vagyok a bankkártyámmal regelve a appstore-ban.
Ma vettem egy appot, 0,79 euro, és 1,98 euro-ról kaptam sms-t.
A pár hónap alatt, mióta regelve vagyok, és veszem az appokat, már ez a 3. alkalom, hogy 1,98 euro-t csak úgy levonnak.
Azt hittem, ez csak a legelején van, mikor regisztráltam, és ellenőrizték a bankszámlám fizetőképességét.
Másnak is volt már ilyen? Kicsit idegesít azért... -
DeepDish
őstag
-
atirag
őstag
Nem tudom ilyen kérdés lehet e feltenni de hol tudok segitséget kérni jailbrake-el kapcsolatban.Privátban is lehetne ha tud valaki segiteni.Köszönöm.
-
Fejo
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a Restore törli a névjegyzéket is?
Ha igen, akkor később hogy lehet visszaállítani?
Előre is köszi.

-
Jut eszembe, van olyan app, ami legális, fizetős, vagy free, és skint lehet változtatni a telefonon? (Hogy megváltozzanak az ikonok, stb).
Illetve, van olyan app is, ami a főképernyőre kipakol adatokat, mint a winterboard is?Természetesen JB mentes telefonra!
-
kispéé
senior tag
sziasztok! visszaolvastam de nem találtam ehhez valamilyen információt: lesz-e majd hivatalosan magyar nyelvű iphone? Nem feltétlen szükséges, csak azért illene már honosítani. Valaki tud erről valami infót?
UI: Ja a szifon-os magyarosításról hallottam már, ha valaki kérdezi
-
CsuRi101
tag
valaki megpróbálma most telepiteni ispazio-féle bármit a telójára, hogy megy-e?mert nekem hibát dobál ki, de csak erre és jó lenne tudni, hogy nálam van-e gubanc vagy "közponi"...

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor előtte manuálisan kimentetem a sms-eket meg 1-2 dolgot... de azóta már kaptam újakat, meg hát játékokba is elmentések... ilyen állapotba viszont nem tudok rácsatlakozni Winscp-vel és nem tudom lementeni a cuccokat
vagy esetleg ha csinálok 1 backupot az visszarak mindent? soha nem csináltam még backupot

én találtam az enyimén 1 nagy (legalább 3 pixel) fehéren világító pixelhibát és közvetlen mellette még 2 pixelhibát. A kérdésem az, hogy én ezt ma vettem, hogy ha én ezt holnap vissza viszem, akkor ennyinél már azonnal adnak-e újat vagy beküldik a szervizbe bevizsgálni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)