- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
polonic #118675 üzenetére
Nyomsz a telefonon egy backpot, aztán mehet a restore. Mindent vissza fog tenni.
@baradi
Igen.
Az a gond, hogy maguk a kedvencek már a kontaktokon kívül nem jönnek elő sehol (tehát nincs "gyorsindítás"). Ne kérdezd, hogy miért vették ki, szerintem elég nagy hülyeség volt.
@bigdady
Igen, tegnap toltam egyet. Annyira nem izgat már, várok vele még. Egyébként másoknál is összef.sta magát az update után.
-
-
batai15
félisten
válasz
polonic #114387 üzenetére
Pedig így lenne a fasza ha lenne egy rendszer szintű pw manager ami meg kérdezi hogy akarod a jelszó stb. Megadás után touch idhez kötni. Azt hittem az így működik , mert amúgy nekem sok értelme nincs ennek ma touch idnek,asszony elől nem rejtegetek semmit meg nem vagyok olyan helyen szól parázni kéne hogy bele lesnek
-
Ragnar95
félisten
válasz
polonic #114291 üzenetére
Alapból ki van kapcsolva, de ha push értesítés jön, a rendszer visszakapcsolja és wifin keresztül tölti le az adatokat, ergo csak pár kb-ot forgalmaz mobilneten.
Ha pedig nincs mobilneted, akkor adott időközönként visszakapcsolja pár mp-re,h ellenőrizze, van-e új push értesítés. -
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
polonic #112809 üzenetére
Remélem nem az a fontos, ki mit gondol?!?!?
A lényeg, ha Neked tetszik, ez a Te stílusod, pont ne érdekeljen más.
Ha azzal foglalkoznék, ki mit gondol, Mercivel járnék Rolex-el a kezemen, így jó az Opel is és a Swatch (valamint a kék 5C), mert lesz@rom...
Nekem tetszik, ez a lényeg.
-
bul07
nagyúr
válasz
polonic #112546 üzenetére
Hogy is fogalmazzak hogy ne legyen belőle gond
Az a lényeg hogy iphone legyen
Se mobil nett, se wifit nem használ telefonon, csak telefonálás de neki kell, mindegy isOlyan 100e Ft a keret és ebből kellene kihozni a legtartósabb megoldást
Öcsém buta telefont használ méghozzá egy Samsung S5611 készüléket ő is csak telefonál, arra pont elég meg elégé dobálja is a telefonjait kiszáll a buszból és repül is a telefon széthullik , összerakja és megy tovább
Volt neki jó néhány androidos telefonja de egyszerűen nem tudott rendesen tárcsázni menet közben, ugye 3-400 szám közül menetek közben nem olyan könnyű keresni, így visszaváltott egyszerű gombosra, egyszerűen nem szerette(#112548) Tibee86
Na ez az , 4S meddig marad gyors ha jönnek a frissítések és teljesen belassul tőle a telefon
Ha teljesen le lehet tiltani hogy a telepítőt se szedje le önkényesen akkor nem gond, mert nem érdekli hogy ilyen olyan friss legyen a telefon rendszere , mert mint mondtam csak telefonálás játszik -
Gsx-rr
veterán
válasz
polonic #111172 üzenetére
Ha tudod akkor miert azt irtad ,hogy kikerulheto?
Javaslom olvasd ezt el! Es rajossz ,hogy nem tudod kikerulni a nemzetkozi hivasok koltsegeit:https://support.t-mobile.com/docs/DOC-9997
Csak akkor van ertelme ha pl kulfoldon vagy es us szamod van es mas orszagbeli us szamot hivsz.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
polonic #111167 üzenetére
Szerintem ez nem igy van! A Wifi hivas lenyege a sokkal jobb minosegu beszelgetes es ,hogy nem gsm halozatot hasznal ,ez ott jo ahol gyenge a terero.
A Roaming se az amit te irtal! Tegyuk tisztaba a dolgokat!Roaming mikor te kulfoldon vagy idegen halozaton es onnan inditasz hivast vagy fogadsz! Amirol te beszelsz az sima nemzetkozi hivas!Itt le van irva minden: http://www.wificalling.net/whatiswificalling/
-
TheMarci
addikt
válasz
polonic #111083 üzenetére
Nem emlékszem, hogy bármikor is mondta volna az Apple, hogy az App store szuperbiztonságos, és szent, és sérthetetlen. Az meg hogy most dráma van, meg elhallgat mindent kicsit vicces. Pár kutató talált egy módszert, amivel rá tudja venni az embert, hogy beírja a jelszavát, amit új bejegyzésként elment. Ez elég távol áll a jelszólopástól, meg a nyilvánosságtól.
Akkor most a mitm attackok miatt meg minden hálózati eszköz gyártót égetni kéne?
-
TheMarci
addikt
válasz
polonic #111076 üzenetére
Ha a netre fellépsz, ugyanilyen veszélynek vagy kitéve.
Kicsit utánaolvasva:
"Victor Panlilio:
OS X and iOS users, there’s a security flaw in both systems…”while the malware cannot directly access existing Keychain entries, it can do so indirectly by forcing users to login manually and then capturing those credentials in a newly-created entry.""
"The references to iOS in the paper are related to URL scheme hijacking. That in itself, while a problem, has nothing to do with the keychain and is not a method to steal passwords."
-
catroot
veterán
válasz
polonic #110080 üzenetére
Én most próbálgatom és hááát na.
Létrehozok egy bejegyzést a telefonon, pár mp múlva megjelenik a weben is. De ha pl. törlök valamit weben, az a telefonon megmarad, vagy rohadt soká tűnik el.
Most létrehoztam egy 5 perc múlva esedékes emlékeztetőt. Kíváncsi leszek jelez-e. Gyanítom nem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
kovsol
titán
válasz
polonic #106372 üzenetére
Ki lesz cserélve egy újra. Viszont kell szereznem valami pár ezer forintos telót használtan, mert gondolom a csere lesz egy hét is vagy még több, és ennyi időre nem maradhatok telefon nélkül. Adaptert meg veszek akkor a simhez.
És egyébként az én készülékem független készülék volt. És én bontottam ki, teljesen zsír új volt.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
polonic #106081 üzenetére
Ha befizeted az önrészt mindent lehet.
madgie: Értem, azt hittem már van valami mód rá. Mondjuk engem nem zavar a sárgás kijelző mindaddig, amíg nem kerül a kezembe egy hidegebb árnyalatú, viszont akkor nagyon.
insight: Körmöddel alányúlsz és leszeded. Mondjuk én biztos ott az ember előtt leszedtem volna, nehogy épp azért van rajta, hogy szépen eltakarja a karcokat a kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest