- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Tsebacsi #302053 üzenetére
Szerintem azért van a telefon hogy használjam, ne azért hogy olvasgassak utána. Ha arra lenne igény, akkor még mindig C64 szintű kódsorokat írogatnánk parancssorba.
Mondhatnák, hogy ha hívást akarsz elutasítani akkor keresd meg a manualban és üsd be a call_refuse parancsotMostantól még a ruhaszárító manualját is el fogom olvasni
Egyénként annyira tipikus, ha valaki leírja a tapasztalatát, és nem tetszik nektek, azt csak támadással tudjátok fogadni. Pedig írtam jó dolgokat is, viszont tényleg van pár nomád szokása az androidhoz képest.Pedig még nem is az apple innovativitását támadtam, mert hallgatva az Iphone használó kollégákat, a többi gyártótól évekre le volt maradva az innovátor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest