- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
macikos
addikt
válasz
Nwis86 #11559 üzenetére
Igen, létezik ilyen program. AppStore-ban írd be: "video stream", kidob majd egy halom találatot, azok közül válogass. Pl. OrbLive, Air Video, iVid
Ezekkel csak az a gond, hogy az asztali gépednek kell menet közben (on the fly) átkonvertálni a videót iPhone kompatibilis formába és azt nyomja rá a telefonodra. Akár 3G-n keresztül is nézhetsz így videókat az otthoni gépedről, bár ehhez elég nagy sávszélesség kell és jó minőségű kapcsolat. -
Csapi007
veterán
válasz
Nwis86 #11400 üzenetére
Backupot csinálni nem nehéz, de sose tanácsos új rendszerre egy régi backupot visszatenni. Ráadásul Cydiás dolgokat nem ment le a backup.
Ha odáig eljut hogy betölti az SSH démont akkor van még esélyed. Kiválogatni a sérült fájlokat és SSH-n keresztül bemásolgatni a jókat. De ez elég bonyolult, én nem értek hozzá.
Ha SSH-t se hozza be akkor nincs más lehetőséged. -
GoldRiot
csendes tag
válasz
Nwis86 #10741 üzenetére
Tippelek, hogy backup volt a régi fw-ről. Ha igazam van próbálj meg egy restore-t, mert sokan panaszkodtak, hogy akadtak a dolgok a backup miatt. Kézzel pakolj fel minden olyan stuffot, amire szükséged van. Én amióta váltottam 3.0-ra nemhogy csökkent az akkuidőm, sőt még majdnem inkább nőtt. (én pl backup-ot használtam és semmi problémám nincs, viszont sokan panaszkodtak ez miatt.)
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Nwis86 #10734 üzenetére
Na még amit előbb kifelejtettem
a fő gondom szintén 3.0 ota, az hogy nem megy a wifim, 2 oldalt betöltök és máris meghalt a net, onnantól kezdve semmit nem hajlandó betölteni csak forog fent az a kör, kb 1 perc múlva meg kiírja hogy nem tudja betölteni.... pedig a jelerőség fent a sarokban maxon van:S De pl időjárási adatok, tőzsde, frissítés stb egyáltalán nem működnek, kiírja hogy frissítési hiba, Cydiából se tudok nagyobb dolgokat letölteni, mert csak 1 percig van wifi utána elszáll és azt írja nincs kapcsolat:S De ha telot ki be kapcsolom, vagy törlöm a hálózatot és újracsatlakozok megint jó 1 percig
ja és a jelszavamat se hajlandó megjegyezni mindig újra be kell írnom, az elmúlt 1 évbe semmi hasonló problémám nem volt :S rengeteget használom (használtam) itthon a wifit, szóval már kb ott tartok hogy földhözbaszkodon ezt a szart
-
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Nwis86 #10644 üzenetére
megoldottam, 1 tűvel kitámasztottam a power gombot XD
Amúgy valaki nem tud 1 olyan szervizt ahol kitudnák cserélni power gombot? 1x már kicseréltetem 7000 et fizetem érte de 1 hétre rá megint elkezdet magától kikapcsolni mert beragad a gomb... akkor vetem észre hogy valójába ki se cserélték mert ugyanúgy karcos volt a gomb fénynél...
-
macikos
addikt
Azért akarja törölni, mert nem találja a fájlokat. Gondolhatod, ha formáztad a vinyót, akkor hogy is találná meg őket?! Az iTunest meg nem érdekli, hogy mi van a telefonodon, miért is érdekelné.
Vagy tegyél vissza mindent ugyanúgy, ahogy voltak, zenék, képek, videók vagy töröld ki őket az iTunesból és tallózd be őket újra.
Ha meg azt akarod, hogy a régi cuccok ne törlődjenek, akkor a beállításoknál pipáld be a Manually manage my music and videos-t. Egyébként éppen ma volt erről szó, jó hogy visszaolvastál és hogy használtad a keresőt...
-
GuguGuru
tag
Mivel nekem nincs jailbreak, ezért a legegyszerűbb, hogy egy sorba kb. 25-27 karaktert tördel az iPhone, így ha 5 sornyit írsz az kb. 160 karalteren belül lesz, több biztos nem...
Én így csinálom, és még sose küldött kettőt...Ellenben ha ékezeteket írtok bele akkor hivatalosan is elismerték, hogy kettőt számláz a nemtom milyen karakterkészlet miatt (régen nokiáknál is volt ez, csak itt nem kikapcsolható)
Az értesitőt meg úgy kérhetsz hogy *a# és rögtön utána az sms, tehát nincs szünet vagy ilyesmi, mert akkor nem működik. viszont igy csak 157 karaktert írhatsz. tehát kb. így kell kinéznie:
" *a#Szia kesni fogok egy kicsit, remelem nem gond. "
És igy nem is számláz kettőt és értesitést is kapsz.
-
infectedmann
őstag
Kis angol tudás gyerekek.
Nem olyan nehéz a szövege. Én sem vagyok egy über angolos mégis megértettem mi a péniszt szeretne tőlem a játék.~Mate jó mondja. Minden le van írva, csak meg kell érteni.
iPhone -os játékokhoz nem sűrűn lesz magyarítás úgyhogy egy idő után rá kell ülnötök az angol tanulásra -
~Mate
tag
"chapter 2 eleje mikor 3 olyan repülő robot áll a képen és ilyen kör van felettük, na ott fogalmam nincs mit kell csinálni..."
Ott kell egyszerre 2 ujjadat lefelé húzni a képernyőn. Ekkor jelenik meg egy új nyíl a repülő robotok felett. Ezután annak a nyílnak megfelelően húzod az ujjad. Ez a "pull", vagyis ezzel tudod őket magad felé húzni. Eltaszítani ("push") majd úgy tudod őket, hogy nem lefelé húzod az elején a 2 ujjad, hanem felfelé, majd a nyílnak megfelelően tovább.
"nem tudom mit jelent az amikor piros kör van a ellenségek felett és a körbe 1 kis szelet"
Ezzel én is szenvedtem egy darabig, míg rájöttem mi a helyzett ott. Azzal mutatja, hogy a karakter érzékeli az ellenséges lövéseket (még lövés előtt). Kivédeni a következőképp lehet: ott az a kis szelet, a kör negyed része. Egy átlós vonalat húzol az ujjaddal olyan módon, hogy mindig a szelet sarka felől indulsz a lekerekített része felé (ezt bárhol megteheted a kijelzőn, a lényeg az alak és az irány). Ez ugye mindig attól függ, hogy hogy áll a szelet.
"aztán nem tudom, hogy kell taszítani"
Ezt az elején mondtam.
Kérdezz nyugodtan, én is most kezdtem, aztán vagy tudok segíteni, vagy nem. De ez biztos.
De lehet jobb lenne innentől priviben, mert a végén fenékbe billentenek az offokért.
-
GuguGuru
tag
hát, ha ez vigasztal, a PDA-m gyári szoftvere is kevesebbet látott, de ő se tudott azokra soha csatlakozni. Azt tudom elképzelni, hogy ás határértékkel dolgozik a gyári szoftver, hiszen Ő tudja milyen a rádió, mihez tud "biztonsággal" csatlakozni.
Ez kb. olyan hogy egy dolog hogy látod hogy van az eőtted lévő autón rendszám, és egy másik hogy azt el tudod-e olvsni, valszin ez a határérték van "jól" beállitva az iphone-on hogy az olyan hálót amire nem tud csatlakozni, azt nem is mutatja, mégha látja is, hisz akkor a user azt mondaná, szar iphone nem csatlakozik.
-
GuguGuru
tag
Szia,
azt hiszem tudok neked segiteni... töröld le a wififofumot
Nekem még PDA-n volt fennt ez az alkalmazás, csak ott az nfo-ba le volt írva, hogy a szoftver úgy müködik, hogy privilizált jogot kér a WIFI modulra, mert vmiért kell neki... Igy amikor a WIFIfofum futtot a PDA-n semmilyen hálozatra nem tudtam csatlakozni WIN Mobile-al sem. Csak ott ügy egyszerű mert HP-nál a sidebarban becsukod az x-el és akkor nem fut, és akkor már csatlakozott is a Win Mobile...csakhogy iPhone-al nem tudsz igazán becsukni progikat, csak ha 6mp-ig nyomod a Home gombot, asszem az Force close-olja. Szal nyisd meg a wififofumot, majd nyomd a Home-ot folyamatosan, amig ki nem vágja, és akkor nézd meg. Ha utána tudsz csatlakozik, akkor uninstall, és mérgelődés hogy kidobtál egy kis pénzt.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest