Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ringloszilva

tag

válasz B-L-A-C-K #85152 üzenetére

Nem. Figyelj. Azért az emberek akarnak a korral haladni. pl a nagy kijelzőt sokan azért választják (6310-ellenében), mert azért csak szeretnék az unokák fotóját-videóját megnézni, vagy amiket küld a gyerek. Nagyon sok öreg fent van a facebookon, keresik a régi kapcsolatokat. 6310-en ez azért nem megoldható.
    Néha rámennek a netre, beütik az árgépbe, hogy hol olcsóbb a fűkasza. De hidd el, nem érdekli őket az, hogy most 3 másodperccel előbb betölti az oldalt ez LTE vagy sem. De ha eltekintek az idősektől, én pl azért álltam át iPhone-ra, mert meguntam, hogy nem megy a Skype, a Viber sem androidon, se WP-n rendesen, ezen meg flottul megy minden. Röhögni fogsz, de a 200 ezres Asus Padfone 2 készülékemen nem jöttek meg az email-ek. Bármin beállítom az emailklienst, de tényleg bármin, tehát 10 éves telefonon, androidon, wp-n, bármin, még dualsimes MTK platformon is beállítottam. A 200 ezres Asus Padfone 2-n nem jöttek a mail-ek. Fogtam, eladtam a francba, vettem egy Samsung droidot, hát az kihozta belőlem az állatot. Én emailozni, bankolni, Skypeolni, Viberezni, picit fórumozni, Facebookozni, zenét hallgatni, képet nézni akarok. Nekem jó a pinkódos feloldás, nem kell ujjlenyomat. Nem kell nagyobb kijelző, mert se a hasitasiba nem fér már bele (a 4s is határeset), sem tartani nem jó. Próbáltam a boltban, elhiheted. Nem kell LTE mert nem használom ki, utálok egérmonitoron netezni, csak végszükségben használom, filmet nem nézek a "nagyobb" kijelzőn, mert fizikai fájdalmat okoz a szememnek. Arról nem is beszéltem, hogy otthon meg van rendelve a korlátlan kábelnet, fene kínlódik ezzel a kis vacakkal. Mit nem lehet ezen érteni? Nem hinném, hogy velem van a gond mert ezt nem érted meg. Én elfogadom azt, hogy szerinted meg kell a "sok" újítás ami az 5s-el meg 6s-el jár. Használd egészséggel, majd te is ki fogod nőni. Hidd el, én is élveztem anno, hogy Motorola mpx 200-al ki tudtam tömöríteni total commanderrel meg winrarral a tömörített file-t amit küldtek email-ben, de ma már nem hoz lázba. Értem, hogy neked fontosak az "újítások", de sokaknak nem. Azok, akiknek nem fontos, nem járnak ide a fórumra, ezért nem ismered őket. Akik napi szinten ide járnak, azok közül sokaknak fontos az új, de sokaknak így se, pedig tudják mi az.

Új hozzászólás Aktív témák