- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz rayoliviero #93951 üzenetére
Amelyikre szükséged van, azt kapcsold be. Senki nem tudja helyetted megmondani, hogy miket használsz a telefonodon.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz rayoliviero #93953 üzenetére
Azokat kikapcsolhatod, az Applenak küldenek location infókat.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
-
Noxy
veterán
válasz rayoliviero #93957 üzenetére
Majd ha elveszted vagy ellopják, akkor majd használnálnád, de így baxhatod.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TheMarci
addikt
válasz rayoliviero #93959 üzenetére
Nem hátrány amúgy, ha az ember mások kárából is tanul, nem mindig csak a sajátjából.
Do You Dream?
-
rayoliviero
veterán
válasz TheMarci #93960 üzenetére
Ja, ez így van, de tudom, hogy nekem nem lesznek ilyen problémáim. Amúgy ha a lopás miatt használja az ember, a tolvaj kikapcsolja a netet és akkor használhatatlan a funkció, ezt még korábban írták itt a fórumon. Így sajnos nem sokat ér annak, akinek szüksége lenne rá.
-
bigdady
nagyúr
válasz rayoliviero #93961 üzenetére
Ezért van az utolsó hely pipa is (saját hely megosztása) Legalább tudod hol hagytad el, mi volt az utolsó helye
-
törölt tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy adott egy Iphone 6 16GB Black Telekomos és egy UPC Technicolor wifi router és az Iphone-n csak bizonyos esetekben hajlanó működni a wifi. Csatlakozik, látja a hálózatot csak éppen lassú, de nagyon. Router újraindítás, telefon restore stb.. megvolt.
Minden más eszköz megy rendesen, Iphone 3gs, Iphone 5, számítógépekgépek.
A munkahelyen lévő routerrel is megy gond nélkül az i6.A neten leírt hasonló problémákkal kapcsolatban mindent kipróbáltam de nem segít.
iOS 8: 15 Annoying Problems (Bugs), and How to Fix Them | Page 2 | Digital TrendsA routerre lehet érzékeny vagy az IOS 8.0.2??
-
bigdady
nagyúr
válasz rayoliviero #93963 üzenetére
Le tudod tiltani (talán) még annyi.
-
bigdady
nagyúr
-
Keef_Lee
senior tag
pwned dfu-ban redsnow-al érdemes próbálkozni a frissítéssel, ha az itunes nem megy végig 6-os hiba miatt?
Honnét lejhet elszedni oylan redsnow-t ehhez ami jó 3gs-hez? -
Landon
őstag
Sracok, egy spiegen slim armor s mennyire vedne jobban egy 6 Plus-t mint egy Apple szilikon tok? Jelenleg az utobbi van de latom mar kapni a spiegen tokot is es nem tudom meger i e cserelni. Amennyire tudok vigyazok a telora de azert felek a hajlastol termeszetesen....
Koszi a segitseget!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
-Ben-
veterán
Srácok!
Lehet kapni jelenleg valahol értékelhető („baráti”) áron i6 -hoz normál bőrtokot?
Keretet, szilikon sz@rságot mindenhol látok, de hagyományos tokokat nemigazán.... -
FET-MEN
veterán
Segítene valaki?
I4, IOS 7.1.2, appstore-on reset után sem tudok letölteni semmit, mert kéri a bankkártyám és le akar venni 1 eurót.. ha új applID-vel csinálom akkor is ez a helyzet, Eddíg 1x vettem itunes-on egy zenét vele, azóta szar..Iphone 7
-
ryori
senior tag
Mi lehet a baj ha lefelé igen, de felfelé nem lehet hangosítani? kipróbáltam mindenhol már, zene stb, lefele hangosító gombot érzékeli, leveszi a hangot, de felfele nem hanogsít, pedig kattan a gomb, stb, szóval elvileg jónak kellene lennie, már csináltam pár rebootot is :S
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 4em van, de a hangszoroja nem az igazi. Mindenhol fel van véve a hang, de telefonalasnal alig hallani, hogy mit mondanak.
Tudok esetleg vele valamit csinlani, vagy vigyem el szervizbe?
Előre is köszi! -
Viktojka
tag
Mit jelent ez az alacsony jelszint? Még egyikőtöknél sem láttam, viszont nekem rendszeresen kiírja
kép[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Lehetséges, hogy Jailbreakelt iOS 6.0.1 alatt letöröljek minden adatot a telefonról (jailbreak maradhat) rendszerfrissítés nélkül? (ugye restore -t nem nyomhatok...)
köszi előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
D@niel
addikt
sziasztok. hasznal valaki gmail inbox appot?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
r3dsnake
nagyúr
Safariban a konyvjelzoknel a shared link fulnel honnan esnek be oda a linkek? Es miert? Gondolom folosleges adatforgalmat es cpu idot general.
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám. Egyik ismerősöm Iphoneját ellopták és az lenne a kérdésem, hogy meg-e kereshető valamilyen módon a készülék? Vagy van erre valami megoldás vagy bebukta teljesen a dolgot?
-
legenda
szia,
amennyiben a készüléken aktív a helymeghatározás és az iphone keresése funkció, úgy a web alapú icluod fiókba belépve, vagy másik eszközre telepítve a kereső alkalmazást, megállapítható az eltűnt készülék helyzete, már ha nem kapcsolták ki azt, illetve adott azon mobilinternetes vagy wifi kapcsolat.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Faith
aktív tag
Értem ezek be voltak rajta kapcsolva álíltolag, de ha megpróbálom megtalálni azt írja hogy minden készülék offline. Gondolom akkor kikapcsolgatták rajta. Mondjuk jelszóval volt védve a belépés is de ezek szerint azon is átjutottak vagy ennél elég ha csak simán kikapcsolja a telefont?
-
legenda
átjutni nem tudnak azon, illetve ios 7 óta ilyentén még a rendszert sem tudják aktiválni újrahúzás után, de a készülék kikapcsolásához sajnos nem kell jelszó, így vag kikapcsolták, vagy egyszerűen csak olyan helyen van, ahol nincs adatkapcsolat, sem mobilinternet, sem pedig megfelelő wifi.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest