- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #197638 üzenetére
Erdekes...de tokre igazad lehet.
Nem is vettem meg, viszont az autoba tenyleg jo lenne egy prima kabel, ami tobbet tolt, mint amennyit a navigacio es a kijelzo fogyaszt.(#197639) leslieke!
Nem szeretem a gyarilag a telefonhoz adott cuccokat hasznalni, inkabb veszek masikat.
Pl. halozati toltesre is samsung wirelles toltot hasznalok.
Az autoba pedig jo lenne egy kinai top minosegu marka valamelyik kabele, ami valoban tud gyorsabb toltest. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #197636 üzenetére
Autoba tolteshez kerestem kabelt, es egy helyi gsm boltban 2 fajta gyari kabeljuk volt.
Az egyik 9e, ez pedig 13e forint volt.
En fotoztam ki a pontos tipusszamot, ami tenyleg mas, mint az olcsobbikon levo. (Kar, hogy azt nem dokumentaltam.)
A ket kabelhez tartozo betu es szamsorozatban is eltero tipusszamban nekem a "Q" betu is a gyorstoltesre utalt. -
-
-
bnorci71
addikt
válasz
B-L-A-C-K #195782 üzenetére
hát annak nagyon nem örülnék
1,5éves szavatosság él erre? a kijelző is kezd elválni, szeretem, de azért nem ezt várná az ember.....
ráadásul Ausztriába vagyunk a szervize is egy vicc az Apple-nek kérjek időpontot neten persze az ország másik végéből csak ezért majd felutazok....INMOTEP
na ez is érdekes
Itunes azt mondja mai az utolsó mentés, de amikor rányomtam a visszaállítás biztonsági mentésből akkor egy 2015-ös mentést adott fel csak....
azt visszaállítottam, de nem oldotta meg a problémátProwler
igen semmi hatáshogy lehet a leggyorsabban lemeríteni
youtubon megy most film wifiról, az elemlámpa bekapcsolvaés az aksit ugye nem lehet kivenni
-
bnorci71
addikt
válasz
B-L-A-C-K #195779 üzenetére
igen
beállítások törlése is volt
magyarul nem sokat találtam angolul annyit, hogy hagyjam teljesen lemerülni aztán kezdjem csak tölteni
na én már feltöltöttem vagy 80%-ig
illetve másik ötlet a DFU módérdekes töltőn időnként abba hagyta de amint kinyitom a képernyőt már kezdi is újra a vibrátor üzemmódot
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #195242 üzenetére
Ettol bonyolultabban nem tudtak megoldani?
Nagy esz kellene ahhoz, hogy amikor az ebresztot kinyomod, akkor automatikusan mutassa napszaknak megfeleloen ugyanezt az uzenetet + idojarast mindenfele kinlodas nelkul?!
Az alvas funciot sokan nem is ismerik, vagy egyaltalan nem hasznaljak. En legalabbis meg nem talalkoztam olyannal, akinek az mondott volna barmit is, hogy "alvas" vagy "bedtime" funkcio. Benyomjak az ebresztot, azt csa (koztuk en is). -
btudos
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #195228 üzenetére
A T nem állít ki olyan telefont, ami nem eleve demoként jött az Apple-től, ez 1000 %, ráadásul ezeket eladni sem lehet. (Plusz senki sem fog azzal szórakozni egy ekkora cégnél, hogy a falról levett demo cuccokat fóliázza vissza eladásra.)
A sztori elég fura, de nyilván érdemes a vásárlás helyén reklamálni, mert valaki valahol hibázott.
-
Gengi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #195223 üzenetére
Nem tudom, hogy mit csinál az Apple, de ez így ebben a formában iszonyat ciki.A T-Mobile-tól vettük, volt rajta elől-hátúl fólia. A doboza is fóliázva volt.
Én bontottam ki. Azonnal tokba raktam, még kibontás után, mert volt egy iPhone 6-om arról le a tok, I7-re rárak a tok. (Igaz, hogy a kamerának nem ott van a nyílás.)
-
Prowler
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #195136 üzenetére
Értem, köszönöm. Körülnézek még, szerintem 1 évig ha meglenne akkor az csoda lenne (ismervén magamat), a 7+ nagyon jó de ott már el van használva az akksi kissé a kora miatt, szóval nem tudom mennyire érné meg használtan.
Plusz használtan is drágább szinte mint a 6s Plus újonnan. -
-
-
-
domojko
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #186185 üzenetére
Emlekeim szerint semmilyen videót nem néztem, persze az elképzelhető h valamire rányomtam félálomban.
PH-t olvastam amíg fejemre nem esett a telefon mert elaludtam.Csodálkoztam reggel mert iOS-en ilyen még nem fordult elő nálam h így lemerüljön a telefon.
Szerencsére most pont nem kellett időre kelnem, mert így simán elaludtam volna.
Remélem h csak egyszeri eset volt.
Droid és wp után egy megbízható rendszernek ismertem meg az iOS-t.
Nem szeretnék csalódni benne, mert megszerettem. -
la_cc
addikt
válasz
B-L-A-C-K #186174 üzenetére
Kicsit túlzásba vihetted a rom-olás úgy látom, ezt ne vedd általánosságnak azért. Én egyszer sikeresen kinyírtam egy telómat így, azóta nem nyúlok semmi ilyenhez.
(#186175) Danny365
Céges telóként kaptam, sok választásom nem volt sajnos. 2 telefont meg nem vagyok hajlandó kezelni, így ezen ér el, aki elakar.
(#186176) -secret-
Vegyél egy értelmesebb Samu-t és próbáld ki hosszabb távon.
Én se értettem a különbséget a 2 teló között, míg nem kellett megbarátkoznom a mostani i7-tel.
-
Pingvinpötty
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #186079 üzenetére
Nem értek nagyon a telefonhoz csak úgy vettem. Mert tetszett aztán visszatértem az Androidra így nem is érdekelt. Úgy tudom használni az app-store-t Hogy több apple ID van a telefonon egy a páromé egy meg az enyém a páromét el is tudtuk távolítani az eladás előtt az enyémet ne. Mivel ma jönnének a készülékért nem tudom mi lesz vele ICloude zár nincs a telefonon. Tehát ilyen probléma nem lehet csak a fő fiókba nem lehet bejelentkezni.
Mármint én mint laikus iPhone user így látom a dolgot. Tehát frissítések minden megy a telefonon bármilyen app tölthető store-ból gépen itunes is megy tehát funkcionálisan minden működik csak kéri a fő fiók jelszavát telefon szám már rég cserélve volt és emlékeim szerint anno még nem is kérte.
Apple azt mondta hogy forduljak valami UK kirendeltséghez vagy mihez. Erre nekem már nem lesz időm gondoltam megoldható máshogy is de akkor ez egy ilyen felhívom rá a vevő figyelmét aztán vagy el viszi így vagy se
De meg van a telefonszám de sehol nem találtam olyan opciót hogy arra én kérhetek bármilyen emlékeztetőt. És az apple se hívta fel erre a figyelmem.
Letudod írni ennek menetét ?
-
volandy
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #186043 üzenetére
Ha veszel egy iPhone X-t a GSM palotába és azt szeretnéd hogy az alapbeállításokat megcsinálják a telefonon akkor arra ott van lehetőség? Olyasmire gondolok mint az "okospult" a Média Marktban! Bármilyen ott vásárolt okostelefon, tablet, laptop üzembe helyezését elvégzik.
bocsánat "okospont".(köszi:dud998)
-
volandy
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #186028 üzenetére
Igen!
Oké!
Olvastam több hozzászólásban is hogy ha nem az íStyle-ban vetted, akkor a náluk vásárolt készülékeket veszi előre, hiába vitted, kűldted be a tiedet korábban. Nem beszélve az időpontkérésről. Míg a náluk vásároltat bármikor beviheted. Még ha az Apple-tol vetted akkor is a sajátjuk az első!
Lehet hogy egy megsértődött vásárló írta ezeket. -
válasz
B-L-A-C-K #185842 üzenetére
“inkorrekt dolog, ha valamit megveszel és 2 héten belül sz@r akkor oké hogy visszaviszed, de csak azért is tudatosan megvenni valamit hogy visszaviszed majd ha nem tetszik“
Pedig pont ő csinálja a jogszabály rendeltetésének megfelelően, te pedig rosszul. Ha hibás akkor nem elállni kell, hanem gariztatni, míg ha nem tetszik, akkor elállni. Éppen pont erre van az elállás.
-
szekra
addikt
válasz
B-L-A-C-K #185838 üzenetére
Jó de ő meg szeretné venni ha tetszik neki, úgy veszem ki a mondandojabol. Nem is olyanra gondolok, hogy pl veszek egy borotvát, és használom aztán küldöm vissza (szélsőséges példa), hanem, hogy drága , rászánom magam, de ha nem jön be lazán visszaküldöm ha rájövök ennyi pénzt nem ér nekem..
Mellesleg az vesse rá az első követ... Úgy emlékszem te pl. eljátszottad ezt egy X-el.
hszilard666: miért kéne venni olyan drágán tokot? Nem sajnálja, gondolom meg is bírna venni, csak nem ér neki annyit.
-
galaxys80
veterán
-
DRiS88
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #185639 üzenetére
Sajnos nem a színszűrő helytelen beállítása okozza a problémát, azt már ellenőriztük.
Panelek tekintetében 3 különböző panel volt tesztelve, abból egy gyárinak mondott, mindegyik esetben ugyanaz a hiba.Hol érdemes még utána kérdezni?
(Szubjektív vélemény, de a szervizes lelkiismeretesen próbálkozott különböző panelek tesztelgetésével úgy hogy ott voltunk, jó pár órán át.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest