- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekoteko
tag
App Store-ba az updates fül alatt eltűntek a dolgaim
Lehet hogy egy Home+Power után...
Biztosan lenne frissítenivaló..
Erre tud vki vmi okosat mondani?
ThxETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Noxy
veterán
válasz r3dsnake #98399 üzenetére
Csak csupán képtelen vagy megkeresni a TaiGJBreak-t.
Ha meg olyan tapasztalt vagy, tudhatnád hogy ebben nincs olyan hogy stabil. Egy van csak, ami működik.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kisbrekes100
tag
Sziasztok, van egy iPhone 4-em IOS 6.3.1-el jailbreakelni akarom. Ha valaki tudna ebben segíteni akkor kérem privátban írjon. (Nem akarok utat nyitni a warezhez) Várom a privátokat, és köszi előre is.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
r3dsnake
nagyúr
A jailbreakme.info-n malware-es exe-re dob át, az evadersen pedig 8.1.1-ig van infó. Remélem Noxy így már felfogja, hogy miért kértem MEGBÍZHATÓ linket, így is sikerült valami szart összeszednem.
[ Szerkesztve ]
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Én már jó pár napja használom 8.1.2 vel a JB-t , Iphone 5S-en és semmi fagyás vagy probléma eddig nem akadt.
Nekem még a saját használatomhoz képest , az üzemidő is lényegesen jobb lett, a 8.1.1 -hez képest
Sok tweak-et nem használok
-springtomise 3
-activator
.-classic dock -
Noxy
veterán
válasz r3dsnake #98410 üzenetére
Látom nem érted miért így reagáltam erre a -hsz-ra.
Simán lebalf..tad azt, aki legalább képes volt legalább megtalálni, ellentétben veled.
Megbízható link, meg a stabil JB két különböző fogalom.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
PumpkinSeed
addikt
iPhone 5S-nél az normális, hogy a lezáró gomb egy minimálisan lötyög?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
tekoteko
tag
Másnál megy a app server?
app store bejön, de az updateseim nincsenek meg, meg letölteni sem tudok semmi alkalmazást...(#98420) Tibee86 : 5let h mi lehet? JB miatt nem lőhet ki, ha vannak app ami máshonna van ( nem warez, saját app..)
[ Szerkesztve ]
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Tibee86
nagyúr
válasz PumpkinSeed #98418 üzenetére
Igen.
tekoteko: Nálam minden jó. Esetleg próbálkozz ki- bejelentkezéssel az AppStore-ba, hirtelen nincs jobb ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
tekoteko
tag
válasz univerzita #98422 üzenetére
8.1.1-em volt ugy ius, csináltam egy restoret meg lefrissitettem most ok...
-
csab2
veterán
A fotók és videók számítógépre lementéséről van valahol egy alapos leírás? Rám férne...
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Jackie_Chan
senior tag
Engem inkább a rátöltés érdekelne.(Fotó,video,zene)
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
madle
őstag
Helyzetmeghatározásnál, a rendszerszolgáltatásokban mit takar a Mozgáskalibráció illetve a Helyzet alapú jelzések? Ennél a kettőnél van bekapcsolva a GPS, de igazából ha nem szükségesek annyira akkor kiiktatnám ezt is, mert most látom néha, hogy App használat mellett is előugrik a GPS jel, azaz jobban merül a teló. Nekem meg az lenne a fontos minél többet kihozzak belőle mert nem sokszor van lehetőségem napközben tölteni.
-
Noxy
veterán
válasz Jackie_Chan #98426 üzenetére
iTunes-t próbáltad már? [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Jackie_Chan
senior tag
Próbáltam csak nem birtam rájönni hogy a fenébe kell.Ezért szerettem volna azt,hogy valaki elmagyarázza.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
csab2
veterán
1. Hiába van bekapcsolva a fotóadatfolyam és az icloud-fotókönyvtár is, vannak képek, amelyek nem mennek át a laptopra.
2. Laptopon az iPhotóban minden képet exportáltam mappákba, és mindent kitöröltem a fotóadatfolyamból. A figyelmeztetés ellenére minden megmaradt a telefonon.Szóval nem olyan egyszerű ez a képek lementésre laptopra dolog.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
petya0426
tag
Lehet, hogy buta kérdés, de milyen időközönként kell újraindítani a telefont? Tehát gondolom az nem épp a legnormálisabb dolog, ha folyamatosan a nap végén felrakom töltőre a telefont s hetekig nincs kikapcsolt állapotban.
-
csab2
veterán
-
tekoteko
tag
5s-re nincs valami tweak ami a gyári kamera app.ba beállításokat enged a time slape videónál, meg esetleg nem lehet előcsalni belőle 120fps-nél többet?
-
kisbrekes100
tag
iPhone 4-nél jól működik ez a p0sixspwn féle jb? ios 6.1.3 rendszer van a telón és 04.12.05-ös baseband.
-
univerzita
addikt
válasz Jackie_Chan #98430 üzenetére
Nos mivel látom hogy a iTunes nem simpatikus neked van más módszer ahogy videókat, képeket és zenét másolni. Sokan eszt iTools-sal csinálják. Do nem mindenkinek sikerül telepíteni . Ezért én a syncios.com-ról ajánlom a SynciOS iPad/iPhone Managert. Otvan Free Dowload Win Version. Ha telepítedted és csatlakozol akkor megnitod fent a My Device. Bal oldalon lesz hogy mit szeretnél csinálni. Ha képeket másolni akkor csak megnitod a Photos. Ha filmet akarsz tenni a telóra ( ha avi vagy mkv akkor a App Store- ból le kel tölteni media playert ami esz képes lejátszani - Dragon Video Player Lite- ingyenes) Ha már van valami média player akkor ez nem kell. Pl. avi filmet szeretnél felrakni. Syncio- ba bal oldalon megnitod a Apps-ot. Megnílik a összes aplikácio ami a telón van. Itt a Dragon Video Player - nél rámész a utolsó kék kockára és megnitod. It lesz hogy Documents. Eszt megnitod és Importal bemásolod a filmet. Nagyon könnyű használni. Helyesírásért elnézést .
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz univerzita #98440 üzenetére
Nem arról van szó,hogy az Itunes nem szimpatikus csupán senki nem magyarázta még el hogyan is kell használjam. Leírást meg nem találtam magyar nyelven.
-
CharlieDrop
veterán
-
univerzita
addikt
válasz Jackie_Chan #98442 üzenetére
Értem, akkor tárgytalan a írásom. Látom már kaptál linket, én is találtam.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz CharlieDrop #98443 üzenetére
Kösz ,de ezt én is megtaláltam.Ebben semmit nem találtam ami segítene nekem.Lehet én vagyok a balfék de ez nekem semmit nem mond a "reklám szövegen kívül".
Valami ilyesmire gondoltam csak ez már régi."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
univerzita
addikt
válasz Jackie_Chan #98445 üzenetére
http://iphoneapp.hupont.hu/4/itunes-hasznalata
-
xxman
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy sajnos mivel ellopták az előző telefonom, így most egy 3Gs-t nyúzok épp.
6.1.6van, wifin vagyok rendes kapcsolattal, imessage aktiválva, de sehogy sem tudok küldeni senkinek, csak rendes sms-ként. Nem vált kékre az üzenetek appból.
Network resetet, különböző apple idimet, imessage újraaktiválását probáltam már. A kontaktok akiknek küldeném mind iOS7tel rendelkeznek. Ha ők küldenek nekik elküldi, de nekem nem jön meg (Email azaz IDee küldve sem) plz help!I just wanna have some fun.
-
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz univerzita #98444 üzenetére
Nah ez jó lenne ha lenne magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest